Våre mest anbefalte ting å gjøre i De joniske øyer

Fra Korfu: Båttur til Antipaxos og Paxos med de blå grottene

1. Fra Korfu: Båttur til Antipaxos og Paxos med de blå grottene

Besøk 2 av Hellas mest ikoniske øyer på en cruisetur fra øya Korfu til Paxos og Antipaxos. Besøk de blå grottene med levende fortelling fra guiden din, et svømmestopp ved Mesovrika-stranden og ledig tid til å utforske landsbyen Lakka. Oppgrader for å inkludere hotelltransport fra Korfu. Få fantastisk utsikt over de venetianske slottene i gamlebyen på Korfu mens du setter seil og drar sørover langs Kanoni-halvøya. Passer palasset Mon Repo og byene Perama, Benitses og Kavos mens du seiler mot Kapp Asprokavos. Få en fantastisk utsikt over oliven- og sypresstrærne som dekker Paxos, dannet da Poseidon kuttet tuppen av Korfu med sin trefork for å skape et idyllisk tilfluktssted for Amphitrite - ifølge legenden. Nå den uberørte nordsiden av Paxos og gå inn i den naturlige bukten Lakka. Spaser de trange gatene i den tradisjonelle landsbyen, eller ta en kort spasertur til strendene for å bade og sole deg. Seil deretter langs vestkysten av Paxos og gå inn i de blå grottene, hvor munkeseler har tatt bolig. Deretter kan du cruise til den lille øya Antipaxos for å svømme utenfor Mesovrika-stranden. Seil langs østkysten av Paxos og få flott utsikt over de små øyene Skaltsonisi og Mongonisi mens du tar deg tilbake til Korfu.

Fra Korfu: Dagscruise til Paxos, Antipaxos, og blå grotter

2. Fra Korfu: Dagscruise til Paxos, Antipaxos, og blå grotter

Seil fra Korfu til de praktfulle øyene Paxos og Antipaxos, kjent for vin og pittoreske strender. Reis inn i de historiske steinhulene og beundre det vakre landskapet. På dette heldags-cruiset stopper du på øya Antipaxos, som har en av de flotteste strendene i Middelhavet. Beundre den naturskjønne gylne kysten, som gir en kontrast til det krystallblå vannet, og besøk deretter de blå grottene. Nyt en badetur når du stopper i Gaios, hovedstaden i Paxos. Få mest mulig ut av fritiden din til å utforske den lille byen. Handle på suvenirbutikker, spis litt lunsj eller kjøl ned med en iskrem.

Zakynthos: Båttur til Navagio-stranden og blå grotter

3. Zakynthos: Båttur til Navagio-stranden og blå grotter

Oppdag Zakynthos-øyas skjønnhet på en minibuss og hurtigbåttur med glassbunn. Nyt bekvemmeligheten av å bli hentet på overnattingsstedet ditt. Svøm i asurblå grotter og få sjansen til å besøke Navagio Shipwreck-stranden. Bli hentet fra komforten av hotellet ditt eller nærliggende overnatting i en luftkondisjonert buss. Mens du er på Bohali panoramautsikt, vil guiden din dele dagens turplan med deg. Utforsk nordøst på Zakynthos-øya ved først å stoppe for en helbredende svømmetur på Xygia-stranden, som er et naturlig spa med svovel og kollagen, og deretter ta en pause for bilder ved den steinete bredden av Makris Gialos-stranden. Hopp ombord på hurtigbåten og besøk den fantastiske Navagio Shipwreck-stranden. Gå på den fine gylne sanden og ta bilder med båten. På vei tilbake til havnen får du sjansen til å svømme inne i de vakre blå hulene i området. Kjøp lunsj etter båtturen og før du sjekker ut den fantastiske panoramautsikten over skipsvrakstranden. Se det 2000 år gamle oliventreet i den sjarmerende byen Exo Chora før du drar tilbake til hotellet ditt.

Athen: Cape Sounio & Poseidon Temple-tur med lydguide

4. Athen: Cape Sounio & Poseidon Temple-tur med lydguide

Kjør langs sørkysten til den athenske rivieraen på en tur fra Athen til Kapp Sounio og Poseidon-tempelet. Beundre utsikten over tempelet og se solnedgangen fra Cape Sounion. Lær om severdighetene du ser med en lydguide tilgjengelig på seks språk. Hopp ombord på en luftkondisjonert buss og dra til Sounion. Du vil bli blendet av det berømte landskapet som omgir neset til Sounion. I de gamle grekernes tid ble dette stedet æret som hellig grunn dedikert til gudene Poseidon og Athena. Deretter kan du beundre Poseidon-tempelet som ligger på klippekanten 70 meter over havet (inngangsbilletter er ikke inkludert). Gå på den velsignede jorden til Sounion, et av stedene som ble sunget om den i Homers Odyssey, og stå på den samme klippen der det sies at kong Aegeus kastet seg av. Avslutt dagen med å se solnedgangen over denne legendariske horisonten.

