Den gylne sirkel
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
Bestselger

Den gylne sirkel: Opplevelser og billetter

Se alle opplevelser i Den gylne sirkel

Hva folk sier om Den gylne sirkel

Samlet bedømmelse
4.7 / 5
basert på 12.430 vurderinger

Topp natur - og kulturseverdigheter i komfortabel buss med flott guide

Her fikk vi alt som forventet og mer enn det egentlig. Turen startet kl 08 00 og første stopp var kaffepause et stykke utenfor Reykjavik på et sted som nærmest er et bakeri med de lekreste kaker og baguetter etc og svært god kaffe. Hadde vi visst om dette hadde vi ikke spist så mye av frokosten den dagen. Deretter første høydepunkt Gullfoss som er overveldende i sine vannkaskader. Neste høydepunkt Geysirområdet som oppviste regelmessige og hyppige utblåsninger langt flere enn vi kanskje hade forventet. Her var det lunsj hvor det kunne velges mellom litt mer stivt koldtbord på ett sted og mer rimelige, men gode retter på et par andre steder. Tingvellir er enestående med sin spektakulære fjellformasjon på langs av parlamentstedet. Innimellom de nevnte stedene var det også stopp ved 2-3 andre naturfenomener som et vulkankrater med en sjø i bunnen og flotte farger i terrenget rundt. Må fremheve en særdeles tiltalende guide - informativ og underfundig humoristisk på samme tid.

Reykjavik: Dagstur til Gullsirkelen med Kerið-krateret Vurdert av

Perfekt dagstur med flotte severdigheter

Turen var perfekt tilrettelagt fra vi ble hentet ved hotellet til vi ble kjørt tilbake igjen 8 timer senere. Dyktig og sosial guide styrte deltagerne mellom de oppsatte severdighetene og ga interessant informasjon underveis, både om de stedene vi besøkte og om Island generelt. Vi var imponerte over alle de innlagte severdighetene vi fikk besøke og veldig fornøyde med gjennomføringen. Anbefales på det varmeste!

Turen gir minner og opplevelser for livet.

Turen startet til avtalt tidspunkt, som vedgikk av nøyaktig informasjon før oppstart. Guiden Jon var fantastisk og ga oss masse interessant informasjon om de stedene vi skulle til, samt historiske fakta. Den deilige avslutningen i lagunen var noe som toppet turen. Som turist på Island ga denne turen alt og en bør ikke reise hjem uten en tur i den gyldne sirkel.

Fantastisk tur med flotte natur-opplevelser!!!

Kjempe fornøyd med opplegget. Ble hentet rett utenfor døreren og hadde 8 flotte timer hvor vi fikk sett flere serverdigheter på Island. Guiden var utrolig hyggelig og kunnskapsrik, han kunne fortelle masse om serverdighetene, Islands historie og kultur. Vi er storførnøyde, anbefales på det aller sterkeste.

Dagstur på Island: Den gylne sirkel Vurdert av

Flott tur hvor man kan få med seg The Golden Cirkel selv med kort tid.

Vi hadde kort tid til rådighet på grunn av møter på Island og valgte derfor The Golden Cirkel Express tur. Her fikk vi akkurat passe tid på de 3 flotte attraksjonene. Vår guide fortalte om både islandsk historie og geologiske forhold. Vi hadde en utmerket tur som vi vil anbefale andre.

Fra Reykjavik: Den gyldne sirkel ekspress-turen med henting Vurdert av