Dam: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Amsterdam: Red Light District-tur på tysk eller engelsk

1. Amsterdam: Red Light District-tur på tysk eller engelsk

Oppdag Amsterdams beryktede Red Light District på en morsom tur med en tysk ELLER engelsk guide. Finn ut hvor mye en prostituert i gjennomsnitt tjener per natt, hvor mange kunder de har per skift, og hvilke seksuelle handlinger som betaler de største summene. Oppdag i tillegg historien til coffeeshops i Amsterdam, hvordan den politiske situasjonen rundt dem ser ut og hvordan coffeeshops i Amsterdam blir sett på som både en velsignelse og en forbannelse for byen. Velg en liten gruppetur med ikke mer enn 4 personer som går rett inn i sentrum av Red Light District, eller velg en offentlig tur som forteller historien om Red Light District, besøker noen av høydepunktene og utforsker andre kjente hotspots i LHBTQ-delen av Red Light District, Chinatown og havnen. Red Light District-tur og høydepunkter Gå inn i hjertet av Red Light District med en maksimal gruppe på 4 personer pluss guiden din (smågruppetur) eller i en gruppe på maksimalt 15 personer (offentlig tur). Turen fremhever alle de positive så vel som negative aspektene ved Amsterdam Red Light District, og tar et kritisk perspektiv. Fra nasjonalmonumentet på Dam-plassen går du til Warmoestraat, en av de mest kjente homofile gatene i Amsterdam. Gå forbi Condomerie, en morsom kondombutikk og lær om Amsterdams prevensjonshistorie. Gå deretter videre inn i hjertet av distriktet til Prostitution Information Center (PIC) hvor tidligere prostituerte er dedikert til pedagogisk arbeid og prøver å fjerne fordommer om prostitusjon. Rett overfor ligger Oude Kerk, den eldste kirken i Amsterdam og sannsynligvis den eneste kirken i verden som er omgitt av prostitusjon. Oppdag mer om prosessen med forhandlinger mellom kunder og prostituerte, om deres inntekter og utgifter, priser, romleie og skatter, men også om kvinnenes sikkerhet. Dykk inn i Red Light Districts opprinnelse og besøk havnen, grunnen til at Red Light District ble til. Ta en fotomulighet foran "dansende hus", et av de mest pittoreske stedene i Amsterdam. Lær mer om historien og politikken til coffeeshop-virksomheten i Amsterdam, hvordan den ble etablert, hvilke problemer byen må takle og hvordan fremtiden til coffeeshops i Amsterdam kan se ut. Denne turen inkluderer ikke et innvendig besøk på en kaffebar. Du vil få sjansen til å utforske dem i ditt eget tempo etter turen hvis du ønsker det. Utstyr deg selv med anbefalinger fra guiden din om hvordan du fortsetter å utforske Red Light District i ditt eget tempo. Få tips om å besøke et 70-talls peepshow, som du kan oppleve på egen hånd etter omvisningen.

