Våre mest anbefalte ting å gjøre i Delos

Mykonos by: Den arkeologiske utgravningen på Delos - guidet dagstur

1. Mykonos by: Den arkeologiske utgravningen på Delos - guidet dagstur

Oppdag de gamle ruinene på øya Delos med denne båtturen fra Mykonos. Se severdigheter som huset til Dionysos, Kolossen på Naxians og Apollo-tempelet. Gå tilbake i tid mens du spaserer gjennom ruinene av et marked. Start morgenturen med en 30-minutters båttur fra Mykonos til Delos. Når du ankommer Delos vil du motta en introduksjon til det gamle og hellige stedet. Med guiden din vil du utforske de trange bygatene. Beundre det imponerende Dionysos' hus og de eksepsjonelle mosaikkene, velbevarte marmorsøylene og veggmaleriene. Se andre monumenter i urbane områder, inkludert Delos' teater. Ta en spasertur langs hovedgaten til markedet og helligdomssonen. Her finner du Stoa of Phillipe, Propylaia, Kolossen på Naxians og Apollo-tempelet.

Delos Island: Båttransport tur-retur fra øya Mykonos

2. Delos Island: Båttransport tur-retur fra øya Mykonos

Med avgang fra den gamle havnen i Mykonos, slapp av på det 40 minutter lange båtcruise, kjenn havbrisen og se øya Rhenia på avstand. Når du kommer til øya Delos har du noen timer til å utforske i ditt eget tempo. Inngangsbilletten til stedet er ikke inkludert i denne prisen, men du kan enkelt skaffe en ved inngangen, sammen med en guide hvis du ønsker det. Senere vil du bruke den samme billetten for å gå om bord i båten og bli overført tilbake til den gamle havnen i Mykonos etter en dag med å oppdage en gammel sivilisasjon.

Mykonos: Cruise til øyene Delos og Rhenia med grillmat

3. Mykonos: Cruise til øyene Delos og Rhenia med grillmat

Utforsk øyene Delos og Rhenia på dette cruiset fra Mykonos. Velg å utforske de arkeologiske stedene på Delos eller å nyte litt sol på dekk. Dykk ned i det krystallklare vannet på øya Rhenia. Nyt et deilig lokalt måltid ombord på båten. Velg en tur med transport fra overnattingsstedet ditt, eller møt på Ioannis Diakoftis brygge om morgenen. Gå ombord på skipet og nyt utsikten på vei til Delos. Velg en tur med et guidet besøk til det gamle området Delos, eller bli ombord og svøm fra båten. På Delos kan du avdekke gamle templer, mosaikker, et teater på det lokale arkeologiske stedet. Lær om hvordan livet var tidligere ved hjelp av din lokale guide. Fortsett til de avsidesliggende strendene på øya Rhenia hvor du kan tilbringe tid med å leke i det turkise vannet. Utforsk undervannsverdenene med snorkelutstyret av høy kvalitet. Sett deg ned til en deilig lunsj med gresk grilling før du går tilbake til Mykonos om ettermiddagen.

Fra Mykonos: Cruise til Delos og Rhenia med lunsj

4. Fra Mykonos: Cruise til Delos og Rhenia med lunsj

Opplev skjønnheten til øyene Delos og Rhenia på dette cruiset fra Mykonos. Utforsk ruinene av en gammel gresk sivilisasjon på Delos og slapp av mens du seiler med gratis drinker Nyt en deilig lunsj med greske spesialiteter. Klatre ombord på M ykonos gamle havn og seil for å utforske det gamle arkeologiske stedet Delos på dette cruiset fra Mykonos. Besøk Delos, et av de helligste stedene i antikkens Hellas, siden det var fødestedet til de greske gudene Apollo og Artemis. På grunn av sin mystiske beliggenhet ble øya hjemsted for den første flerkulturelle sivilisasjonen og var et viktig handelssenter i antikkens Hellas. Oppdag husene til Dionysos og Cleopatra, og se vakre mosaikker og statuer. Velg å utforske ruinene ved Delos eller slapp av i Egeerhavets sol på naboøya Rhenia, hvor en privat strand venter på deg. Svøm i det krystallklare vannet eller ta en tur på kysten. Prøv lokale smaker med en kald tallerkenlunsj med fylte vinblader, oliven, kalkunpålegg, tomater, fetaost, tzatziki og brød. Nipp til øl, vin, ouzo, brus og vann gjennom hele cruiset.

