Legg til datoer

Cupola di Brunelleschi

Cupola di Brunelleschi

Cupola di Brunelleschi: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Firenze: Katedralen og Brunelleschis kuppel Billett- og lyd-app

1. Firenze: Katedralen og Brunelleschis kuppel Billett- og lyd-app

Legg ut på en berikende tredagers reise gjennom Firenze med vårt eksklusive pass, som gir deg tilgang til Brunelleschis kuppel, det utsmykkede baptisteriet, den majestetiske katedralen, museet Opera del Duomo og Giottos ikoniske klokketårn. Fordyp deg i byens rike historie, kunst og arkitektoniske underverker mens du utforsker disse berømte landemerkene, som alle gir et unikt innblikk i Firenzes kulturelle arv og kunstneriske mesterskap. Besøkende kan fordype seg i den fantastiske utsikten fra toppen av Brunelleschis kuppel og fordype seg i den historiske betydningen, alt sammen med en audioguide laget av lidenskapelige kunsthistorikere. Dagen før besøket vil du motta en WhatsApp-melding med en påminnelse om møtestedet og instruksjoner om hvordan du laster ned den medfølgende mobilapplikasjonen på dine enheter; ikke glem å lade telefonen og ta med hodetelefoner. På dagen for besøket i Brunelleschis kuppel, før klatringen, hvis du har en ryggsekk, kan du bruke den gratis bagasjeoppbevaringen, for det er ikke tillatt å gå inn med små eller store vesker. For at du skal få en uforglemmelig tur til Brunelleschis kuppel, ber vi deg om å holde deg til det tidspunktet og den dagen du har bestilt, for å sikre en sømløs og hyggelig opplevelse. Med vårt praktiske tredagerspass kan du imidlertid utforske resten av det fengslende komplekset - inkludert baptisteriet, katedralen, Opera del Duomo-museet og Giottos klokketårn - i ro og mak i løpet av 72 timer, noe som gir deg fleksibilitet og god tid til å nyte hvert enkelt storslått sted. Under besøket bør du være oppmerksom på at baptisteriet er under restaurering av hvelvmosaikkene, noe som gir besøkende muligheten til å oppleve den berømte italienske renoveringskunsten og vise frem landets berømte og fascinerende restaureringsarbeid.

Firenze: Guidet omvisning i Duomo-katedralen

2. Firenze: Guidet omvisning i Duomo-katedralen

Lær om Firenzes historie mens du utforsker Duomo. Møt din kunnskapsrike guide på denne guidede turen til en av Firenzes mest ikoniske steder. Utforsk den vakre og historiske Duomo, mens du hører fascinerende historier om Firenze og katedralen fra din lisensierte guide. Hodesett er inkludert slik at du kan beundre verkene i ditt eget tempo mens du nyter guidenes kommentarer. Gå tilbake i tid til da Firenze ble styrt av Medici-familien, en av de mektigste og rikeste i Italias historie. Gå inn i katedralen, se innendørsdekorasjonen og finn ut hvordan Kuppelen ble skapt av Filippo Brunelleschi. Beundre den utrolige fresken av Giorgio Vasari, The Last Judgment. Opplev katedralen Santa Maria del Fiore, regnet som en av de viktigste i verden. Se hvorfor Duomo-komplekset er på UNESCOs verdensarvliste.

Firenze: Santa Maria del Fiore-billetter med kuppelbestigning

3. Firenze: Santa Maria del Fiore-billetter med kuppelbestigning

Oppdag skjønnheten i Santa Maria del Fiore-katedralen under et eksklusivt eventyr. Beundre den gotiske kirken fra 1200-tallet, en perle av florentinsk arkitektur og som nå regnes som den fjerde største kirken i Europa. Nyt uforglemmelig utsikt og utrolige historier om den 2. største Duomo i Italia. Gå opp de historiske 463 trinnene og beundre den vakre byen Firenze fra et helt annet perspektiv. Se kjente fresker av Vasari og Zuccari. Gå rundt Santa Reparata-krypten og lær om katedralens historie i Museum of the Duomo. Klatre i ditt eget tempo til toppen av den største kuppelen i verden bygget av Brunelleschi. Hvil på toppen, og nyt en av de mest fantastiske utsiktene over Firenze. I interiøret kan du beundre freskene fra 1500-tallet malt av Vasari og Zuccari.

Firenze: Duomo inngangsbillett med Brunelleschi's Dome

4. Firenze: Duomo inngangsbillett med Brunelleschi's Dome

Gå inn i Brunelleschis kuppel, et av de mest ikoniske landemerkene i Firenze med en inngangsbillett. Stig opp til kuppelens lykt og se panoramautsikten over de vakre røde hustakene i det historiske sentrum før en omvisning i komplekset. Når du ser utover, kan du få et glimt av den pittoreske elven Arno, de toskanske åsene og mer. Etter å ha besøkt kuppelen, fortsett mot katedralen, Giottos klokketårn, dåpskapellet og andre områder. Du vil bli overrasket over å se storheten til katedralen i Firenze. Beundre de livlige fargene med intrikate detaljer i The Last Judgment, en gigantisk freskomaleri malt av Zuccari og Vasari. Du vil også være vitne til de tre originale dørene til dåpskapellet, inkludert Paradisporten laget av Ghiberti. Bruk tid på å utforske det storslåtte arkitektoniske mesterverket i hjertet av Firenze.

