Legg til datoer

DDR MuseumKultur og historie

Våre mest anbefalte DDR Museum Kultur og historie

Berlin: DDR museumsbilletter

1. Berlin: DDR museumsbilletter

Besøk DDR-museet, hvor Øst-Tysklands (ofte referert som DDR, den tyske forkortelsen) er til å ta og føle på. Se rekonstruerte østtyske leiligheter og lær om dagliglivet i det kommunistiske regimet. Museets gjenstander er ikke gjemt vekk - de venter på å bli oppdaget. Du kan dra ut skuffer, åpne skap, bla gjennom og lete. Gå inn i en orginial Trabant-bil, skru på tenningen og dra av sted. Opplev en simulert reise gjennom de ensformige områdene. De typiske Trabant-lydene gjør reisen komplett. Skru på TVen i en typisk østtysk stue og finn ut hvilke ting som gjemmer seg i veggskapet "Karat", et av de mest kjente møblene fra DDR. Lukt på krydderne i hyllen og studer trykk-kokeren på komfyren. Se nyhetssendinger fra en ekte kinosal eller dans til Lipsi, det østtyske svaret på rock.

Hopp over køen DDR-museet og Berlins private tur i gamlebyen

2. Hopp over køen DDR-museet og Berlins private tur i gamlebyen

Nyt en praktisk opplevelse av historien til Den tyske demokratiske republikken (tysk: Deutsche Demokratische Republik). Denne originale turen kombinerer en historisk omvisning i Berlins gamleby med et besøk til det interaktive DDR-museet. Opplev nostalgien i hverdagen i det tidligere sosialistiske Øst-Tyskland! Den 2-timers turen inkluderer hopp over køen-billetter for en grundig omvisning i DDR-museet, slik at du kan omgå folkemengdene og bruke mer tid på å utforske utstillingen med din private guide. Museet avslører det gode, det dårlige og det stygge ved å leve i DDR gjennom tre temaområder: «Offentlig liv»; "Stat og ideologi" og "Livet i en tårnblokk". Høydepunktene inkluderer en gjenskapt tårnleilighet med stue hvor du kan bytte TV-kanal, bruke en original skrivemaskin eller prøve DDR-klær. Det finnes også overvåkings- og avhørsrom hvor du kan forestille deg hvordan det er å leve under konstant kontroll av Stasi hemmelige politi. En annen populær attraksjon er en simulert kjøretur i en original Trabant P601-bil. Din ekspertguide vil forklare alle gjenstandene og installasjonene og dele historier om livet til en vanlig borger i Øst-Tyskland. Velg det 3-timers alternativet for å bestille en guidet tur og en rundturstransport mellom overnattingsstedet ditt i Berlin og DDR-museet. Vi vil organisere en profesjonell sjåfør og en privat bil for henting og avlevering, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å bruke offentlig transport og gå deg vill. Vi anbefaler denne løsningen da det er tidsluker for å besøke museet. Din private sjåfør vil sørge for at du ankommer DDR-museet i tide for din guidede tur. Det 4-timers alternativet inkluderer hopp over køen-billetter for en guidet omvisning i DDR-museet og en introduksjonsvandring i gamlebyen for å hjelpe deg med å få en dypere forståelse av Berlinmurens stigning og fall. Begynn reisen på det historiske Platz der Republik og lær om den enorme demonstrasjonen mot Berlin-blokaden i 1948. Beundre den majestetiske Riksdagsbygningen og kryss fra det tidligere Vest-Tyskland til Øst-Tyskland gjennom Brandenburger Tor, som var et symbol på frihet for innbyggere i det oppdelte Berlin. Ta en spasertur langs de historiske bygningene og monumentene til Unter den Linden, og se også Berlin-katedralen og TV-tårnet i Berlin fra 1960-tallet (Berliner Fernsehturm). Velg det 5-timers alternativet for å besøke DDR-museet, se høydepunktene i Berlins gamleby og nyt en privat transport med bil. Vi vil ta vare på hver detalj for å organisere en perfekt opplevelse fra start til slutt. Spar tid og krefter med hopp over køen-billetter og praktisk henting og avlevering på overnattingsstedet ditt i Berlin.

2 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Ofte stilte spørsmål om DDR Museum Kultur og historie

Hva er andre ting å gjøre enn DDR Museum Kultur og historie som er verdt å besøke i Berlin?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Berlin er:

Flere reisetips for DDR Museum

Vil du vite mer om aktiviteter i DDR Museum? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om DDR Museum

Vi fikk en vennlig velkomst og skap for å låse ting er også tilgjengelig. Oppsettet er veldig fint og det virker enormt. Det ble samlet inn mye fra den gang og det var gøy å stå i en komplett leilighet, å kunne åpne alle skuffer og skap fulle av nysgjerrighet. Mye tilbys også digitalt. Mye informasjon godt pakket inn. Det var et vellykket besøk.