Mykonos: Katamarancruise med lunsj og drikke

5. Mykonos: Katamarancruise med lunsj og drikke

Sett seil på Egeerhavet med dette katamarancruise fra Mykonos. Utforsk de krystallklare vikene rundt øyene på øya Rhenia. Svøm, snorkle eller bare slapp av i solen. Slipp anker for et deilig gresk måltid tilberedt og servert om bord. Møt din profesjonelle skipper og mannskap. Sett deg inn på et komfortabelt sted på den moderne katamaranen. Len deg tilbake og beundre de små hvite husene på øya mens fartøyet ditt drar bort fra kaien. Slapp av og nyt havbrisen og ta bilder av utsikten mens katamaranen din skjærer gjennom bølgene i Egeerhavet. Nyt ubegrenset tradisjonell Mykonos-vin mens du seiler. Etter en kort reise over den nordlige delen av øya, passerer du fra Delos-øya. Gjør det beste ut av et raskt stopp foran Delos ved å ta bilder av stedet fra fartøyet. Seil deretter til den nærliggende øya Rhenia og slipp anker i en liten vik med krystallklart turkis vann. Ta deg tid til svømming eller snorkling mens mannskapet tilbereder din deilige lunsj. Nyt et deilig gresk måltid om bord. På reisen tilbake kan du se pittoreske vindmøller på øya og Mykonos by. Hvis du velger solnedgangscruise, kan du se en vakker gylden solnedgang. Se når solen går ned over horisonten.

Fra Paros: Heldagsbåttur til Delos og Mykonos

6. Fra Paros: Heldagsbåttur til Delos og Mykonos

Besøk den steinete ubebodde øya Delos. Til tross for sin lille størrelse, ble Delos ansett som en av de helligste av alle øyer i gammel gresk kultur. Nyt 3 timers fritid på øya eller for en mer komplett opplevelse, lei en privat profesjonell guide ved ankomst, eller bli med på en gruppetur før du går videre (guidet tur og inngangsbillett er ikke inkludert) Deretter går du til den berømte øya Mykonos hvor du vil ha ytterligere 3 timer ledig tid. Det anbefales at du bruker denne tiden til å utforske Mykonos by. Gå til Lille Venezia, vandre i de pittoreske smugene, og klatre opp bakken med vindmøllene og nyt den spektakulære utsikten. Etter fritiden din på øya, kommer du tilbake til Paros tidlig på kvelden.

Fra Mykonos: Guidet dagstur med båt til Rhenia og Delos inkludert transport

7. Fra Mykonos: Guidet dagstur med båt til Rhenia og Delos inkludert transport

Besøk øyene Rhenia og Delos på denne dagsturen fra Mykonos, inkludert lunsj og skytteltransport. Nyt tid på egen hånd til å bade, snorkle og nyte naturen på dette yachtcruiset. Deretter kan du besøke de arkeologiske utgravningene på Delos, sammen med en lisensiert guide. Seile- og cruiseopplevelsen din starter med gratis transport fra hotellet eller utvalgt møtested, avhengig av hvor overnattingsstedet ditt befinner seg. Du blir møtt av en cruiserepresentant som gir deg en oversikt over cruiseruten. Få sikkerhetsinformasjon fra mannskapet, og sett deretter seil mot øyene Rhenia og Delos midt i Kykladene, som ligger et stykke sørvest for Mykonos. Under cruiset kan du lære hvordan du hever og trimmer seilene samt å styre yachten, hvis været tillater det. Beundre det spektakulære landskapet og den bemerkelsesverdige blåfargen til Det egeiske hav underveis. Spill musikken du ønsker på det innebygde lydsystemet om bord. Slapp av på dekk, sol deg og hør om øyenes historier fra mannskapet. Den uberørte øya Rhenia, er adskilt fra den hellige øya Delos av et lite sund. Slipp anker i den idylliske bukten for å nyte litt bading og snorkling. Deretter kan du nyte en lett lunsj om bord med spesiallaget pasta, gresk salat og frisk frukt, ledsaget av husets vin og brus. Deretter slipper du anker ved UNESCO verdensarvstedet Delos, og nyter litt tid på å utforske øya sammen med en guide. Utforsk en helligdom fylt med severdigheter og imponerende mosaikker fra de arkaiske, klassiske og hellenistiske periodene. Besøk museet og gå opp det 115 meter høye Kynthos-fjellet, for å beundre den fantastiske utsikten til Kykladene, før du seiler tilbake til Mykonos.

