Legg til datoer

DDR Museum Aktiviteter på regnværsdager

Tilgjengelige aktiviteter

1 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om DDR Museum Aktiviteter på regnværsdager

Hva er andre ting å gjøre enn DDR Museum Aktiviteter på regnværsdager som er verdt å besøke i Berlin?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Berlin er:

Flere reisetips for DDR Museum

Vil du vite mer om aktiviteter i DDR Museum? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om DDR Museum

Morsomt og sært museum. Virkelig synd at personalet er så uvennlige å informere oss og veldig på kanten (jakken til sønnen min falt så vidt av hoftene hans da han ble satt på plass igjen umiddelbart under påskudd av at han tok museet for et spillrom) … tydeligvis upassende reaksjon på situasjonen. Jeg tror de tar på seg for mange mennesker på en gang og blir overveldet.

Vi fikk en vennlig velkomst og skap for å låse ting er også tilgjengelig. Oppsettet er veldig fint og det virker enormt. Det ble samlet inn mye fra den gang og det var gøy å stå i en komplett leilighet, å kunne åpne alle skuffer og skap fulle av nysgjerrighet. Mye tilbys også digitalt. Mye informasjon godt pakket inn. Det var et vellykket besøk.

DDR-museet er en flott forklaring på hvordan livet ville vært, å leve når veggen var oppe. Det gir mange virkelige eksempler fra leker, klær, mat og til og med en leilighet. Hvis denne gangen i historien noen gang hadde holdt din interesse, er dette museet verdt et besøk.

Besøket var verdt det. Imidlertid følte jeg personlig at noen deler av museet kunne vært bedre konstruert. Ellers er alt veldig bra utført. Forklaringene er også skrevet på en måte som er forståelig for alle slik at det ikke kan oppstå uforståelighet.