Opplevelser i
Costa del Sol

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser


Ofte stilte spørsmål om Costa del Sol

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Costa del Sol?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Costa del Sol er:

Flere reisetips for Costa del Sol

Vil du vite mer om aktiviteter i Costa del Sol? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Costa del Sol

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 17 527 vurderinger

Hadde en veldig fin tur! Bussen kom i tide og reisen dit var behagelig. Du får informasjon under reisen. Alex guiden var flott, han kunne fortelle historien veldig hyggelig. I løpet av turen var du fri til å gå i ditt eget tempo. Hvis du ønsker informasjon, kan du kontakte Alex og han vil fortelle historien med stor lidenskap! Å gå i ditt eget tempo var veldig hyggelig, i tillegg var alle instruksjoner klare som sørget for at turen gikk knirkefritt! Vi anbefaler det absolutt og vi koste oss virkelig i dette vakre området!

Anot guiden viste seg å være en veldig lidenskapelig kunsthistoriker hvis kunnskap motsier hans unge år. Engelsken hans er imponerende språklig, og han er en ekstremt personlig kar. Vi - et eldre engelsk ektepar - var så heldig å ha ham helt for oss selv, men han er tydeligvis ganske i stand til å bli glad i å passe større grupper. Prøv å få ham!

Veldig hyggelig tur, jeg er veldig glad for at vi gjorde det. Turen var faktisk veldig lett, og selv folk som var redde for høyder ville takle det. Anbefaler deg å ta din egen snacks da lukten og stedet fra bodene på slutten ikke virket veldig appetittvekkende. 20 minutters ventetid før vi dro (i tide) var unødvendig.

Det var ca 50 minutter om bord. Helt greit for €12. En gang ute på havet til solen gikk ned og tilbake. Det hele med en plastkopp med deilig musserende vin.Mannskapet prøver iherdig å sørge for at alle koppene havner i søpla. For 12€ turer + musserende vin var det flott.

Verdt 65 euro. Guiden vår, Jose eller Timmy, var morsom og engasjerende. Spektakulære steder, glad vi ikke trengte å kjøre for å komme opp dit. En flaske vann og en kake på slutten ville ha blitt satt pris på.