Fra Mykonos: Kveldsomvisning av Dilos arkeologiske område

8. Fra Mykonos: Kveldsomvisning av Dilos arkeologiske område

Kjenn vinden i håret på båtturen fra Mykonos til Delos. Når du ankommer Delos får du en introduksjon til dette hellige stedet fra antikken. Sammen med guiden din utforsker du de trange bygatene. Beundre det imponerende Dionysos' hus og de eksepsjonelle mosaikkene, velbevarte marmorsøylene og veggmaleriene. Se andre severdigheter i det urbane området, inkludert teateret i Delos. Spaser langs hovedgaten til markedet og helligdomen. Her finner du Stoa of Phillipe, Propylaia, Kolossen på Naxians og Apollo-tempelet.

Mykonos: Katamarancruise med 3-retters måltid og transport

9. Mykonos: Katamarancruise med 3-retters måltid og transport

Cruise jevnt på den romslige og kunstferdig utformede "White Coral"-katamaranen fra Mykonos. Oppdag sørkysten eller øya Rhenia mens du lener deg tilbake på båtens store solsenger og salongområder, hopper ut i det turkise vannet og nyter deilig 3-retters måltid hele dagen på havet. Spør mannskapet ditt på 3 (kaptein, kokk og vertinne) om eventuelle forespørsler mens du er om bord og nyt et nylaget 3-retters måltid basert på deilige lokale råvarer og laget av yachtkokken om bord. Unngå folkemengdene og cruise i fred med solen som lyser over deg, havet som glitrer under deg og den varme brisen i håret ditt. Søk opp adrenalinet ved å hoppe ut i det klare vannet og svømme, padle kajakk eller stå på padlebrett blant lyse fisker eller lene deg tilbake og bare slapp av om bord.

Mykonos: Sunset Sailing Cruise med lett lunsj og drikke

10. Mykonos: Sunset Sailing Cruise med lett lunsj og drikke

Sett seil fra Agios Ioannis på ettermiddagen og reis til sørkysten av Mykonos. Nyt en lett, lokal lunsj og nipp til ubegrenset drikke mens du passerer strendene Ornos, Psarou, Platis Gialos, Paraga, Super Paradise, Paradise og Elia, og nyt et par svømmestopp underveis. Hopp ombord i en romslig og komfortabel seilbåt på Mykonos. Nyt en drink tilbake på båten, og ligg på yachtens brede og komfortable dekk under den deilige solen. Dykk ned i det forfriskende vannet for en svømmetur, eller bruk snorkleutstyret som er tilgjengelig om bord for å utforske under overflaten. Fortsett mot Delos Island, utforsk det fantastiske lyseblå vannet og de myke sandstrendene og nyt den mykoniske solnedgangen med Delos som bakteppe. Spis litt deilig fingermat og diverse snacks vil bli servert til deg om bord. Velg et komfortabelt sete, få en drink og nyt turen tilbake til møtepunktet mens du nyter varmen fra den uendelige romantiske solnedgangen fra Mykon.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Delos

Alle aktiviteter

39 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Delos

Utforsk alle

Flere reisetips for Delos

Vil du vite mer om aktiviteter i Delos? Trykk her for full oversikt