Legg til datoer
Opplevelser i

Cusco regionen

Ofte stilte spørsmål om Cusco regionen

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Cusco regionen?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Cusco regionen er:

Flere reisetips for Cusco regionen

Vil du vite mer om aktiviteter i Cusco regionen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Cusco regionen

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 4 736 vurderinger

Jeg kom uten å spise frokost i Machu Picchu, og det var loslitt og det var ganske krydret, men jeg klarte å komme tilbake til porten trygt ved guidens korrespondanse. Vi anbefaler på det sterkeste at du spiser godt når du går og fyller på mye væske. Om morgenen er personalet fra hotellhenting til Peru Rail-turen og guiden fra Machu Picchu-stasjonen perfekte. Det var en engelsk turne, men da han fortalte meg at han ikke var flink til engelsk, forklarte han sakte og på vanlig engelsk. Det er mitt hjerte at jeg ble syk og ikke kunne takke deg på slutten.

Det var mest fantastisk, fra en dag før forlot de oss alle billettene på hotellet, og siden de gikk forbi oss var de veldig snille og imøtekommende, de ledet oss til toget som skulle ta oss til Machu Picchu, der guiden forklarte alt Han var veldig imøtekommende og tok oss med til hvert hjørne, alt var fantastisk.

Pickupen var veldig punktlig og frokosten i tillegg til lunsj var overraskende god og hadde nok valg. Vi hadde en flott guide (Edwin) som snakket engelsk og spansk veldig bra. Det er ikke en guidet tur som jeg syntes var veldig bra da alle kunne gå i sitt eget tempo.

Du er fantastisk. Tjenesten, både via e-post og whatsapp, var super rask! LimaTour var også fantastisk: superkjær, punktlig og profesjonell. Super indikasjon. Det er veldig verdt turen! Surrealistisk sted.

Billettene kom i tide og da det var en endring i tidsplanen informerte de meg