Legg til datoer

Dam

Tilgjengelige aktiviteter

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Andre opplevelser
  • Kombinasjonspakker
  • Dagsturer
65 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Flere reisetips for Dam

Vil du vite mer om aktiviteter i Dam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dam

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 8 477 vurderinger

Sannheten er at vi ikke kunne ta turen fordi vi kom for sent fra en annen by, og var vårt ansvar og ikke selskapets. Jeg skriver imidlertid denne anmeldelsen fordi oppmerksomheten til guiden og byrået er fantastisk, og kontakter oss for å finne ut om vi var i orden, til og med villige til å vente på oss i tilfelle vi klarte å ankomme. Tusen takk og så synd at vi ikke kunne gjøre turen med deg, og senere måtte vi gå området på egenhånd, vi hadde sikkert hatt det mer moro med deg, hahahahaha!!

Det er veldig enkelt å bestille billett på nett. Og selve turen gjorde de mest fantastiske inntrykk! Lydguiden er inkludert i billettprisen. Det var forresten kun lydguider på russisk i Van Gogh-museet, Rembrandt-huset og i Vårherre-kirken på loftet. Så DEFINITIVT gå til det kongelige palasset i Amsterdam og nyt! Og en ting til: til tross for at det er et "foto er forbudt"-ikon, tar alle bilder!

Hadde en gruppe på 6 personer og en ung, veldig god tysktalende guide - perfekt! Han var virkelig kunnskapsrik og var i stand til å svare på alle spørsmål vi hadde. Det er én stjerne mindre fordi vi avsluttet turen etter nesten 1,5 time og ble vist kaffebarer, men besøkte dem ikke. Jeg håpet på mer i den forbindelse.

Kul tur, massevis av innsikt i red light district. Vennlig og morsom guide som går inn i all innsikt. Mye erfaring og moro er i forgrunnen. Hilsen meg Michael, fortsett med det! Veldig kul fyr!!!

Ian fortalte oss en del av Red Light-historien. Det var flott å kjenne måtene for prostitusjon i Amsterdam.