Våre mest anbefalte ting å gjøre i Costa Rica

La Fortuna: Besøk fossen, Arenal-vulkanen og varme kilder

1. La Fortuna: Besøk fossen, Arenal-vulkanen og varme kilder

Røm inn i naturen til La Fortuna på en guidet fottur. Gå langs elven og følg en sti til et panoramautsikt. Spis en deilig lunsj i en indisk landsby i Maluku og gå gjennom skoger, lavafelt og jordbruksland før du slapper av på et naturlig varme kildeferiested med en drink. Bli hentet på overnattingsstedet ditt og bli kjørt til begynnelsen av skogsturen. Trek på det enkle sporet langs den krystallklare La Fortuna-elven. Underveis kan du hoppe på en traktorvogn oppoverbakke til et panoramautsikt. Finn det neste stedet på avstand, og begynn deretter turen tilbake ned en jungeltrapp. Halvveis ned er en høy hengebro å krysse. Stien fører videre nedover den enorme canyonen, som ble formet av et vulkansk megautbrudd. Møt den spektakulære La Fortuna-fossen. Bli overrasket over den frodige vegetasjonen på de 70 meter høye veggene, de enorme vulkanske steinene ved foten og vannet som spruter ned i det enorme bassenget. Nyt dens skjønnhet eller ta en forfriskende dukkert. Gå tilbake til utsiktspunktet og gå deretter ned til den lille landsbyen Maluku-indianerne. Sitt i Palenke (hovedhuset), nyt en hvil mens du lytter til en interessant historie om deres kultur, kunst og historie. Etter å ha vært aktiv i noen timer, er tiden inne for å slappe av og nyte en typisk varm lunsj. Ved siden av restauranten ligger en sommerfuglhage og froskedam som du kan utforske til maten er servert. Ny energi, ta en 15-minutters tur til parken ved foten av Arenal-vulkanen. Å være turen gjennom primærskogen der du kan se enorme trær med gigantiske røtter. Foruten en rekke fugler, er skogen vert for aper, dovendyr og coati. Forlat skogen og nå det høyeste utsiktspunktet som finnes rundt vulkanen og absorber den mest spektakulære panoramautsikten over Lake Arenal, jungelen, dalen, lavafeltene, og mest av alt Arenal som ruver over deg. Avslutt turen på den naturlige varme kilden. Slapp av i det beroligende varme vannet i omtrent en time og nyt en gratis cocktail. Etterpå blir du ført tilbake til overnattingsstedet ditt.

Manuel Antonio eller Quepos: Tur til Manuel Antonio nasjonalpark

2. Manuel Antonio eller Quepos: Tur til Manuel Antonio nasjonalpark

Oppdag Manuel Antonio nasjonalpark, en liten biologisk øy etablert i 1972 av den costaricanske regjeringen for å bevare det dyrebare dyrelivet. Selv om Manuel Antonio nasjonalpark er den minste parken i landet, er den også den mest besøkte på grunn av sin sjarmerende kombinasjon av regn skoger, strender, korallrev og dyreliv. Etter å ha blitt hentet fra hotellet av sjåførguiden din, gjør deg klar til å utforske et mangfold av fauna som strekker seg over 109 arter av pattedyr og 184 fugler. Når du utforsker, se opp for vaskebjørn, coatis, agoutis, dovendyr, aper med hvit ansikt, brøleaper og den berømte Titi-apen, en truet underart som er unik for parken. Bli ledet av guiden din på en fantastisk vandretur gjennom jungelen og opplev hemmelighetene og underverkene til dette fantastiske økosystemet. Se isfugler, den gulkronede natthegre og mange flere fuglearter. Dra nytte av hjelp til å ta naturbilder av høy kvalitet ved hjelp av ditt eget digitale kamera kombinert med profesjonelle teleskoper på turen.

San Jose: Central Market Bites and Sights Walking Tour

3. San Jose: Central Market Bites and Sights Walking Tour

Kom på nært hold med livet i Costa Rica, gjennom lokal mat, historie og til og med folkemedisinens urtemedisiner. Nyt en praktisk leksjon om eksotiske planter, frukt og grønnsaker, og nyt flere lokale matprøver på denne guidede turen. Spaser gjennom gatene sammen med en lokalbefolkning mens de viser deg inn-og-outs i dagliglivet. Start med en hentekaffe om morgenen på en kafé i Central Market. Deretter kan du ta en spasertur gjennom det pulserende markedet og smake på lokal fersk frukt. Deretter kan du prøve empanadas og fortsette langs lokale veier mot Borbon-markedet. Å se forskjellige steder katedralen, nasjonalteatret og de vakre parkene vil hjelpe deg å bli kjent med landet og dets rike historie. Til slutt, besøk en spesiell kaffebutikk hvor du finner kaffe og sjokolade produsert av kvinner. Lær å tilberede kaffe, nyte en tamal og lage plantain empanadas før du avslutter turen.

