Våre mest anbefalte ting å gjøre i Delstaten New York

NYC: MoMA Before Hours-turné med kunstekspert

1. NYC: MoMA Before Hours-turné med kunstekspert

Opplev roen til en eksklusiv omvisning før åpningstidene til The Museum of Modern Art (MoMA) i New York City. Bli med din profesjonelle kunsthistorikerguide på en avslappende spasertur gjennom galleriene. Koble på et dypere nivå med verkene som vises før den åpnes for allmennheten. Møt tidlig om morgenen på MoMA og dra nytte av 1 times eksklusiv tilgang til galleriene via en privat inngang. Med guiden din og en mindre gruppe kan du nyte freden og roen for å sette pris på noen av verkene som vises, inkludert de som trekker større mengder av besøkende. Med en mer intim opplevelse designet for kunstelskere, få en dypere forståelse for noen av stykkene som vises. Lær noen fascinerende fakta og anekdoter om kunstnerne og deres teknikker. Deretter kan du utforske de 6 etasjene med kunstgallerier når du vil. Oppdaget omfattende utvalg av moderne og samtidskunst, alt fra europeisk maleri og skulptur fra 1880-tallet til samtidsfilm, design og performancekunst. Beundre kjente verk som Monets Vannliljer, Van Goghs Stjernenatten, Picassos Les Demoiselles d'Avignon, Matisses Dance (I), og Warhols Campbells suppebokser. Se moderne verk av Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei og mange andre. Som en del av denne opplevelsen vil du også få ekstra adgang til MoMA PS1, samtidskunstsenteret i Long Island City, Queens. Oppdag utstillingene som forkjemper samtidskunstscenens siste nyskapende og eksperimentelle verk.

NYC: Opplevelsesbillett til SUMMIT One Vanderbilt

2. NYC: Opplevelsesbillett til SUMMIT One Vanderbilt

Besøk SUMMIT, som ligger på toppen av det ikoniske moderne landemerket One Vanderbilt. Oppdag et sted som endrer vårt forhold til byer, miljø og oss selv gjennom oppslukende, multisensoriske opplevelser. Gå fra hovedhallen til Grand Central-terminalen for å lære historien bak dens skapelse. Lær alt om en attraksjon som ble designet med den hensikt å overskride hverdagens eksistens, og engasjere rom på en fascinerende ny måte. Begynn med en sansestimulerende heistur til 91. etasje. Bli transportert inn i SUMMIT AIR, en ny måte å se og samhandle med rom designet av Kenzo Digital. Laget med to etasjer med gulv-til-tak-speil, tilbyr AIR et nytt perspektiv ettersom Manhattans silhuett reflekteres rundt deg. Deretter kan du teste grensene dine på SUMMIT LEVITATION og nyte rushet med å gå ut over byen på to glasshyller som henger 324 meter over Madison Avenue. Se bildet ditt flyte i skyene på en multimedieskjerm og ta kontakt med din lekne side i AFFINITY-rommet med sølvballonger. Når du kommer til 93. etasje, kan du nyte synet og lyden av NYC fra et annet utsiktspunkt på utsiktsplattformen utendørs. For en mer intim, voksenvennlig kveldsopplevelse, velg å besøke SUMMIT under Air at Night. Gjestene kan nyte tilgang til alle områder av attraksjonen, et LED-lysshow med tilhørende livlig musikk og cocktailer for kjøp i baren i 93. etasje.

New York City: Inngangsbillett til Edge Observation Deck

3. New York City: Inngangsbillett til Edge Observation Deck

Med denne inngangsbilletten til Edge, kan du beundre et underverk av arkitektur, ingeniørkunst og teknologi som henger i luften over 335 meter over bakken. Få følelsen av å sveve i luften og se hele Manhattans silhuett fra Edges unike utsiktspunkt, på vestsiden av Midtown Manhattan. Begynn reisen på nivå 4 i The Shops at Hudson Yards. Her får du en oppslukende multimediaopplevelse som forklarer om designet, konstruksjonen og bærekraften til Hudson Yards. Deretter kan du ta turen opp til friluft utsiktsterrassen 335 meter over bakken, som dessuten stikker 26 meter ut i luften. De rammeløse glasspanelveggene er dristig vinklet utover, slik at du kan føle spenningen ved å lene deg ut over kanten med den travle byen under deg. Deretter kan du stå på glassgulvet og se over 100 etasjer rett ned på bygatene under føttene dine. Gå dessuten ut på Eastern Point, med plass for kun én person, hvor du er omgitt av glass, luft og himmel – og den kuleste selfien du noen gang har tatt. På øverste nivå finner du også Skyline Steps, der du kan se ut over glasspanelene og forbi kanten av utsiktsterrassen. Slå deg ned og slapp av høyt over byen, sammen med venner og familie, eller gå inn og nipp til Champagne eller en signaturcocktail i Champagne Bar. Husk å besøke Hudson Yards' midtpunkt, Vessel, eller ta en matbit eller dra på shopping i The Shops and Restaurants på Hudson Yards.

