Det skjeve tårn i Pisa

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Skytteltransport
79 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

De beste severdighetene i nærheten av Det skjeve tårn i Pisa

Flere reisetips for Det skjeve tårn i Pisa

Vil du vite mer om aktiviteter i Det skjeve tårn i Pisa? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Det skjeve tårn i Pisa

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 12 666 vurderinger

Jeg var heldig og likte denne turen alene fordi de to andre personene ikke dukket opp. Anastasia gjorde ekskursjonen veldig rolig, balansert, lakonisk, men likevel veldig informativ. Hun har en behagelig stemme og godt tysk. Jeg vil kritisere arrangøren for beskrivelsen av møtepunktet i bekreftelsen. Du kan enten beskrive det bedre eller velge et annet sted. Men med litt fantasi kan du finne hvor møtepunktet er. Du må bare planlegge litt mer tid.

Fantastisk tur rundt dåpskatedralen og med vår svært kunnskapsrike guide Andrea. Dette ble gjort morsomt og fullt av fakta hele veien, mange sjanser til å stille spørsmål og ta bilder. Etter at den guidede delen av tårnet klatret opp i tårnet og så på kirkegården - ble disse monumentene, selv om de var på tur alene, også forklart fullt ut for oss

Et høydepunkt. Det at vi nesten ikke måtte vente fordi vi bestilte gjennom GetYourGuide gjorde besøket enda søtere. Vi anbefaler å komme først om morgenen, så er det ikke så mange besøkende på piazzaen og fra kl. 09.00 kan severdighetene besøkes.

Billettkjøpet på nett fungerte bra og ukomplisert. Rådene angående posene du ikke har lov til å ta opp i tårnet var til hjelp. Det var synd at varselet om at kirken stenger kl 18:00 manglet eller ikke var tilstede nok.

We had an amazing trip with our tour guide Mano, who were absolutely the best! We got to see so many beautiful buildings and a lot of fun facts. Highly recommend this trip!