Dansehuset

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Dagsturer
  • Hopp-på hopp-av-turer
25 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Dansehuset

Vil du vite mer om aktiviteter i Dansehuset? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dansehuset

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 11 520 vurderinger

Tattyana var en utmerket guide, og den seks og en halv timers turen var godt satt sammen, kort busstur, gå rundt og ned fra slottet, stopp for kaffe i det jødiske kvarteret, kort spasertur til båttur hvor vi kunne sitte og ta en drink med utsikten, deretter en kort spasertur til restauranten for en god lunsj, og avslutter med en spasertur gjennom Gamlebytorget til Václavplassen. Og det var bare syv av oss i gruppen, noe som var en skikkelig bonus - de fleste gruppene vi så hadde 20 eller 30 personer. Alt i alt, til tross for litt regn, en utmerket tur.

Jeg blir fortsatt glad av å tenke på denne turen! Alt organisert veldig bra, syntes vi, gitt den svært konkurransedyktige prisen, en mye lavere kvalitet. I stedet var alt veldig hyggelig, musikken, den veldig varierte buffeen og for enhver smak, personalet! Vi var også heldige for til tross for solen var det en behagelig bris. Cruiset går gjennom høydepunktene i byen og har en tilstrekkelig omfattende varighet til tross for stopp i slusen. Skal gjøres om og gjøres om og gjøres om igjen!

Vi likte det veldig godt. Maten var god, hyggelig atmosfære og musikken var passende. Dessverre var klimaet veldig høyt og vi måtte fryse litt mot slutten. Men så gikk vi inn på dekk fordi det fortsatt var behagelig varmt ute. Jeg anbefaler absolutt båtturen og ønsker alle masse moro som ikke har gjort det enda.

Buffeen var veldig variert og tilstrekkelig. Bordene er pent designet og alt er veldig rent. Personalet ekstremt forsiktig og vennlig. Vi hadde et virkelig flott bord ved vinduet (som bestilt) og nok avstand til naboene (Corona).

En håndterbar gruppe av forskjellige nasjoner med en individuell utforming av turen. Å stille spørsmål var tillatt og til og med oppmuntret. Ingen av de vanlige "drevne flokkene" med propper i øret.