Fra Amsterdam: Heldagstur til Marken, Volendam og Edam

2. Fra Amsterdam: Heldagstur til Marken, Volendam og Edam

Nyt en vakker heldagstur til Nord-Holland og se sjarmerende landskap med vindmøller, kanaler, pittoreske landsbyer og lokalbefolkning kledd i tradisjonelle klær. Velg alt-i-ett-alternativet for å legge til noen ekstrautstyr til omvisningen, inkludert en demonstrasjon av treskoproduksjon og en båttur. Dra fra Amsterdam stasjon og reis til den lille fiskerbyen Marken, som er kjent for bevaring av tradisjonell nederlandsk kultur. Ta en spasertur gjennom gater som er fulle av fargerike hus. Hvis du har valgt alt-i-ett-alternativet, stopp ved et skomakerstudio for å se hvordan tresko blir laget. Deretter kan du dra til Volendam med buss hvis du har valgt standardalternativet, eller gå om bord på Marken Express hvis du har valgt alt-i-ett-alternativet for en båttur over den vakre IJsselmeer. Ved ankomst til Volendam kan du nyte fritiden til å utforske butikkene eller prøve et tradisjonelt kostyme for å ta et suvenirbilde.  Deretter kan du nyte en smaking på en tradisjonell ostefabrikk i Holland og lære hvordan ost lages før du fortsetter inn i hjertet av Nord-Holland til Edam. Oppdag historien til det tidligere verftet og se Grote Kerk, den største kirken i Nederland, mens du spaserer langs de brosteinsbelagte gatene. Ta deretter siste stopp på omvisningen, friluftsmuseet Zaanse Schans. Beundre den praktfulle samlingen av historiske vindmøller. Hvis du velger alt-i-ett-billetten, kan du gå inn i en av vindmøllene som er i drift for å lære mer om dette nederlandske ikonet for industriell arkitektur. Til slutt kan du beundre de pittoreske husene, trelåvene og de naturskjønne engene i Nord-Holland på veien tilbake til Amsterdam med buss. Hvis du foretrekker en mindre gruppe, liker å ta deg god tid og utforske alt det beste av denne omvisningen, så velg Charm of Holland-omvisningen. Tilgjengelig på fredager. Guiden tar en liten gruppe med til alle inklusjonene i alt-i-ett-omvisningen. Charm of Holland inkluderer også lunsj på en tradisjonell nederlandsk fisketaverne.

Fra Brussel: Dagstur til Amsterdam

3. Fra Brussel: Dagstur til Amsterdam

Utforsk Amsterdam på en heldagstur fra Brussel. Du reiser i en komfortabel buss fra et sentralt beliggende møtested. Stig om bord i en romslig buss, og len deg tilbake og slapp av på turen fra Brussel til Amsterdam. Vel fremme starter en guidet rundtur der du får innblikk i byens historie. På Dam-plassen finner du ut hvor byen ble grunnlagt på 1200-tallet. Beundre den gotiske arkitekturen i Nieuwe Kerk (den nye kirken) og den nederlandske barokkarkitekturen i Det kongelige slott. Ta turen inn i den eldste delen av Amsterdam. Fortsett til De Waag for å se restene av middelaldermuren. Avslutt den guidede turen og nyt fritiden til å utforske byen på egen hånd. Retur til møtestedet i Brussel med buss.

Amsterdam: Omvisning i Red Light District

4. Amsterdam: Omvisning i Red Light District

Bli med på denne 2-timers vandreturen og oppdag et unikt innblikk i Red Light District. Lær om historien til Red Light District mens du vandrer gjennom den historiske gamlebyen i Amsterdam. Utforsk distriktet og lær om dets historie, kultur og dagliglivet til innbyggerne. Vi starter med å utforske områdets berømte rødt opplyste vinduer og neonskilt, og lærer om de juridiske og kulturelle aspektene ved handelen. Besøk noen av distriktets skjulte perler, inkludert historiske bygninger og kulturelle landemerker som ofte ikke blir lagt merke til av besøkende. Gjennom turen vil guiden din gi deg innsiktsfull informasjon om distriktet, og tilby en dypere forståelse av dette unike og ofte misforståtte nabolaget. Mens du rusler gjennom distriktets trange gater og smug, vil guiden din dele fascinerende historier og anekdoter om distriktets fortid og nåtid, inkludert dets nyere kontroverser. Se den eldste bygningen i Amsterdam, kanalene og vakre gamle hus. Mens du er inne i Red Light District, vil guiden din lede deg gjennom de mange smugene. Vandre langs den smaleste gaten i Amsterdam og se den første kaffebaren. Til slutt vil turen ende på Dam-plassen.