San José: Tortuga-øytur med lunsj og hotelltransport

4. San José: Tortuga-øytur med lunsj og hotelltransport

Utforsk Tortuga-øya på en guidet tur med hotellhenting og avreise inkludert. Gå på en rask tur til de andre øyene i en båt, og ankom deretter Tortuga Island. Dra på snorkling eller svøm, og spis frokost på stranden. Velg å gjøre andre aktiviteter, som å leie en vannscooter. Ta deg til lunsj. Begynn omvisningen med å bli hentet i et luftkondisjonert kjøretøy direkte fra hotellet ditt i enten Heredia, San José eller Alajuela. Når du ankommer havnen, hopp inn i hurtigbåten din og seil på eventyret ditt. Lytt til guiden din som forteller deg om lokalområdet og nyt utsikten. Gå på en omvisning i Nicoyabukta, og se øyer som San Lucas, Isla Cedros og Jesusita. Benytt anledningen til å ta bilder. Underveis, hold et øye med flaskenesedelfiner som er innbyggere i Puntarenas. Se om du kan se hvaler eller skilpadder, og stopp for å observere dem. Ved ankomst til øya, få utstyr for å snorkle, samt instruksjoner om hvordan du bruker dem. Gå på jakt etter eksotiske og fargerike fisker under vann. Tilbring tid på å slappe av på den hvite sanden i skyggen av palmer. Velg å delta i andre aktiviteter mot en ekstra kostnad. Lei en vannscooter eller kajakk, eller gå på paddleboard. Etter at du har utforsket øya, dra tilbake for lunsj på stranden. Nyt kald drikke og en kaffe sammen med den. Hopp tilbake i båten for å bli tatt tilbake til hotellet ditt på slutten av dagen.

Fra La Fortuna: Tur til vulkan, fossefall og hengebroer

5. Fra La Fortuna: Tur til vulkan, fossefall og hengebroer

Dra nytte av henting på hotellet ditt i La Fortuna-området og reis til vulkanen Arenal for en vandring rundt det mektige fjellet. Bli med ut i naturen i Arenal Volcano nasjonalpark, hvor de fleste av de 850 fugleartene som er identifisert i Costa Rica kan bli funnet. Vær på utkikk etter annet dyreliv, for eksempel capuchin-aper med hvitt ansikt, jaguarer og hjort. Deretter kan du kjøle deg ned med en svømmetur i et naturlig basseng ved La Fortuna-fossen. Når du er uthvilt drar turen videre til restauranten for å smake på et typisk deilig måltid «Casado» Beundre det fantastiske landskapet i en sekundær regnskog ved foten av parken, og en primær regnskog med fantastisk biologisk mangfold blant hengebroene. Gå gjennom regnskogen på et nettverk av 15 hengebroer med forskjellige vanskelighetsgrader i Mistico Park.

San Jose: Naturvandring med dovendyr, fugler og trær

6. San Jose: Naturvandring med dovendyr, fugler og trær

Avreise fra det nærliggende møtepunktet, besøk University of Costa Rica campus, hjem til noen av de største skogflekkene i San Jose. Guidet av unge biologer, oppdag naturen som gjemmer seg midt i Costa Ricas største by. Opplev dyrelivet du ikke hadde forestilt deg eksisterte få minutter unna sentrum. På det første stoppet vil du se etter fastboende og trekkfugler, mange utrolige insekter og fantastiske blomster. Vi skal snakke om kunst, historie, urfolkskultur og mest av alt natur. Til slutt, besøk hovedcampus for å oppsøke de vennlige dovendyrene som klatrer fritt. Målet med denne turen er å endre måten turisme gjøres på i Costa Rica, samtidig som den støtter unge forskere, forskere og lokale gründere.

Fra San José: Arenal-vulkanen, varme kilder, zip-line og mat

7. Fra San José: Arenal-vulkanen, varme kilder, zip-line og mat

Besøk de beste stedene i Costa Rica og lær om lokalt liv og kultur fra de som bor der. Besøk en kaffeplantasje, mor deg med zip-line og nyt de varme kildene ved foten av Arenal-vulkanen. Ta den naturskjønne ruten til Arenal-vulkanen og besøk en kaffeplantasje underveis. Få et innblikk i verden av costaricansk kaffe og smak en av de beste kaffene i verden. Dra til La Paz og San Fernando-fossefallene og beundre eksotiske, tropiske fugler i Costa Rica, inkludert mange arter av kolibrier og sjeldne smaragd-tukanetter. Nyt utsikten ved et utsiktssted ved San Fernando-fossen, før du drar til «Iguanabroen», hvor du får sjansen til å se iguaner, dovendyr, aper og tukaner. Nyt en autentisk lunsj i Costa Rica-stil på en restaurant i «La Fortuna». Forbered deg deretter på et zip-lining-eventyr i den lokale regnskogjungelen med 9 baldakinkabler og en 50 meters rappell ved Arenal-elven. Lær om kulturen mens du lytter til en presentasjon av «Maleku»-stammen av lokale. Slapp av et par timer i Paradise Hot Springs ved foten av Arenal-vulkanen, omgitt av tropiske hager etterfulgt av middag.