Firenze: Billetter til katedralen med Brunelleschis kuppelpass

5. Firenze: Billetter til katedralen med Brunelleschis kuppelpass

Utforsk katedralen i Firenze med et adgangskort til dette ikoniske landemerket. Besøk toppen av kuppelen, dåpskapellet, krypten, Giottos klokketårn og museet Opera del Duomo. Nyt den selvguidede omvisningen i kuppelen og katedralen Santa Maria del Fiore. Når du har kommet til toppen, er det som å ta en skywalk over byen. Her kan du beundre den fantastiske utsikten over det toskanske landskapet og Firenze sentrum, inkludert Fiesole, Chianti-området, det sentrale markedet, Santa Croce-kirken, synagogen, San Lorenzo-kirken, Palazzo Pitti, Ponte Vecchio og mye mer. Du kan også oppdage katedralens fascinerende interiør, inkludert dåpskapellet og krypten. Med audioguiden din får du vite mer om disse verdifulle historiske innslagene i katedralen. NB! Du kan begynne å besøke de andre museene som er inkludert fra og med morgenen den dagen du har valgt for klatringen. Vær oppmerksom på at det er begrenset åpningstid på søndager på grunn av religiøse markeringer. Hvis du har kjøpt alternativet med digital audioguide inkludert, må du bytte inn kupongen på det lokale partnerkontoret (Slow Tour Tuscany) på Lungarno degli Acciaiuoli 10 black. Hvis du har kjøpt alternativet "kun billett", vil du motta dine digitale inngangsbilletter via whatsapp, sms og/eller e-post dagen før, og du kan gå direkte til inngangen til kuppelen uten å måtte bytte kupong.

Firenze: Omvisning i katedralen, Duomo-museet og baptisteriet

6. Firenze: Omvisning i katedralen, Duomo-museet og baptisteriet

Besøk de viktigste religiøse monumentene på Duomo-plassen i Firenze med forhåndsbestilte billetter på en guidet tur i en liten gruppe. Fokuser på den historiske og kulturelle betydningen av katedralen Santa Maria del Fiore og dens komplementære strukturer, forklart av en lokal ekspertguide. Start omvisningen på Duomo-plassen. Her får du vite mer om den ikoniske katedralen, hvordan den ble bygget gjennom århundrene og hvordan den ble sentrum for Firenzes religiøse liv. Dra nytte av guidens kunnskap for å forstå forholdet mellom katedralen og resten av de praktfulle bygningene på torget. Gå inn i katedralen i Firenze fra en egen linje for små grupper. Opplev katedralen som et kunstnerisk underverk med sin størrelse og sine fantastiske marmordekorasjoner. Nyt skjønnheten i de uvurderlige skattene fra gotikken og renessansen. Få prioritert adgang til det åttekantede Baptistery of St. John, mest kjent for taket dekorert med gyldne mosaikker og de skinnende bronsedørene, kalt Paradisets porter. Se på relieffarbeidet på de detaljerte panelene. Lær hvordan dette ikke er de originale bronsedørene, og at de autentiske østdørene for tiden er utstilt i museet. Fortsett til Duomo-museet, der utrolige mesterverk som portene til Baptisteriet, Donatellos skulpturer og den originale kuppelens trestillas er utstilt. Du kan bruke timevis på å vandre gjennom utstillingene, men guiden din vil fokusere på høydepunkter som Michelangelos Pietà og andre praktfulle kunstverk. På slutten av omvisningen kan du velge å klatre opp i Giottos klokketårn (valgfritt), et mesterverk i gotisk arkitektur som troner ved siden av katedralen. Klatre opp i tårnet på egen hånd når du har bestilt tid, og beundre panoramautsikten over Firenze fra toppen. Mens du klatrer opp i tårnet, kan du beundre de intrikate detaljene i tårnets konstruksjon, inkludert de intrikate skulpturene og det fargerike marmoreksteriøret.

Firenze: Omvisning i domkirkekomplekset med billett til Giotto-tårnet

7. Firenze: Omvisning i domkirkekomplekset med billett til Giotto-tårnet

Bli med på en guidet tur til Firenzes Duomo-plass og utforsk Giotto-klokketårnet. Beundre panoramautsikten over byen. Møt guiden din og spar dyrebar tid mens du går gjennom det største torget i Firenze hvor Santa Maria del Fiore-katedralen ligger. Oppdag gullalderen til Firenze mens du utforsker byens viktigste landemerke og den fjerde største kirken i verden. Så kan du høre om noen av de mest bemerkelsesverdige gotiske og renessansemestrene som bidro til å skape katedralen i Firenze. Lær om den eldste og mest ærede bygningen i Firenze, Johannes' dåpskapel. Beundre de fantastiske gylne mosaikkene som dekker den indre kuppelen og apsisene til dåpskapellet.