Amsterdam: Kulturell indre bytur på tysk eller engelsk

5. Amsterdam: Kulturell indre bytur på tysk eller engelsk

Besøk kjente steder i Amsterdam sentrum og få en oversikt over byen på denne vandreturen dedikert til kultur og historie. Dra nytte av tips hver eventyrlystne reisende trenger å vite og få det beste ut av reisen din. Finn ut hvilken mat du bør smake og hvilke distrikter som kan oppdages uavhengig på sykkel. Lytt til guiden din som forteller deg hvilke arkitektoniske design som var populære tidligere, og få en ide om innbyggerne i Amsterdam. Hør historier om hvordan kjøpmenn, selgere og de fattige levde i middelalderen, hvorfor kunstverdenen blomstret opp i den gylne æra, hvordan andre verdenskrig har forandret byens innbyggere og hvordan det føles å leve i byen. tolerant, flerkulturell by i dag. Start turen i hjertet av byen på Dam-plassen, der Amsterdam ble grunnlagt. Turen fører deg forbi det kongelige palasset i Amsterdam, New Church Nieuwe Kerk, og forbi det tidligere hovedpostkontoret, til Torensluis Bridge. Se et av de minste husene i byen og lær mer om kolonitiden ved statuen av Multatuli på Torensluis-broen. Spaser forbi romantiske hus ved kanalen og kryss Spui-plassen for å komme til Amsterdams perle – Begijnhof. Med inngangen skjult i en smal sidegate, venter denne helt spesielle hofjen på at du skal bli oppdaget. På vei tilbake til Dam-plassen vil du se elven som byen skylder navnet sitt til: Amstel. Byturen ender ved nasjonalmonumentet som opprinnelig ble bygget for å minnes ofrene for andre verdenskrig, men som nå er et minnesmerke for alle ofre som mistet livet i enhver krig over hele verden.

Amsterdam: Red Light District og lokal pubtur

6. Amsterdam: Red Light District og lokal pubtur

Oppdag det beryktede Red Light District i Amsterdam med en kunnskapsrik guide. Utforsk distriktets trange gater og lær om noen av de eldste pubene i byen. Avslutt omvisningen med å slå deg ned på en tradisjonell lokal pub. Møt guiden din i Amsterdam sentrum. Få en omfattende oversikt over byens historie. Start i gamlebyen og Amsterdams Chinatown. Her forteller guiden deg om byens historie og om noen av byens eldste puber. Hør historier og ta en titt på kjente puber som t' Aepjen og t' Mandje. Fortsett til sentrum av Red Light District, hvor guiden din forteller deg alt om sexarbeidsindustrien, titteshow og historien til Amsterdams Red Light District. Finn mange kuriositeter, som den smaleste gaten i Amsterdam, kjente kaffebarer, en innendørs sexarbeidergate og mange «smartbutikker». Hør hvordan det er å jobbe som sexarbeider i Red Light District og finn ut om de liberale lovene. Gå til Damplassen hvor omvisningen avsluttes. På vei til dette området kan du se noen av de siste severdighetene på omvisningen, som Condomerie, slottet og Damplassen. Avslutt omvisningen med å slå deg ned på en tradisjonell pub.

Amsterdam: Byvandring i Red Light District

7. Amsterdam: Byvandring i Red Light District

Amsterdams Red Light District er unikt: Det som andre land skjuler eller forbyr, er lovlig i Nederland. Besøk nabolaget og lær alt om verdens eldste yrke. Møt guiden din og bli med inn i hjertet av Amsterdams Red Light District på en 2-timers spasertur. Guiden vil svare på alle spørsmål du måtte ha og fortelle deg om nabolagets opprinnelse og prostitusjonens status. Gå langs Warmoesstraat (homogaten) og se Condomerie. Her får du høre alt om PIC (Information Centre on Prostitution), sexmuseet, det erotiske museet, de prostituertes hytter og steder med live sex og peepshows. Deretter har du 10 minutter fri til å gå rundt og se Oude Kerk (Gamle kirke) og hjertet av Red Light District på egen hånd (på grunn av en lov er det fra 2020 ikke tillatt med guidede turer inne i selve Red Light District, men i utkanten). Deretter kan du gå til Chinatown og Europas største buddhisttempel sammen med guiden din.

