Legg til datoer
Ting å gjøre

Den franske rivieraen

Denne kyststrekningen byr på tonnevis av sjarm, fra de kule badebyene til de vakre landsbyene på bakketoppene.

Ofte stilte spørsmål om Den franske rivieraen

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Den franske rivieraen?

Flere reisetips for Den franske rivieraen

Vil du vite mer om aktiviteter i Den franske rivieraen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Den franske rivieraen

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 12 622 vurderinger

Tenåringsdøtrene mine og jeg tok turen «Franske rivieraen på én dag», og vi tre elsket det! Vår guide Nikola, var kunnskapsrik, tålmodig og veldig profesjonell. Vi lærte mye om hver by, kjente funksjoner, kunstnere, interessante fakta og mer. Nikola kjenner regionen godt og hans lidenskap for den franske rivieraen er tydelig. Denne turen er verdifull for de som har begrenset tid (som oss) og også for de som vil bruke denne opplevelsen som et springbrett for å bestemme hvilket område de skal gå tilbake til eller bo i neste gang. Og du trenger ikke å forholde deg til bryet med å parkere et kjøretøy eller offentlig transport. Nikola var også en flott sjåfør, og klimaanlegget i varebilen var en velsignelse. Nikola gjorde turen vår til en 5-stjerners tur, merci beaucoup.

Kjøretid til St. Tropez ca 2,5 timer - hjemreise ca 2 timer. Snacks, kaffe og kalde drikker er tilgjengelig på båten. Mannskapet er svært bekymret for passasjerene. Det var vakkert å kjøre langs kysten og St Tropez er verdt turen!

Nordine was a very funny and friendly guide. Gave us among other things restaurant recommendations, and also shared his knowledge about the history of Nice, Ève, Monaco, etc. along the way.

Vakker opplevelse, laget med den engelske guiden Roman, en veldig hyggelig person, grundig og veldig forberedt. Jeg anbefaler det på det sterkeste

Anbefalt! Hadde en veldig fin kveld og sjåføren/guiden var super vennlig og morsom.