Det gamle rådhuset i Praha

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Andre opplevelser
  • Kombinasjonspakker
  • Dagsturer
19 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Det gamle rådhuset i Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Det gamle rådhuset i Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Det gamle rådhuset i Praha

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 4 249 vurderinger

Dette var min andre gang på en guidet tur i Praha, en gang med Dagmar og en gang med Eva. Jeg var glad begge gangene. Det er alltid de antatte små tingene som er så interessante og presenteres med en slik entusiasme og lidenskap at det er en fornøyelse å lytte. Hvis du vil lære noe om Prahas historie, er du i de beste hender med disse damene! For meg er Praha den vakreste hovedstaden i Europa. Absolutt å anbefale!

Det var enkelt å bytte ut kupongen mot billetter. Vi tok rampene opp til visningsbalkongen selv om det var en heis tilgjengelig for en liten avgift. Flott utsikt over byen fra toppen. Vi tok en selvguidet omvisning i rådhuset på grunn av tidsbegrensninger, men neste gang ville vi ta den guidede turen da den også inkluderte de underjordiske områdene.

Besøket viste seg å være veldig interessant og vakkert. Vi besøkte det gamle rådhuset og klokketårnet hvor vi kunne beundre girene som får klokken til å fungere. Et tips til italienere det er spesifikke tidspunkter for kjøring på italiensk. Også når du kjøper billetten be om også å inkludere besøket til undergrunnen.

En veldig interessant og personlig omvisning, som jeg gjerne anbefaler. Jeg likte spesielt kombinasjonen Old Town Tour + Praha slott. Det var timet så perfekt at vi så vaktskiftet på slottet og kunne se Golden Lane, som er gratis å besøke etter kl.

Vi gikk inn akkurat da de åpnet etter å ha sett figurene komme ut av vinduene. Perfekt uten stress, uten å vente. Vi viste getyourguide-billetten og de ga oss allerede passet for å kunne besøke klokken, ved trappene går heisen til del.