Legg til datoer

Det sixtinske kapell

Besøk pavens hus for å få et glimt av Michelangelos legendariske takfreske.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Kombinasjonspakker
211 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 211

Flere reisetips for Det sixtinske kapell

Vil du vite mer om aktiviteter i Det sixtinske kapell? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Det sixtinske kapell

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 132 306 vurderinger

Jeg hadde litt problemer med å finne kontoret da jeg ankom foran Vatikanet (jeg foreslår å sette Opera i stedet for Orp til høyre for klarhetens skyld), men Omnia-passet er definitivt verdt det. Jeg var i stand til å gjøre alle de tilknyttede aktivitetene (busstur, Vatikanmuseet...). Når det gjelder Roma-passet, viste det seg å være helt essensielt. 2 aktiviteter tilbys, rabatt på museumsinngang og spesielt offentlig transport. Jeg var veldig fornøyd med dette passet som jeg anbefaler på det sterkeste. Det er imidlertid nødvendig å finne ut om det for å unngå å gå glipp av fordelene.

Bestillingen var virkelig verdt det! Vi gikk forbi en super lang kø og klarte å komme oss inn uten å vente. Etter en kort sikkerhets- og klessjekk (som mange ikke holdt seg til), kunne vi begynne å besøke museene. Men hvis det ikke interesserer deg, må du likevel regne med at fremgangen vil gå veldig sakte. Dessverre er det ingen annen måte å komme seg til Det sixtinske kapell på. Vi vil også bestille lydguiden igjen når som helst! Selv om du ikke hadde med deg hodetelefoner, kunne du bruke guiden som «telefon» og høre på alt. Vi anbefaler!!

Flere dager før vårt besøk var billetter ikke lenger tilgjengelig på den offisielle nettsiden til Vatikanmuseet. Litt skeptisk kjøpte jeg da billetter fra GetYourGide. Alt gikk så bra at jeg vil fortsette å gjøre alt gjennom GetYourGide i fremtiden. GYG sender virkelig all informasjon på en forståelig måte, og det er til og med en krangel med lydguidene på stedet. Mange takk!

Flotte alternativer for alle Vatikanets bygninger. Dessverre går den gule hop on hop off-bussen først fra klokken 10.00, noe som er litt sent og bussholdeplassene har ikke egne skilt. Men når du først har fått taket på det, kan du komme deg rundt i hele byen med den. Veldig vennlig personale!

It was so easy it almost confused us. Follow the instructions, and you will get in.