Dahab

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Severdigheter i Dahab

Flere reisetips for Dahab

Vil du vite mer om aktiviteter i Dahab? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dahab

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 195 vurderinger

Flott opplevelse!

Totalopplevelsen var fantastisk! Vi ble hentet i tide og varebilen hadde klimaanlegg, noe som var flott! Guiden var strålende og snakket mange språk, så det var lett for alle å forstå ham. Vi hadde muligheten til å stoppe og kjøpe eller leie snorkleutstyr, og prisene var faktisk billige. Kamelrittet var på stranden og det var omtrent 20 minutter, men det er nok, ettersom kamelene er søte, men ubehagelige for lange turer. Vi snorklet i det blå hullet, som er fantastisk, og guiden var veldig tålmodig og imøtekommende til folk som ikke visste hvordan de skulle svømme eller var redde. Vi gikk vår egen vei og utforsket hullet av oss selv og møtte guiden på stranden. Totalt sett var vi i vannet i en time, og utsikten er fantastisk! Du kan se koraller og mye fisk! Lunsjen var god, og selv om du må betale for drinkene, var de billige. Vi endte opp med å ha det veldig bra og fikk gode venner! En fantastisk opplevelse !! Anbefale!!! :)

Veldig punktlig Guide kalt Amr med viktig informasjon. Han hadde detaljer for å studere noe av landet vårt før han hentet oss. Veldig oppmerksom og vennlig guide. For oss er klosteret, Mount Moises, av enorm betydning og var veldig vakkert. Det er en lang tur og bilen var liten for å gå tilbake tre, men bortsett fra dette ubehaget var alt bra. I Dahab gikk vi til lunsj. Restauranten ved siden av havet veldig fin atmosfære og utsikt. Veldig rik mat og veldig god oppmerksomhet.

Strålende raskt, enkelt, pålitelig og konkurransedyktig

Etter å ha booket på stedet via appen, fikk vi umiddelbart all relevant informasjon. Vi ble hentet på hotellet til tiden for turen og tilbrakte en flott dag som beskrevet. Prisen var enda billigere enn om vi hadde bestilt på stedet. Kule ting, sterkt anbefalt. Jeg vil definitivt bestille på denne måten igjen.

En natt i Sinai fjellet er noe av det mest fantastiske jeg har opplevd . Morgensolen på toppen av Mosefjellet var en utrolig opplevelse med ett farge og lys spill du aldri vil glemme .Natten på kamelryggen opp var ubeskrivelig vakker Menneske du møtte og spesielt guide en Jimmy var uforglemmelig.

Utmerket tur med utmerket turleder!

Blue Hole of Dahab på Egyptens Rødehavet er et veldig kjent sted for dykking og snorkling. Noen kaller det dykkerkirkegården fordi det er et veldig farlig sted for de som ikke tar det på alvor. Benytt anledningen og besøk dette stedet! Turen er godt organisert og vakker!