Niagara, USA: Maid of Mist, Cave of Winds og Trolley Tour

4. Niagara, USA: Maid of Mist, Cave of Winds og Trolley Tour

Opplev Niagara Falls fra amerikansk side ved hjelp av en reiseguide og et dagspass for parkens vogn. Kjør på Maid of the Mist for å få en bedre titt på øyene, gå inn i Cave of the Winds for å høre de dundrende fossefallene, og gå ombord i vognen fritt for å se hele parken på en dag. Start turen med Maid of the Mist-båtturen. Guiden din tar deg med til båten, svarer på alle spørsmålene dine og gir deg tips om hvordan du får mest mulig ut av båtturen. Lytt til guiden om bord for å se alle landemerkene du passerer i vannet. Etterpå vil guiden din møte deg for en spasertur rundt i parken, og stoppe på de beste stedene for utsikt og bilder. Lær om våghalsene som utfordrer de rasende fossene mens du ser på vannet som raser. Gå med guiden din til vognen og få vognpasset og billetter til Cave of the Winds. Hopp av og på trallen som du vil, og ta deg tid til å utforske Luna Island, Three Sisters Island, Terrapin Point og Cave of the Winds. Hopp over billettkøen ved Cave of the Winds og gå nedenfor fossen for å se Niagaras majestet på nært hold. Føl kraften fra det fossende vannet på Hurricane Deck og klatre til høyere nivåer for å komme enda nærmere handlingen. Bruk vognen hele dagen og utover natten. Hvis du har tid, kan du få med deg lyset fra fossen og fyrverkeriet avhengig av årstid. Spør guiden din om morsomme steder å utforske, spise et måltid eller ta noen drinker mellom sightseeingen.

Gananoque/Ivy Lea: 1000 øyers høydepunkter Scenic Cruise

5. Gananoque/Ivy Lea: 1000 øyers høydepunkter Scenic Cruise

Kom om bord i Gananoque og bli med på et én eller tre timers cruise som tar deg nærmere naturen enn noe annet cruise tilgjengelig på de 1000 øyene. Omtalt av Iroquois Nation som "Garden of the Great Spirit", og roen i området motsier en historie med eventyr, kriger og opprør. Se femte og sjette generasjons familiehytter. Cruise de trange kanalene til Admiralty and Navy-øygruppen i den mest intime turen de 1000 øyene har å tilby. Bli med på 1 times cruise fra havnen ved Ivy Lea eller Gananoque og opplev skjønnheten i regionen fra St. Lawrence River. Under dette cruiset i hjertet av de 1000 øyene, se Boldt Castle, 1000 Islands International Bridge og Zavikon Islands, som inneholder den minste internasjonale broen i verden. Cruise forbi statuen av St. Lawrence mens han ser fredelig over de bevegelige fartøyene på elven. Denne statuen er bare synlig fra vannet, stående høyt over på et klipp. Det 3-timers cruiset går fra Gananoque, og det er en kanadisk signaturopplevelse. Denne turen forteller historien om regionen 1000 øyer, dens historie og historiene til de som har kalt den hjem. Du vil se det berømte Boldt Castle og de overdådige hjemmene til de rike og berømte på Millionaire's Row. Lær om og oppdag de bemerkelsesverdige ingeniørprestasjonene som kreves for å bygge St. Lawrence Seaway, 1000 Islands International Bridge og mye mer. Cruise på 1000 øyer med lydkommentarer ombord er den perfekte måten å utforske naturen som har gjort regionen berømt over hele verden.

New York City: Billett med tidsluke for Museum of Modern Art (MoMA)