Firenze: Cathedral Express guidet tur med prioritert inngang

8. Firenze: Cathedral Express guidet tur med prioritert inngang

Gå forbi de lange køene til en av de mest populære attraksjonene i Firenze og spar dyrebar tid på en ekspressomvisning av Santa Maria del Fiore. Når du er inne i det utrolige monumentet – også kjent som Duomo – kan du beundre det hvelvede taket, intrikate glassvinduer og vakre freskomalerier. Hør den fascinerende historien om bygningens skapelse fra en dedikert guide, fra sin opprinnelse som en kirke fra 600-tallet til det imponerende 27,120 kvadratmeter store katedralen som står der i dag. Lær om den nye ingeniørteknikken skapt av Filippo Brunelleschi, som ble brukt for å bygge kuppelen. Se det fantastiske freskomaleriet «Dommedag» av Giorgio Vasari i kuppelen. Deretter har du valget om å bli for å utforske mer eller fortsette ut til Piazza del Duomo for å beundre katedralen utvendig.

Firenze: Duomo Skip-the-line guidet tur

9. Firenze: Duomo Skip-the-line guidet tur

Nyt denne informative guidede turen med å utforske det florentinske religiøse sentrum ved å gå rundt i alle bygningene på den enorme Piazza del Duomo: dåpskapellet, klokketårnet, katedralen og kulminere med besøket av det indre av den florentinske katedralen Santa Maria del Fiore, en av de største kirker i verden, med sine imponerende steinsøyler, glassmalerier og sin oppsiktsvekkende kuppel og sine fresker. På denne hopp over køen-turen, gå "bak tauene", et begrenset område langs venstre sidegang, og tar deg til å stå rett ved høyalteret med den enorme Brunelleschis kuppel og dens fantastiske fresker over hodet ditt - en virkelig spesiell og en opplevelse du ikke kan gå glipp av når du er i Firenze.

Firenze: Omvisning av Duomo-området, og gå opp i Brunelleschi-kuppelen

10. Firenze: Omvisning av Duomo-området, og gå opp i Brunelleschi-kuppelen

Møt den profesjonelle guiden din og lær mer om det storslåtte religiøse senteret på en informativ 45-minutters omvisning der du lærer om historien til alle de florentinske religiøse bygningene på Piazza del Duomo-området. Baptisteriet, katedralen og Giottos klokketårn vil bli vist frem i sin enorme verdi for lokalsamfunnet, som ekte symboler på borgerlig stolthet. Guiden din vil også gi deg alle mulige instruksjoner om hvordan du best kan bruke billetten din, som gjelder for alle attraksjonene på Piazza del Duomo, inkludert det oppsiktsvekkende Museo dell'Opera del Duomo. Sist, men ikke minst, blir du fulgt til inngangsdøren for å klatre opp i Brunelleschis fantastiske kuppel på egen hånd og nyte den fantastiske utsikten over Firenzes skyline fra byens høyeste utsiktspunkt.

132 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

De beste severdighetene i nærheten av Cupola di Brunelleschi

Flere reisetips for Cupola di Brunelleschi

Vil du vite mer om aktiviteter i Cupola di Brunelleschi? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Cupola di Brunelleschi

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 6 557 vurderinger

Oppstigningen til kuppelen anbefales på det sterkeste og gir en utrolig utsikt. Men det burde være en mye tydeligere indikasjon på at katedralen er stengt på søndager. Selv om billetten er gyldig i tre dager, hjelper det ikke på dagsturer til Firenze. I tillegg ble den bestilte tiden for henting av billettene skjøvet tilbake med 15 minutter. Siden varselet sa at du skulle være der 15 minutter tidligere, var du der 30 minutter unødvendig tidlig.

We enjoyed ourselves immensly. We were a little confused about the meeting point, but our guide, Roberto, kindly waited for us, until we found him. He was very informative and helpful. Simply said, we had a blast. He made our day! Highlight of the day was actually scaling the leaning tower.

Alt fungerte perfekt. Guiden var ved inngangen iført gul vest der han skulle være. Bare tiden hadde forskjøvet seg et kvarter tilbake. Oppstigningen til kuppelen var oppsiktsvekkende.

Veldig fin tur til Firenze og Pisa. Var heldige å ha en fantastisk guide, Federico. Alt var som forventet. Punktlig, ryddig og meget effektivt. Alt i alt, meget fornøyd!

Vår reiseleder hun er kunnskapsrik om museet og stedene.