Amterdam: Byvandring i en liten gruppe

8. Amterdam: Byvandring i en liten gruppe

På denne turen vil du høre historier som du aldri ville hørt ellers. Med en ekspertguide vil du oppleve historien til denne byen, fra starten av byens dager, som en gjørmete landsby ved elven Amstel, til hvordan den ble den viktigste handelsbyen i Europa. Fra den ville historien om prostitusjon og narkotikadekriminalisering til tragedien i Anne Franks historie og nazistenes okkupasjon. Målet med denne unike turen er å gi deg en perfekt introduksjon til byen. Etter turen vil du ha all den tid du ønsker til å utforske videre med andre reisende. Enten du besøker et av Amsterdams berømte museer eller sjekker ut kafeene og barene i Jordaan District, vil denne turen hjelpe deg med å få peiling på denne ofte forvirrende byen og lar deg få mest mulig ut av oppholdet ditt her.

Amsterdam: Byvandring med historiske høydepunkter og smaksprøver

9. Amsterdam: Byvandring med historiske høydepunkter og smaksprøver

Begynn på Dam-plassen og oppdag Amsterdam sammen med de beste lokale guidene, og hør om byen på ditt eget språk. Ekspertguiden din gjør historien levende med fortellinger og livlige kommentarer, mens du rusler gjennom de vakre gatene fra Amsterdams middelalder og gullalder, i løpet av en 2-timers omvisning til fots. Beundre arkitekturen og hør om Amsterdams lange historie som handelsby. Noen høydepunkter du passerer inkluderer, Det kongelige slott, Nieuwe Kerk (Den nye kirken), de viktigste kanalene, broene og slusene, ikoniske torg, Begijnhof, Munttoren, blomstermarkedet, LGBT-gaten og Amstel-elven. For å gjøre omvisningen komplett blir det også smaksprøver av nederlandsk mat.

Amsterdam: Høydepunkter og historievandring

10. Amsterdam: Høydepunkter og historievandring

Lær om Amsterdam-historien og se mange severdigheter som den gamle kirken, China Town, skjeve hus og den smaleste gaten i Amsterdam. Hør historier du aldri ville hørt ellers, og opplev historien til Amsterdams indre by. Etter gamlebyen, gå til det kongelige palasset, Dam-plassen og Begijnhof. Din ekspertguide vil lede deg gjennom de svingete gatene og smugene i byen, og dele fascinerende historier om historien og kulturen i området. Du vil lære om legaliseringen av prostitusjon i Nederland og hvordan det har formet red-light district gjennom årene. Denne vandreturen tar deg med på en reise gjennom byens rike og mangfoldige fortid. Du vil lære om opprinnelsen til Amsterdam og dens vekst fra en liten fiskerlandsby til et viktig senter for handel og handel. Hør interessante historier om nederlendere og lær alt du trenger å vite om Amsterdam. Gå deretter til det flytende gatemarkedet, hvor du kan kjøpe alt som er blomsterrelatert. Turen avsluttes på Dam-plassen.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Dam

Alle aktiviteter

83 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Dam

Utforsk alle

Flere reisetips for Dam

Vil du vite mer om aktiviteter i Dam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dam

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 7 072 vurderinger

Hadde en gruppe på 6 personer og en ung, veldig god tysktalende guide - perfekt! Han var virkelig kunnskapsrik og var i stand til å svare på alle spørsmål vi hadde. Det er én stjerne mindre fordi vi avsluttet turen etter nesten 1,5 time og ble vist kaffebarer, men besøkte dem ikke. Jeg håpet på mer i den forbindelse.

Kul tur, massevis av innsikt i red light district. Vennlig og morsom guide som går inn i all innsikt. Mye erfaring og moro er i forgrunnen. Hilsen meg Michael, fortsett med det! Veldig kul fyr!!!

Ian fortalte oss en del av Red Light-historien. Det var flott å kjenne måtene for prostitusjon i Amsterdam.