6. New York City: Billett med tidsluke for Museum of Modern Art (MoMA)

Forhåndsbestill en billett med tidsluke og hopp over billettkøene til New York Citys Museum of Modern Art (MoMA), et av verdens mest berømte kunstmuseer. Museum of Modern Art er et sted som gir næring til kreativitet, utfordrer sinnet og inspirerer. Med ekstraordinære utstillinger og verdens beste samling av moderne og tidsaktuell kunst, er MoMA dedikert til samtalen mellom fortiden og nåtiden, det etablerte og det eksperimentelle. MoMA tilbyr flotte utstillinger med moderne og tidsriktig kunst, fra det europeiske innovative maleriet og skulpturer fra 1880, til dagens film, design og kunst. 6 etasjer med kunstgallerier i midtre Manhattan inkluderer høydepunkter som Monets Vannliljer, , PicassosLes Demoiselles d’Avignon, MatissesDance (I)og WarholsCampbell’s Soup Cans, i tillegg til tidsaktuelle verk av Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei og mange flere. Nåværende utstillinger: Ming Smith: «Projects now» frem til og med 29. mai. Ellsworth Kelly: «A Centennial Celebration» frem til og med 11. juni. Lawrence Abu Hamdan: «Walled Unwalled and Other Monologues» frem til og med 11. juni. Georgia O'Keefe: «To See Takes Time» frem til og med 12. august. Kommende utstillinger: The Encounter: Barbara Chase-Riboud/Alberto Giacommeti - 5. mai til 9. oktober. New Photography 2023 – 28. mai til 16. september. ED RUSCHA / NOW THEN – 10. september 2023 til og med 13. januar 2024. Picasso in Fontainebleau - 1. oktober til 10. februar 2023. New Ground: Jacob Samuel and Contemporary Etching - 29. oktober 2023 til 16. mars 2024 Alexandre Estrela: Flat Bells – 4. november 2023 til 7. januar 2024. For å hjelpe deg med å nyte samlingen bedre, bruk MoMA-appen som er gratis eller mobilnettstedet for å lytte til gratis lydguider som er tilgjengelige for nedlasting til din personlige mobile enhet. Gratis WiFi er tilgjengelig på hele museet. MoMA Stores tilbyr et bredt utvalg av bøker, designgjenstander, smykker, møbler, klær og mer.

New York City: Adgangsbillett til Top of the Rock utsiktsplattform

7. New York City: Adgangsbillett til Top of the Rock utsiktsplattform

Nyt 360-graders panoramautsikt over New York fra 260 meters høyde på Top of the Rock. Nyt en utendørs utsiktsplattform som er over 882 kvadratmeter stor, med uhindret utsikt. Den største av alle New York-utsiktsplattformer. Nyt omgivelsene på dagtid, se solnedgangen, eller se byen glitre om natten fra nye høyder.  Når du kommer til 30 Rockefeller Center, ta deg tid til å beundre de imponerende, skinnende Swarovski-lysekronene på vei til mezzanine-nivået. Her er det en utstilling der du kan se historiske artefakter og en kortfilm om Rockefeller Centers konstruksjon under den store depresjonen. Reis til opp toppen på 260 meter, på mindre enn 1 minutt med heisen Sky Shuttle. Utforsk 2 etasjer med store innendørs og utendørs områder. Når du endelig er på toppen, nyt den slående utsikten til Central Park, Empire State Building, downtown Manhattan, One World Trade Center og flere broer, fra den helt åpne takterrassen i 70. etasje.

Niagara Falls, USA: Guidet tur med Maid of the Mist Cruise

8. Niagara Falls, USA: Guidet tur med Maid of the Mist Cruise

Nyt Maid of the Mist-båtturen og utforsk Niagara Falls State Park under en guidet spasertur. Hør om historier om legendene og den spennende siden av Niagara Falls, fra de som oppdaget det til de som utfordret det. Møt guiden din utenfor Hard Rock Café og begynn ditt fossfylte eventyr. Hopp ombord på Maid of the Mist og opplev tåken som stiger opp fra kraften fra det fallende vannet. Se etter regnbuene som dukker opp på solfylte dager. Kartkurs fra observasjonstårnet til bunnen av American Falls og til bassenget Horseshoe Falls. Beundre brusende fall og de massive fjellformasjonene mens du glir over vannet. Ta en naturskjønn spasertur fra den historiske markøren ved Hennepin Rock til Trolley Loop rundt Prospect Point. Nyt vidstrakt utsikt, frodige trær og historiske landemerker mens du går. Gå tilbake til startpunktet på slutten av turen.

