Legg til datoer

DDR Museum Aktiviteter

Tilgjengelige aktiviteter

3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om DDR Museum Aktiviteter

Hva er andre ting å gjøre enn DDR Museum Aktiviteter som er verdt å besøke i Berlin?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Berlin er:

Hvilken DDR Museum Aktiviteter tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for DDR Museum

Vil du vite mer om aktiviteter i DDR Museum? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om DDR Museum

I utgangspunktet er reisesystemet i Berlin litt forvirrende, men veldig enkelt å tilpasse seg det og forstå hva som går hvor! Jeg anbefaler å få reisepasset, spesielt hvis du planlegger å besøke forskjellige attraksjoner. Offentlig transport er ikke ekstremt opptatt (nesten til enhver tid har du hvor du skal sitte i undergrunnen), mye mer avslappet enn Londons offentlig transport!

Å ha tilgang til all offentlig transport gjorde det mye enklere å flytte rundt, og systemene på plass er så gode å bruke og er veldig rene. Rabatter for noen attraksjoner var også veldig hyggelige å ha, og å ha listen over rabatterte attraksjoner hjalp oss også med å planlegge turen og bestemme hva vi skulle gjøre.

Å få et transportpass på forhånd er avgjørende for en avslappet tur. Det var enkelt å kjøpe passet på nettet, og det var også enkelt å finne kontoret på flyplassen. Guiden og kartet jeg fikk med var god hjelp. Jeg vil på det sterkeste anbefale å bruke denne tjenesten.

Er godt kjøp til en bra pris. Inkluderer transport til og fra flyplassen, noe som gjør det veldig enkelt. Løp og kjøp. 25% på mange turistattraksjoner er også en god ting.

Noe av det jeg likte best var at all offentlig transport er inkludert.