Legg til datoer

Dansehuset

30 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Dansehuset

Vil du vite mer om aktiviteter i Dansehuset? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dansehuset

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 13 607 vurderinger

Tattyana var en utmerket guide, og den seks og en halv timers turen var godt satt sammen, kort busstur, gå rundt og ned fra slottet, stopp for kaffe i det jødiske kvarteret, kort spasertur til båttur hvor vi kunne sitte og ta en drink med utsikten, deretter en kort spasertur til restauranten for en god lunsj, og avslutter med en spasertur gjennom Gamlebytorget til Václavplassen. Og det var bare syv av oss i gruppen, noe som var en skikkelig bonus - de fleste gruppene vi så hadde 20 eller 30 personer. Alt i alt, til tross for litt regn, en utmerket tur.

Vakker familieopplevelse. Du surfer faktisk i 3 timer som beskrevet i programmet. Buffet mer enn gyldig med både kalde og varme retter. Du blir møtt med et glass prosecco. Alle drikkene er betalt, til og med vannet. Oppmerksomme og vennlige personale, veldig god organisering, rent miljø, vakker levende musikk for å ramme inn alt. Jeg anbefaler det.

Vi likte det veldig godt. Maten var god, hyggelig atmosfære og musikken var passende. Dessverre var klimaet veldig høyt og vi måtte fryse litt mot slutten. Men så gikk vi inn på dekk fordi det fortsatt var behagelig varmt ute. Jeg anbefaler absolutt båtturen og ønsker alle masse moro som ikke har gjort det enda.

Buffeen var veldig variert og tilstrekkelig. Bordene er pent designet og alt er veldig rent. Personalet ekstremt forsiktig og vennlig. Vi hadde et virkelig flott bord ved vinduet (som bestilt) og nok avstand til naboene (Corona).

En håndterbar gruppe av forskjellige nasjoner med en individuell utforming av turen. Å stille spørsmål var tillatt og til og med oppmuntret. Ingen av de vanlige "drevne flokkene" med propper i øret.