Fra Korfu: Heldagscruise til Paxi-øyene og de blå grotter

5. Fra Korfu: Heldagscruise til Paxi-øyene og de blå grotter

Nyt et heldags cruise til juvelene i Det joniske hav - øyene Paxos og Antipaxos og de berømte blå grottene. Seil langs vestkysten av Paxos, nyt den imponerende steinete kysten og hvite sandstrender. Båten vil gå inn i de fantastiske blå havgrottene, som er et naturlig habitat for middelhavsmunkeselen. Deretter, på den lille øya Antipaxos, har du muligheten til å svømme utenfor Voutoumi-stranden. Cruiset fortsetter langs den smale kanalen Paxos og øyene Panagia og Agios Nikolaos. Kapteinen vil fortøye i havnen i landsbyen Gaios, og du vil ha tid til å utforske byen.

Zakynthos: Skilpaddesafari og cruise med glassbunnsbåt

6. Zakynthos: Skilpaddesafari og cruise med glassbunnsbåt

Etter å ha blitt hentet fra overnattingsstedet ditt, setter du avgårde for å begynne din 3-timers miljøvennlige skilpaddesafaricruise. Gå om bord på en spesiell båt med glassbunn, og ta fatt på reisen gjennom den nasjonale marineparken som omkranser øya.  Gjør et fotostopp ved den berømte Cameo Islet, som ble skapt av jordskjelvet i 1633. Ta unike bilder (garantert observasjoner) av skilpaddene på nært hold, og benytt muligheten til å svømme blant dem i deres naturlige habitat.  Etter dette, utforsk den fortryllende Keri-grottene, og passér under «Kamares», før du får nyte en annen bademulighet i det klare vannet. Ankom den skilpaddeformede øya Marathonisi. Svøm og kos deg på Golden Nesting Beach, som er hjemmet til skilpaddesorten glattkarett, som er en del av slekten Caretta. Du vil også ha sjansen til å beundre de fantastiske grottene.

Porto Vromi: Navagio Shipwreck Beach & Blue Caves med båt

7. Porto Vromi: Navagio Shipwreck Beach & Blue Caves med båt

Oppdag Navagio-forliset på et cruise fra Porto Vromi på Zakynthos. Ta en svømmetur i det krystallklare vannet, beundre et ikonisk skipsvrak fra 1980, og slapp av i solen på Shipwreck Beach. Sett seil fra Porto Vromi Maries mot Navagio-stranden, en magisk bukt med klart blått vann kjent for sitt forlis fra 1980. Avreise fra Zakynthos og beundre panoramautsikten over havet mens du navigerer. Kom tett på båten for fantastiske bilder og ta en pause for å svømme. Ta et kort 15-minutters cruise fra Porto Vromi Maries. Nyt middelhavssolen på Navagio-stranden, kun tilgjengelig via sjøen. Også kjent som 'Shipwreck Beach', oppdag stedet for MV Panagiotis-vraket, som gikk på grunn og skyllet opp i sanden i 1980. Gå tilbake mot Porto Vromi Maries og stopp for en svømmetur ved de blå hulene, den skjulte stranden Sfogio eller den paradisiske stranden Porto Steniti. Se de naturlige formasjonene til Neptune Profile-hulen før du blir sluppet av tilbake ved havnen.

