Våre mest anbefalte ting å gjøre i Curral Velho

Boa Vista: 4x4-tur - Rabil, skipsvrak, Sal Rei og strandbar

1. Boa Vista: 4x4-tur - Rabil, skipsvrak, Sal Rei og strandbar

Utforsk den nordlige delen av Boavista, den andre siden på våre komfortable 4x4-kjøretøyer. Dykk deg inn i dette eventyret og bli overrasket underveis! Det handler ikke bare om vakre steder, det er alltid noe annet... Denne turen ble designet for å være myk og avslappende på en behagelig måte selv i terreng, som åpenbart er en sightseeingfornøyelse, men den vil ende ved strandbaren Bahia for lunsj hvor feriens ånd er på. I løpet av reisen vår vil du ha sjansen til å besøke keramikkskole i landsbyen Rabil, Shipwreck, Fatimas kapell, Sal Rei-byen for et No Stress-besøk, måltid på Morabeza strandbar. Keramikk er et håndverk som er veldig populært på Kapp Verde, og Boavista er kjent som den beste leverandøren i hele landet. Den eneste minifabrikken har eksistert i landsbyen Rabil i flere år, administrert av få lokalbefolkning fra samme samfunn. Skipsvraket ved Cabo Santa Maria eller Atalantas strand, det minner oss om pirater og skatter eller til og med Jack Sparrow. 1. september 1968 var dagen den forliste på den stranden full av varer på grunn av mekaniske funksjonsproblemer. Denne stranden er beskyttet fra juni til oktober under gytesesongen for havskilpadder, hvor noen få tusen hunner besøker stranden om natten for å legge eggene sine. Sal Rei by vil være siste stopp for å forbedre den lokale maskinen. Alt skjer i Sal Rei, for eksempel: ungdomsskole, bensinstasjon, sykehus, banker, offentlige institusjoner etc er kun lokalisert i Sal Rei. Byen er en blandingskultur mellom kapverdeanere, afrikanere fra kontinenten og europeere, altså italienere. Etter å ha nytet byen, er det tid for ferie i en vakker strandklubb for lunsj, drikke og svømme på denne fantastiske stranden i Estoril. Er ikke det en flott mulighet til å utforske Boavista!!!

Boa Vista Island: Heldags ATV-sykkeleventyr med lunsj

2. Boa Vista Island: Heldags ATV-sykkeleventyr med lunsj

Beundre dette spennende off-road-eventyret med terrengsykkel fra kyst til kyst rundt Boa Vista Island og krysser hemmelige steder under en spennende ATV-tur. Først blir du hentet på hotellet ditt og drar til landsbyen Rabil hvor teamet vårt vil gi de relevante instruksjonene om turen og ATV-kjøretøyet ditt. Kjør deretter sørover til du kommer til en tørr elv. Ankom den vakre Oasis de Fonte Vicente og observer de løvrike frukttrærne, inkludert gigantiske fikentrær, robuste mandeltrær, tamarinder og et eksotisk baobabtre. Deretter kan du utforske den gamle landsbyen Coral Velho før du ankommer Fundo das Figueiras hvor du stopper for en deilig lunsj. Etter det, kryss Cabeça de Tarrafas, Santinha, og nå de fantastiske sanddynene i Viana-ørkenen. Lær hvordan sanddynene ble dannet mens du beundrer det utrolige landskapet. Kjør langs kanten av ørkenen på vei tilbake til Rabil. Avslutt eventyret med avlevering på overnattingsstedet ditt.

