Den blå lagune, Reykjavik

Unn deg en luksuriøs opplevelse i varme, geotermiske vann mens du nyter noe av Islands fremste naturlige skjønnhet.

  • Adgangsbilletter
  • Dagsturer
  • Flerdagsturer
  • Skytteltransport
  • Eventyr
19 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Den blå lagune, Reykjavik

Vil du vite mer om aktiviteter i Den blå lagune, Reykjavik? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Den blå lagune, Reykjavik

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 3 268 vurderinger

Min partner og jeg hadde en fantastisk tid på denne turen, vi vil definitivt anbefale dette til alle som ønsker å se noen turiststeder som alle må ses dekket på en dag. Turguiden vår, Mike (Nice Travel), var flott og delte noen morsomme historier med oss underveis. Hvert stopp føltes ikke så forhastet, vi hadde et par hikke da passasjerene våre skulle til feil hentested, men vi klarte å ta opp tid og stoppet til og med på en gård i nærheten for å klappe noen hester og gårdshunden Lucky! Å avslutte dagen på Blue Lagoon var så spesiell og føltes som mer enn nok tid til å slappe av med en drink og gjørmemaske, og det virket ikke så travelt heller, noe som var en bonus. Vi nøt hvert minutt og takker turgruppen for å ha organisert en så minneverdig dag for oss!

Fantastisk opplevelse! Perfekt tid på hver stoppeplass. Lunsj og dopauser på riktige tidspunkter. Veldig fine steder som bør oppleves. Vi hadde guiden Magnus Gunnarson, var utrolig dyktig i jobben sin. Perfekt mengde med kunnskap, humor og flink til å kjøre bil. 10/10 opplevelse.

Turen tin Blå lagune var kjempefin, fra dtart til slutt. Renhold, atmosfære og betjeningen var kjempebra. Romslig tross mye folk, godt tilrettelagt og enkelt å gjennomføre

Our guide was very good. Our frence Mike was guiding us all the way with

Rent og pent. Hjelpsom personale da jeg mistet armbåndet mitt.