Den blå lagune, Reykjavik

Unn deg en luksuriøs opplevelse i varme, geotermiske vann mens du nyter noe av Islands fremste naturlige skjønnhet.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Den blå lagune, Reykjavik

Vil du vite mer om aktiviteter i Den blå lagune, Reykjavik? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Den blå lagune, Reykjavik

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 2 746 vurderinger

Jeg hadde hørt blandede anmeldelser, da den blå lagunen selvfølgelig er et veldig turiststed å besøke, men jeg er glad jeg gikk videre med det og besøkte det siden det er fantastisk. Jeg vil definitivt anbefale å gå på en ukedag, da det sannsynligvis er mindre overfylt enn på en helg. Vi var nesten alene og hadde den mest avslappende tiden i det varme vannet! Vær oppmerksom på å ikke dyppe håret mye i vannet, da det tørker det mye! (Og dette er ikke noe du blir gjort oppmerksom på..!)

Flott pakke for å få deg inn i lagunen - personlig synes det er verdt å få premium-alternativet for de ekstra maskene og boblene på Lava-restauranten. Imidlertid er busstidene ganske sjeldne på ettermiddagen (på vei hjem) - så hvis du savner en, kan den neste være om 2 timer... 10/10 ville gå igjen!

Easy to book tickets and change them if needed. Got the information we needed and only had to pack a little bag/back sack and get on the bus. Chose a full day of wonderfull experiences that ended with Blue Lagoon. Would absolutely do it again.

We had a fantastic day with our experienced and nice guide Axel.

Flott sted med god service. Absolutt verd inngangsbilletten.