Santa Elena eller Monteverde: Cloud Forest Night Walking Tour

8. Santa Elena eller Monteverde: Cloud Forest Night Walking Tour

Ta en guidet spasertur gjennom det rike biologiske mangfoldet i Monteverde-skogen mens nattaktive pattedyr, fugler, insekter, krypdyr og amfibier våkner for natten. Bli hentet og satt av ved dørstokken din i Santa Elena eller Monteverde. Hopp ombord på en luftkondisjonert buss og len deg tilbake og slapp av på kjøreturen inn i skogsområdet. Finn ut selv hvor travelt skogen kan være om natten, siden de fleste dyrene er aktive om kvelden og rundt 80 prosent er nattaktive. Følg guiden din gjennom stier med frodig vegetasjon. Finn kryp som ikke sees om dagen på en 2-timers tur. Se etter dyr som vaskebjørn, dovendyr, beltedyr, olingoer og kinkajous som er aktive om natten. Følg guiden din på en magisk reise gjennom en vakker skog samt et bærekraftig kaffe-, banan- og sukkerrørområde. Gå tilbake til overnattingsstedet ditt i Santa Elena eller Monteverde med buss på slutten av turen. Vi lover ikke en bestemt eiendom, reservat eller park der aktiviteten vil finne sted. Faro Travel forbeholder seg herved retten til å endre/erstatte alternative tjenesteleverandører/operatører, endre ruter og, om nødvendig, kan endre eller utelate stoppesteder vist på beskrivelsen/bekreftelsen, på grunn av ingen tilgjengelighet eller rimelige forhold utenfor deres kontroll.

La Fortuna: Arenal-vulkanen, lunsj og morgentur i Hotsprings

9. La Fortuna: Arenal-vulkanen, lunsj og morgentur i Hotsprings

Utforsk Arenal nasjonalpark på en guidet morgentur, se Arenal-vulkanen, en smaragdinnsjø, og nyt en lokal lunsj før du slapper av i naturlige varme kilder. Se all den fantastiske skjønnheten i Arenal-området på denne dagsturen. Utforsk smale jungelstier og erobre enorme lavasteiner mens du utforsker den naturlige skjønnheten og landskapet i området. Beundre den imponerende Arenal-vulkanen som truer mens du utforsker området ved bunnen av vulkanen, og nyt den enorme giganten til denne nå stille giganten. Gå nedover mens en tospråklig guide lærer gruppen om økosystemet og dyrelivet som kan møtes. Nå den nederste delen av turen og benytt anledningen til å se en smaragdgrønn innsjø. Nyt en typisk lokal lunsj, og avslutt opplevelsen med et besøk på et lite feriested, og slapp av i naturlige varmtvannsbassenger i omtrent en time.

La Fortuna: Regnskogsjokoladetur

10. La Fortuna: Regnskogsjokoladetur

Besøk en kakaogård i regnskogen med majestetisk utsikt over Arenal-vulkanen. Se hvor kakao dyrkes, bearbeides og produseres, og oppdag de skjulte hemmelighetene til lokal sjokoladeproduksjon. Denne interaktive opplevelsen lar reisende spise så mye sjokolade de vil mens de lærer om historien, kulturen og tradisjonene til denne populære costaricanske søtsaken. I dette 2-timers praktiske programmet, har du muligheten til å lære interessante fakta om kakao og sjokolade, dens opprinnelse og historie. Delta i alle aspekter av produksjonsprosessen, fra høsting av frukt, tørking og maling av frøene. Oppdag hvorfor kakaotreet var veldig viktig for eldgamle kulturer. Finn ut hvordan kakao ikke bare ble brukt som en seremoniell drikk, men frøene ble også brukt som valuta på grunn av dens økonomiske verdi, i mange regioner i Mesoamerika, inkludert Costa Rica.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Costa Rica

Alle aktiviteter

683 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Byer i Costa Rica

Flere reisetips for Costa Rica

Vil du vite mer om aktiviteter i Costa Rica? Trykk her for full oversikt