Boa Vista Island: Heldags ville strender og Viana-ørkentur

3. Boa Vista Island: Heldags ville strender og Viana-ørkentur

Oppdag Boa Vistas naturlige skjønnheter på en heldags nordøsttur med en ekspertguide. Start reisen med henting fra overnattingsstedet ditt og kjør mot Fonte Vicente Oasis. Her kan du oppdage uberørt natur, lære om den lokale faunaen fra guiden din, og observere frukttrær som fiken, mandel, tamarind og et eksotisk baobabtre. Gå videre til spøkelsesfiskerlandsbyen Curral Velho, en bosetning som ble forlatt på grunn av endeløs tørke og piratangrep. Lær den lokale historien og utforsk dens tidligere saltgruve, etterfulgt av en vakker offroad-tur til den ville stranden João Barrosa og Ervatão-stranden, det viktigste gytepunktet for havskilpadder. Her, hvis været tillater det, svømme inn i det vakre turkise vannet før en lunsjpause i lokal atmosfære på Fundo de Figueiras. Til slutt, begi deg inn i Viana-ørkenen, et av Kapp Verdes syv underverker, en må-se når du besøker Boa Vista Island. Gå langs sanden og beundre det utrolige landskapet med over 10 km med fantastiske hvite sanddyner.

Boa Vista: Sunset Dinner with Afrikan Drums & Fire

4. Boa Vista: Sunset Dinner with Afrikan Drums & Fire

Opplev det uforglemmelige!! Solnedgangsmiddag med afrikanske trommer, ildshow, levende musikk og problemfri transport! Bli med oss på Morabeza Beach Bar for en kveld som samler det beste fra Kapp Verde. Unn deg en overdådig middag på bakgrunn av en fascinerende solnedgang på Estoril Bay. Føl rytmen til afrikanske trommer, vær vitne til et fengslende ildshow, og bli overrasket av levende musikk hele natten. Spis med tærne i sanden mens solen maler himmelen i livlige fargetoner. Nyt et utvalgt rettersmåltid med smaker fra Kapp Verde. La taktene til afrikanske trommer fylle luften med energi og feiring. Se når nattehimmelen blir levende med en flammedans. Nyt fortryllende melodier som gir sjarm til kvelden. Vi henter deg fra hotellet og slipper deg av, sikrer en problemfri opplevelse og fordyper deg i en ekstraordinær Kapp Verdesk kveld. Øk opplevelsen din med en solnedgangsmiddag uten like. Bli med oss på Morabeza Beach Bar og skap minner som henger lenge etter at solen går ned.

Boa Vista: Privat fotoseansetur med 150 til 300 bilder

5. Boa Vista: Privat fotoseansetur med 150 til 300 bilder

Ferier handler om å skape minner som vil vare livet ut, disse kan være alene, med vår partner, familie, venner, kollegaer osv... Boavista er kjent som "den fantastiske øya" på Kapp Verde, og vi er her for å sørge for at du får mest mulig ut av den. De fleste reisende tilbringer bare noen få minutter på disse fantastiske stedene under en omvisning eller ekspedisjon, og de drar med ønske om at de hadde mer tid til å besøke, utforske og utvikle seg. Vi opprettet denne tjenesten for å gi deg muligheten til å velge ditt favorittsted for å fange øyeblikkene som fanger hjertet ditt med en spesiell fotoshoot. Vi snakker om Santa Monica-stranden, de naturlige grottene på Varandinha-stranden, skipsvraket, sanddynene ved Viana-ørkenen, solnedgangen på stranden... Du velger! Dagens spesielle øyeblikk, morgendagens uvurderlige skatter!

Boa Vista Island: Fiske med lokale fiskere

6. Boa Vista Island: Fiske med lokale fiskere

Utforsk Atlanterhavet ved å fiske i det blå vannet rundt øya. Boavista er godt kjent og besøkt av fiskere fra mange øyer på Kapp Verde på grunn av variasjonen og mengden som gir. Det er også grunnen til at vi har noen få slags haier rundt, bare gode til nå!! Fiske pleide å være hovedaktiviteten frem til 80-tallet rett før vi startet masseutvandringen til Europa etter uavhengigheten i 75, og fortsatt i dag vet alle lokale hvordan man fisker. Når lokalbefolkningen drar på camping tar de bare med ris, grønnsaker og fiskestang! Selvfølgelig er havet noen ganger veldig røft og det er ikke mulig å fiske, det er slik naturen fungerer, men de fleste dagene er den bra. Bli med oss på et fantastisk eventyr gjennom det varme vannet i Atlanterhavet og bli fordypet i en magisk dag ute med å utforske "Fiske med lokalbefolkningen".

Flere reisetips for Curral Velho

Vil du vite mer om aktiviteter i Curral Velho? Trykk her for full oversikt