Zakynthos: Shipwreck Beach, Viewpoint, Blue Caves Day Tour

8. Zakynthos: Shipwreck Beach, Viewpoint, Blue Caves Day Tour

Utforsk alle stedene du må se på Zakynthos. Nyt Shipwreck Beach, Blue Caves, imponerende utsiktspunkter og mer. Første stopp er Bochali Hill, det gamle nabolaget i Zakynthos by, opplev utsikten over byen og havnen som er helt fantastisk. Deretter tar vi turen til forlisplattformen Viewpoint. Naturen ga oss dette spesielle stedet å nyte å se fra toppen, krystallklart vann, bratte kalksteinsformasjoner, et rustent skrog midt på den hvite stranden, og en sverm av turister som brenner på sanden for en selfie, poserer foran den fotografiske linsen som forteller. historien om en av de mest fantastiske strendene på planeten. Sug inn i den storslåtte blåen av vannet og himmelen. Etter en rask stopp for å bruke toalettene, stopper vi ved Porto Vromi i Maries eller ved Agios Nikolaos (i henhold til værforholdene) for å ta båten (middels størrelse, 15-25 personer) for et 3 timers minicruise til forliset strand og blå grotter. Oppdag beliggenheten som gjør denne øya så unik, en av de mest fotograferte stedene i Hellas, Navagio-stranden (forlisstranden) med sin klare hvite rullesteinssand så snart du nærmer deg, den gir deg en unik og spektakulær turkis farge av vann. Du kan ikke unngå å hoppe i det vannet. Det er et minne du ikke vil glemme. Etter en times svømming og utforsking av den rustne båten, drar vi til de fantastiske blå hulene. Med en ekstraordinær nyanse av blått på enkelte steder, kommer vi nærme hulene og går gjennom noen av dem, en flott mulighet til å hoppe av båten, svømme og se fisken med maske og snorkel. Det er på tide å nyte lunsj (for egen regning) på en av de vakreste greske, tradisjonelle fjelltavernaene i landsbyen Anafonitria, med en familieatmosfære og god service. Det berømte 2000 år gamle oliventreet ligger i landsbyen Exo Chora på øya Zakynthos. Det er et av de syv eldste oliventrærne i Middelhavet, og sannsynligvis et av de eldste oliventrærne i verden. Den produserer fortsatt oliven den dag i dag. Her finner vi noen tradisjonelle produkter fra området og de lokale bøndene som du kan smake gratis som olje, oliven, vin og likører samt biologiske skjønnhetsprodukter. Xigia Beach, stedet der kildene gir et naturlig spa, er veldig fint å bade her. Sjøvannet inneholder svovel og kollagen som har helbredende egenskaper. Og hvis du trenger noen forfriskninger på stranden, se opp for den mest geniale og morsomme måten de får drikke ned til stranden. Det er veldig pittoresk og har gode fotomuligheter fra klippetoppen. Therianos Family Farm er en økologisk gård hvor de dyrker et bredt utvalg av frukt og grønnsaker, urter og blomster. Deres olivenolje ble tildelt gullstandarden ved International Society, Olympia Awards. De produserer også et utvalg av viner og de berømte svarte rosinene. Vi skal besøke gården, møte dyrene og smake på de lokale produktene.

Fra Benitses/Lefkimmi: Paxos, Antipaxos & Caves Day Cruise

9. Fra Benitses/Lefkimmi: Paxos, Antipaxos & Caves Day Cruise

Visste du at to av de vakreste øyene i verden ligger bare 30 nautiske mil unna Korfu? Hvis du ikke gjør det, de siste 50 årene tilbyr vi deg en unik mulighet til å oppdage den sjeldne skjønnheten til Paxos og Antipaxos-øyene. Den første destinasjonen er de imponerende grottene, som skjuler betydelig mytologisk historie som vår reiseleder vil fortelle deg. Pass på at du har kameraene med deg for å fange naturens mirakel. Neste stopp er en av de vakreste strendene i Middelhavet – Voutoumi – hvor synet vil fascinere deg med de fortryllende gullkystene som skaper en unik motsetning til det krystallblå vannet. Etter en avslappende svømmetur vil den siste destinasjonen denne dagen være øya Paxos og hovedstaden Gaios. Der vil du ha muligheten til å tilbringe mer enn 2 timer for å oppdage kulturarven til øya på å vandre i de trange gatene og smake på det lokale kjøkkenet. DETALJERT BESKRIVELSE Avgang: Benitses marina: 09.00, Lefkimmi havn 09.45 Første stopp: 2 grotter (kun for bilder) Andre stopp: Antipaxos - Voutoumi Beach (50' for svømming) Tredje stopp: Paxos – Gaios (omtrent 2.00-2.30 timer ledig tid) Retur: 18.30 Benitses marina, 17.30 Lefkimmi havn

