Opplevelser i
Den blå lagune, Reykjavik

Unn deg en luksuriøs opplevelse i varme, geotermiske vann mens du nyter noe av Islands fremste naturlige skjønnhet.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Den blå lagune, Reykjavik

Vil du vite mer om aktiviteter i Den blå lagune, Reykjavik? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Den blå lagune, Reykjavik

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 2 030 vurderinger

Samlingen kl. 08.00 fungerte uten problemer. Vi ble først hentet av en liten buss som også hentet andre turdeltakere. 15 minutter senere ble vi kjørt til en busstasjon. Der gikk vi på en stor trener. Guiden vår var Ana. Ana lever og elsker jobben sin. Hun var en fantastisk guide. Kunne formidle mye kunnskap om Island. Vulkanvandringen krevde mye. Det er best å bruke solide sko. Men joggesko fungerer også i klemme. Skråningen er egentlig veldig bratt. Turstokker kan leies for 6 €. Det var planlagt 2-2,5 timer for vulkanvandringen. Etter min mening er det nok tid til å ta bilder og vandre. Den blå lagunen bør ikke gå glipp av. Det er et av de 250 underverkene i verden. Fargen på vannet er unik og superfine bilder ble tatt der. Du hadde 2 timer til lagunen. Takk Ana for den fantastiske turen.

En perfekt start på turen vår på Island. Massevis av muligheter til å ta bilder og lære om øya. Gullfosse Foss er en må se, og utsikten er fantastisk. En fantastisk tjeneste fra guiden vår Bogi. En kald dag, men slutter veldig godt med en varm luksusbit i den blå lagunen. Verdt hver krone!

Det var helt fantastisk. Utmerket timing, vår guide Hilda var den beste, vi har sett så mange forbløffende ting, vi hadde mye moro og det var bare verdt hver krone !! Hvis jeg kunne, ville jeg gå igjen akkurat nå! Jeg anbefaler denne turen til alle sammen!

Elsket opplevelsen av den gyldne sirkelen og den blå lagunen et stort rop til reiselederen som tok oss med til et apotek på vei hjem da jeg følte meg syk og tok oss til og med til hotellet selv om vi ikke kjøpte reise så Tusen takk

Vi hadde en fantastisk tid. Vår guide (dristig hode skjegget) var fantastisk! Var en perfekt dag ute. Kunne ikke anbefale nok !!!