Våre mest anbefalte ting å gjøre i Dénia

Dénia: Sunset Sailing Catamaran Cruise

1. Dénia: Sunset Sailing Catamaran Cruise

Sett seil fra Puerto Dénia og nyt et cruise i solnedgangen på en luksuriøs katamaran. Slapp av mens du ser på solnedgangen over horisonten. Lytt til avslappende musikk med et glass cava i hånden mens du ser solen gå ned. Nyt den perfekte avslutningen på dagen med dine kjære ved Middelhavet. Som et tillegg til opplevelsen, fra juni til september 2023, kun på onsdager, går du ombord på katamaranen og tilbringer en fantastisk tid akkompagnert av musikken til en live DJ.

Fra Denia: Båttur til Tallada-grotten med valgfri svømming

2. Fra Denia: Båttur til Tallada-grotten med valgfri svømming

Nyt en unik opplevelse langs kysten av Dénia, hvor du, takket være å være på en båt, kan komme nær området Tallada-grotten og Dénia Marine Reserve. Under denne aktiviteten kan du utforske den fantastiske middelhavskysten og se utsikten over byen Dénia, med slottet og naturparken Montgó. Cruise mot Tallada-hulen, hvor du, avhengig av værforholdene, tar en stopp for en svømmetur. Hvis det ikke er mulig, vil kapteinen din se etter det beste alternativet å svømme.

Denia: Inngangsbillett til L'Albarda Garden

3. Denia: Inngangsbillett til L'Albarda Garden

Gå blant hager påvirket av arabisk kultur og renessansen og gjennom en samling av roser og palmer i L'Albarda-hagen. Med inngangsbilletten i hånden kan du se hva som gjør denne perlen en kort tur fra Denia verdt det. Bli imponert over fjellutsikten når du nærmer deg hageområdet og bytt billett mot inngang. Start besøket med en spasertur ned til hovedhuset og den formelle hagen for å bestemme hvor du skal gå videre. Når du vandrer gjennom gangveier og pergolaer, kan du bli sjarmert av en og annen fontene, basseng og flislagte vegger. Beundre det akkumulerte lokale botaniske biologiske mangfoldet og infusjonen av europeisk og arabisk kultur i hagens arkitektur. L'Albarda-hagen er en del av FUNDEM, et grunnlag for bevaring av Middelhavets fauna og flora.

Dénia & Jávea: Portixol-seilkatamaranutflukt med BBQ

4. Dénia & Jávea: Portixol-seilkatamaranutflukt med BBQ

Sett seil om morgenen fra havnen i Dénia. Legg ut på et avslappende cruise på en luksuskatamaran med et ekspertmannskap. Nyt severdighetene til kysten og beundre dens mange bukter, krystallklart vann og bratte klipper. Slipp anker i en av de idylliske vikene for en forfriskende svømmetur i havet, vekk fra de overfylte strendene. Unn deg en solid lunsj om bord, og nyt litt mer tid til soling eller svømming. På ettermiddagen går du tilbake til havnen i Dénia.

Denia: Båtoverføring til Javea med valgfri retur

5. Denia: Båtoverføring til Javea med valgfri retur

Nyt en båttransport mellom Denia og Javea. Ta denne eksklusive turen og glem bilen din. Velg fra en bred tidsplan for avganger begge veier, fra havn til havn i hver by. I løpet av turen på ca. 50 minutter vil du kunne nyte den fantastiske utsikten over Denia og Javea. Beundre hulene og vikene som er mellom disse to stedene.

Dénia: 1,5-timers båttur og paraseilopplevelse

6. Dénia: 1,5-timers båttur og paraseilopplevelse

Seil gjennom luften med denne eventyrlige parasailing-turen. Bli med på en båttur, og sett av gårde for å oppdage den fantastiske kystlinjen rundt Dénia. Beundre utsikten fra båten, og se landskapet ovenfra mens du flyr over det krystallklare vannet på Costa Blanca. Møt på den lokale partnerens kontor nær havnen i Dénia for å starte din 1,5-timers opplevelse. Under cruiset kan du feste deg i fallskjermen for å nyte 10 minutter med paraseiling høyt over havet. Din ekspertkaptein og instruktør vil sørge for at du er trygg og glad gjennom hele turen.

