Legg til datoer

Den jødiske getto, Kraków

  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Andre opplevelser
  • Dagsturer
38 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 38

Flere reisetips for Den jødiske getto, Kraków

Vil du vite mer om aktiviteter i Den jødiske getto, Kraków? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Den jødiske getto, Kraków

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 4 959 vurderinger

Michał var en utmerket guide og sørget for at vi så alt selv om det tok litt lengre tid med min mors begrensede mobilitet. Han svarte på alle spørsmålene vi hadde og gjorde virkelig dagen vår i Krakow. Vi tok turen på polsk. Melexen var i god stand, og han var alltid på topp for å sikre at vi ble tatt godt vare på! Bra gjort

Turen var fantastisk. Vår guide var strålende ingenting var for mye trøbbel han gjorde alt han kunne for å sikre at vi fikk se alt vi ønsket å se. Han spurte oss hva vi ønsket å se og droppet oss til og med til vår neste tur. Tempoet var strålende og kunnskapen hans var stor. Vil definitivt anbefale

Fantastisk start på ferie!

Vi fikk lære mye om byen og gettoen,som gjorde at vi hadde et godt utgangspunkt for resten av ferien. Det eneste vi syns var dårlig var at omvisningen var litt dryg etter vi var i gammelbyen. Hadde ikke trengt de siste stroppene.

Bytur som svarte til forventningene

Hadde fin tur med flink sjåfør som supplerte guiden i hodetelefonen på en bra måte. El-bilen var velholdt og ren, lydsystemet virket svært godt. Ruten ga et godt overblikk over byen og de severdige stedene.

Flott tur. Mye og se, mye å høre, bra guide

Vi fikk alt som bestilt. Guiden var flink og det må sies at dette er en utmerket måte å bli kjent med en så stor på. Anbefales absolutt. Dette er noe for enhver og i alle aldre.