Legg til datoer
Ting å gjøre

Delstaten New York

Empire State er mer enn bare NYC. Oppdag Niagara Falls, naturskjønne innsjøer og historiske byer.

Ofte stilte spørsmål om Delstaten New York

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Delstaten New York?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Delstaten New York er:

Flere reisetips for Delstaten New York

Vil du vite mer om aktiviteter i Delstaten New York? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Delstaten New York

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 67 978 vurderinger

En vakker tur, å gjøre! Den veldig tidlige avgangen er litt traumatisk, men det er verdt det å nyte dagen (du kan sove i bussen!). Interessante og spennende etapper. Guiden vår Alicia var veldig kunnskapsrik, hjelpsom og hyggelig. Han snakket flytende engelsk og spansk. Sjåføren Gustavo var også veldig hjelpsom og tålmodig (dessverre fant vi oss fast i en trafikkork). Anbefalt opplevelse!

Jeg bodde i New York i en uke, og etter min mening er det å kjøpe CityPass en fin måte å besøke 5 attraksjoner i byen på og spare nok penger, siden selv den enkle inngangen til Empire State Building koster rundt 45 dollar. I tillegg kan du bestille dato og klokkeslett på forhånd, slik at du også kan hoppe over køen. Sterkt anbefalt.

Leieavtalen ligger noen få skritt fra Central Park og er det de ulike gateselgerne tilbyr deg: Vi fire sykler i to timer i underkant av 30 euro mot rundt 100 hvis vi hadde tatt de samme syklene direkte fra utleien. Anbefales på det sterkeste, bare noen få klikk, vi bestilte syklene 10 minutter før henting. Perfekte midler.

Fantastisk opplevelse, fossefallene er et under av naturen, parken kan også besøkes uavhengig, men å ha en guide er mye bedre fordi den forklarer ting du kanskje ser på egen hånd, men som ikke helt forstår. Ekskursjonen er perfekt organisert, fra turen til hele teksten. Veldig behagelig trener.

Perfekt! Llegamos con el código QR sin problema entramos y nos guiaron a nuestros asientos. Es más económico que otras paginas que venden billetter.