Korfu by: Heldagscruise med lunsj, drikke og svømmestopp

10. Korfu by: Heldagscruise med lunsj, drikke og svømmestopp

Legg ut på et uforglemmelig eventyr mens du seiler fra den gamle havnen på Korfu, og gir deg en unik mulighet til å utforske de skjulte skattene på denne fortryllende greske øya. Den fantastiske utsikten over Korfus gamle festning og gamlebyen, med sin fantastiske venetianske arkitektur, vil umiddelbart fengsle deg når du starter reisen. Når du går mot den nordøstlige siden av Korfu, vil ditt første stopp være i nærheten av Nissaki. Denne skjulte perlen gir den perfekte setting for en forfriskende svømmetur i det krystallklare vannet. Omgitt av ruvende klipper og frodig vegetasjon, vil du føle en følelse av ro mens du nyter den uberørte naturlige skjønnheten. Fortsett reisen din, gå forbi en mengde imponerende landemerker, hver med sin egen unike historie. Seil forbi Kouloura, en pittoresk fiskerlandsby kjent for sin rolige havn og sjarmerende steinhus. Beundre den fantastiske villaen som tilhører Anielli-familien, et bevis på den luksuriøse livsstilen til Korfus velstående innbyggere. I tillegg vil Kerassia Tower komme til syne, et historisk landemerke som har vært vertskap for noen av de mest fremtredende gjestene, inkludert medlemmer av den britiske kongefamilien. Før middag kommer du til bukten under Erimitis-skogen, et helligdom av naturlig skjønnhet som kan skilte med tre beskyttede våtmarker, 82 arter av registrert flora og 36 arter og underarter av ville orkideer. Under dette stoppet kan du nyte en forfriskende svømmetur i det turkise vannet eller ta en rolig spasertur langs den pittoreske strandlinjen. Nyt en deilig lunsj servert om bord, med lokale delikatesser og appetittvekkende smaker som vil tilfredsstille smaksløkene dine. Når du setter seil igjen, vil vår neste destinasjon være det ikoniske Peristeres fyrtårn, et av de eldste fyrene i Hellas. Denne historiske strukturen, som har stått høyt siden 1800-tallet, er et vitnesbyrd om Hellas rike maritime historie. Nyt panoramautsikten over det omkringliggende landskapet, og fange den pittoreske skjønnheten i minnene og bildene dine. Gjennom dagen vil ditt kunnskapsrike og vennlige mannskap være til stede for å sikre at opplevelsen din er intet mindre enn ekstraordinær. Enten du er en erfaren reisende eller førstegangsbesøkende, vil denne reisen gi deg uforglemmelige minner som vil vare livet ut. Opplev en spennende dag fylt med fantastisk natur, naturlig skjønnhet og forfriskende svømmetur mens du utforsker de skjulte perlene på Korfu. Fra sin rike historie og fantastiske arkitektur til de uberørte strendene og det pulserende livet i havet, gir dette eventyret et glimt inn i hjertet og sjelen til denne fortryllende øya. Ikke gå glipp av denne enestående opplevelsen – bestill plass i dag og seil på en reise du aldri vil glemme.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
De joniske øyer

Toppopplevelser

Populære severdigheter i De joniske øyer

Alle aktiviteter

344 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt De joniske øyer

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om De joniske øyer

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve De joniske øyer?

Toppattraksjoner man bør få med seg i De joniske øyer er:

Flere reisetips for De joniske øyer

Vil du vite mer om aktiviteter i De joniske øyer? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om De joniske øyer

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 48 828 vurderinger

Jenta som kjørte båten var veldig hyggelig, hyggelig og supersmart! Han tok oss med til virkelig vakre steder, og vi så også en Caretta Caretta som lovet! Den gjennomsiktige bunnen av båten lar litt å være ønsket, men båtene er alle slik, da velger du turen for stedene og badet stopper, ikke for den gjennomsiktige bunnen, så det er greit

For turister som er for første gang i Zakynthos anbefaler jeg kun guidede turer. Start med en kortere (tidligere er bedre), enn velg en 8-9 timer lang. Dessverre er det ingen guidede turer for å se kulturhistorien til øya, så... be om at den viser til selskapene at den kan være inkludert i programmet.

Utmerket og godt organisert tur. Transportsjåføren var veldig hjelpsom, morsom og vennlig. Minibussen var seter veldig litt gamle og setebelter fungerte ikke. Men plukket oss i tide fra hotellet og tok oss til båten. Stella vår båtkaptein var ekstremt hyggelig. Alt i alt nøt dagen absolutt.

Turen var bra, ikke for lang, 3 timer er helt fint. Hent i tide. Båten var ikke stor (og kunne gå inn i huler!) og ikke overfylt. Svømming i det klare vannet var fantastisk. Skilpaddeflekkingen føles litt kunstig, men ok. Vi likte mye. Takk skal du ha

Tre timer som gir sannheten super anbefalt. Båten er liten så det er ikke overfylt du ser skilpaddene på nært hold og turen er flott du ser vakre bukter. Den kule kapteinen. Vi badet 3 ganger. Jeg så ikke om det var flottører til barna