New York City: Forbi-køen-billett til Empire State Building

9. New York City: Forbi-køen-billett til Empire State Building

Velg mellom en generell adgangsbillett til utendørs utsiktsbalkongen i 86. etasje, eller en kombinasjonsbillett med tilgang til den nyoppussede 102. etasje, som har gulv-til-tak-vinduer. Du kan også oppgradere opplevelsen din med en ekspressbillett. Den nye Empire State Building opplevelsen gir deg adgang til det legendariske landemerket i New York, og lar deg komme opp i 320 meters høyde. Her kan du glede deg over fantastisk 360-graders utsikt over New York og enda lenger. Du får også se Grand Staircase med en 2-etasjes arkitektonisk modell av bygningen og nyoppussede interaktive gallerier, som tar deg med på en utrolig reise fra bygningens konstruksjon til sin nåværende plass i popkulturen. Utforsk stedet på 1920-tallet, konstruksjonsarbeidet, åpningsdagen, det moderne underverket, Otis-heisene, verdens mest berømte bygning, King Kong og kjendisutstillingene. 80. etasje har også en rekke spennende kunstneriske utstillinger. Sørg for å se bygningens ikoniske lobby på Art Deco Fifth Avenue. Utsiktsbalkongen i 86. etasje av Empire State Building er det høyeste utendørs 360-graders utkikkspunktet i New York, med varmeovner for å holde bukt med kulden. Empire State Building er mer enn en spektakulær utsikt – det er det landemerket i USA som er mest vist på Instagram. Adgang til tårnet inkluderer også en nedlastbar multimedieopplevelse app, tilgjengelig på 9 språk. Appen inneholder også videoer, bildegallerier, quiz og kart som viser severdigheter i nærheten. Sørg for å se bygningens ikoniske lobby på Art Deco Fifth Avenue når du forlater denne bemerkelsesverdige bygningen.

9/11 Memorial og Museum, New York: Tidsbestemt adgang

10. 9/11 Memorial og Museum, New York: Tidsbestemt adgang

Dra nytte av kontaktløs inngang til «National September 11 Memorial Museum» med din forhåndskjøpte billett med tidsinngang. Nyt gratis tilgang til 9/11 Memorial, Survival Tree og Memorial Glades 9/11 Museum Museet viser over 10 000 monumentale gjenstander knyttet til hendelsene den 11. september og består av tre faste utstillingsdeler: • Den historiske utstillingen har tre deler: 9/11, før 9/11 og etter 9/11. De forteller historien om hva som skjedde 9/11, inkludert hendelsene på World Trade Center og Pentagon, samt historien om Flight 93.  • Minnesutstillingen, som heter «In Memoriam», minnes livet til de som døde 11. september 2001 og 26. februar 1993, og gir besøkende muligheten til å lære om menn, kvinner og barn som døde. • The Foundation Hall er et enormt rom, som både huser den siste søylen og slurryveggen.  9/11 Memorial (gratis adgang) «National September 11 Memorial» er en hyllest til minne og ære til de nesten 3000 menneskene som ble drept i terrorangrepene 11. september 2001 i World Trade Center-området, Pentagon, samt de seks menneskene som ble drept i World Trade Center-bombingen i februar 1993.  De reflekterende tvillingbassengene i minnesområdet er nesten en hektar store og har Nord-Amerika største kunstige foss. Bassengene ligger i fotsporene der Twin Towers en gang sto. Navnene på hver person som døde i angrepene 2001 og 1993 er innskrevet i bronsepaneler i minnesbassengene.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Delstaten New York
Empire State er mer enn bare NYC. Oppdag Niagara Falls, naturskjønne innsjøer og historiske byer.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Delstaten New York

Alle aktiviteter

803 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 51

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Delstaten New York

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Delstaten New York

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Delstaten New York?

Flere reisetips for Delstaten New York

Vil du vite mer om aktiviteter i Delstaten New York? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Delstaten New York

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 96 142 vurderinger

Vakker opplevelse!!! Så mye å se, å fotografere og et øyeblikk ser det ut til at det virkelig er på settet!!! Personalet er veldig hyggelige og super hjelpsomme .. på en time har du tid til å se så mange ting, kanskje vi har tatt en "heldig" tid fordi vi var en gruppe på 9 totalt! Og å ta en cappuccino på Central Perk på slutten av turen gjør det enda mer ekte! Veldig hyggelig og gøy!!!

Du kan gå rett til inngangen. Ingen kø hos oss, vi var der tidlig på ettermiddagen, det er nok mer rush på kvelden. Godt veiledningssystem gjennom bygningen, personalet prøver hardt, er veldig vennlige. Vi kunne gå gjennom sikkerhetskontrollen og opp til observasjonsdekket med 2 små barn, inkludert traller og mat, drikke,... 2 store ryggsekker... Ingen sa noe.

Praktisk ved ankomst når du ikke kjenner byen i det hele tatt og du er litt sliten av forsinkelsen, for eksempel Eller bare se byen annerledes Veldig hyggelig i alle fall selv om ruten ikke alltid er virkelig respektert har jeg inntrykk av Å gjøre Litt ventetid, men det er superraskt

Jeg synes passet er kjempebra, man gjør bare mye mer enn planlagt

Amazing experience better than empire and Rockefeller