Fra Denia eller Javea: 3 Cape Boat Excursion med snorkling

7. Fra Denia eller Javea: 3 Cape Boat Excursion med snorkling

Avslør kystens best bevarte hemmeligheter. På denne morsomme ekskursjonen kan du oppdage sjarmerende steder, landskap, grotter og mer. Seil nær kysten, og nyt utsikten over Cabo de San Antonio, Cabo de San Martín og Cabo de La Nao. Gå til havnen i Denia eller Javea og gå ombord på fartøyet. Avreise fra Dénia til Javea, forbi San Antonio Cape og vei til Jávea havn. Båten fortsetter deretter kursen til San Martín-kappen og Nao-kappen. Lag en ankerplass på omtrent 1 time for å nyte bading og valgfri snorkling. Dykk ned i det klare vannet for å oppdage undervannsverdenen. Gå tilbake til den valgte havnen full av fantastiske nye inntrykk.

Alicante: Denia nybegynnere dykkeopplevelse

8. Alicante: Denia nybegynnere dykkeopplevelse

Dykkerdåp i Denia er det første skrittet for å komme nærmere undervannsverdenen. Din første dykkeopplevelse som du aldri vil glemme, og som vil hekte deg til den fantastiske verdenen som dykkere nyter. Du kan gjøre det alene, med partneren din, med familie eller en gruppe venner. Det er en aktivitet som aldri skuffer, den gir oss positive og avslappende opplevelser som gjør dykkedåp til en uforlignelig og 100 % trygg opplevelse. Dette bør du vite før du starter:Dykkerdåpen er delt i 2 deler. På den ene siden, og når du ankommer sentrum av Denia, vil vi ha en samtale med instruktøren der vi vil lære grunnleggende aspekter som undervannskommunikasjon, finne og hvordan dykkerutstyret vårt fungerer. Tiden er inne for å hoppe i vannet og leve opplevelsen av dåp av dykking! Vi vil gå ned, alltid med instruktøren, til en maksimal dybde på 6 meter, i det best egnede området som ikke utgjør noen vanskeligheter å oppleve denne første gangen i Denia eller Jávea. Dåpen til dykking i Denia avhenger bare av ditt valg når du foretar reservasjonen, vi vil gjerne følge deg i denne fantastiske opplevelsen

Dénia: Mysteries and Legends Walking Tour

9. Dénia: Mysteries and Legends Walking Tour

På det angitte tidspunktet vil vi møtes på Plaza de San Antonio for å starte vår omvisning i Denias mysterier og legender. Klar til å oppdage det skjulte ansiktet til denne middelhavsbyen? Sikkert ja!Vi starter ruten med å gå gjennom havnen og huske historiene om skipsvrak som har funnet sted i dette området av Costa Blanca. På samme måte vil vi benytte anledningen til å avsløre hvilke filmer som er spilt inn i Denia.Litt etter litt kommer vi inn i sentrum av byen, og tenker på emblematiske steder som rådhuset, Plaza de la Constitución eller slottet. Mens vi reiser rundt i området, vil vi avsløre en rekke historier om Denia, fra forferdelige drap til merkelige mirakler.Selvfølgelig vil vi også besøke Denia-tunnelen, som tidligere ble merket av nazistene. Vil du vite hva de gjorde der? Vi vil oppdage det under omvisningen av mysterier og legender.Etter en to-timers tur avslutter vi aktiviteten i gaten Marqués de Campos.

Denia: Cabo San Antonio snorkletur

10. Denia: Cabo San Antonio snorkletur

Nyt en morsom snorkleutflukt i Cabo San Antonio naturreservat ledsaget av en instruktør. Utforsk den rike og levende undervannsfloraen og -faunaen i dette beskyttede området. Møt guiden din i aktivitetsleverandørens butikk og sett deg opp med snorklefinner og maske. Følg instruktøren din til snorklepunktet og begynn eventyret ditt under bølgene. Lær om den unike geologien til parken og avdekk interessante fakta om det marine reservatet. Søk etter blekksprut, sjøstjerner, anemone, havabbor og gorgonianere i dette området som vrimler av liv. Svøm gjennom en undervannsskog av middelhavsbånd og koraller. Nyt utsikten over neset og fyret. Gå tilbake til startpunktet på slutten av turen.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Dénia

Dénia
13 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Dénia

Utforsk alle

Flere reisetips for Dénia

Vil du vite mer om aktiviteter i Dénia? Trykk her for full oversikt