Våre mest anbefalte ting å gjøre i Copacabana, Bolivia

La Paz: Heldagstur til Copacabana og Isla del Sol

1. La Paz: Heldagstur til Copacabana og Isla del Sol

Bli med på en heldagstur i La Paz til Titicaca-sjøen, besøk Copacabana og Yumani samt Isla del Sol. Nyt den koboltblå fargen på vannet og den pittoreske omkretsen av snødekte fjell. Etter henting, stopp ved et Tiquinaviewpoint for å få noen av de beste panoramautsiktene over Titicacasjøen. Hopp deretter på en ferge for å utforske den høyeste seilbare innsjøen i verden. Besøk Copacabana, den viktigste bolivianske byen ved bredden av innsjøen. Fortsett dagen i Isla del Sol, som av inkaene anses som fødestedet til deres solgud. Senere drar du til kysten av Yumani på sørsiden av øya. Når du er der, kan du beundre Sol Pilkokaina-tempelet og detaljene i Inca-arkitekturen. På slutten av turen, reis tilbake til Copacabana med båt før du tar bussen tilbake til La Paz.

Fra La Paz: Titicaca, Copacabana og Isla del Sol dagstur

2. Fra La Paz: Titicaca, Copacabana og Isla del Sol dagstur

Avreise fra La Paz på en fullt guidet dagstur som seiler på Titicaca-sjøen og besøker Copacabana og Yumani samt Isla del Sol. Nyt en velsmakende lunsj og oppdag de berømte Inkatrappene og Inkafontenen. Forlate La Paz rundt kl. 07.00 og etter ca. 3 timer kommer du til Tiquina, den smaleste delen av Titicacasjøen. Kryss til den andre siden med båt og fortsett turen på en 30-minutters busstur til byen Copacabana. Når du er der, spiser du lunsj og går deretter mot kysten for å ta en båt til Isla del Sol, hvor du vil se Inca-trappene og Inkafontenen, også kjent som ungdomsfontenen. Denne inkafontenen representerer de tre søylene i Aymara-kulturen, Ama Sua, Ama Llulla og Ama Quella, som betyr at du ikke skal stjele, ikke lyve og ikke være lat. Etterpå, besøk byen Yumani og begynn deretter å dra tilbake til havnen for å ta båten tilbake til Copacabana. En gang i Copacabana kan du utforske kirken, hovedtorget og håndverksmarkedet. Innen kl. 18.00 tar du bussen tilbake til La Paz, hvor du bør være tilbake til byen innen kl. 22.00.

Fra La Paz: 2-dagers tur til Isla del Sol og Titicacasjøen

3. Fra La Paz: 2-dagers tur til Isla del Sol og Titicacasjøen

Avreise fra La Paz på en guidet to-dagers tur som inkluderer en båttur på Titicacasjøen og besøk til Copacabana, Yumani og Isla del Sol, hvor du skal overnatte. Nyt det storslåtte landskapet til den koboltblå innsjøen og snødekte fjell mens du utforsker Inkalandet. Turen vil gå fra La Paz tidlig om morgenen til Titicacasjøen. Ditt første stopp vil være ved utsiktspunktet Tiquina, hvor du vil få en fantastisk panoramautsikt over Titicaca, den høyeste seilbare innsjøen i verden på en høyde på 3812 meter. Deretter tar du en ferge over til Copacabana, den viktigste bolivianske byen ved bredden av innsjøen som ligger rett ved grensen til Peru. Herfra reiser du med hurtigbåt til Isla del Sol, som av inkaene anses som fødestedet til deres solgud. På ettermiddagen har du tid til å utforske Yumani, på sørkysten av øya, og beundre Sol Pilko Kaina-tempelet og detaljene i Inca-arkitekturen. Etter å ha tilbrakt natten på øya, har du neste dag fri til 15.30, noe som gir deg god tid til å besøke nordsiden av øya, hjemmet til Golden Museum og Inkafontenen for ungdom. På ettermiddagen tar du båten tilbake til Copacabana, hvor du har tid til middag før du tar bussen tilbake til La Paz hvor du ankommer rundt kl. 23.00.

Fra Puno: Besøk de flytende øyene i Uros-fjellene

4. Fra Puno: Besøk de flytende øyene i Uros-fjellene

På denne turen kan du velge om du vil ta turen om morgenen eller om ettermiddagen. Avhengig av hvilket tidspunkt du velger, henter vi deg på hotellet rundt kl. 8.50 eller 16.00 for å legge ut fra havnen i Puno. Etter 30 minutters båttur ankommer vi Uros-øyene, en eldgammel by som består av små sivøyer med små hus som også er laget av siv, og vi besøker to av disse øyene i ca. 30 minutter hver. Her vil vi få et innblikk i håndverket og de tradisjonelle skikkene i disse lokalsamfunnene, som er basert på jakt, veving og livet i vannet, med en felles forklaring fra guiden vår og den lokale familien. På denne turen får du til og med muligheten til å ta en tur i de typiske sivbåtene som brukes i dette området. Etter den tre timer lange turen returnerer vi til byen Puno.

Fra Puno: Sun Island og Copacabana 1-dagers tur

5. Fra Puno: Sun Island og Copacabana 1-dagers tur

Turen din begynner med en tidlig morgenhenting fra hotellet ditt, hvor du deretter drar til Copacabana. Når du ankommer grensen til Peru og Bolivia vil passet og migrasjonskortet ditt bli sjekket av myndigheter fra begge land. Når du ankommer Copacabana vil du besøke Sanctuary of Copacabana og deretter spise lunsj i byen. På ettermiddagen kl. 13.30 går turen til Sun Island. Nyt en 1,5 times tur på en motorbåt. Når du kommer til øya, strekk bena på en 40 minutters spasertur. Se de arkeologiske kompleksene til Pilko Kaina på kysten av øya, Chincana-ruinene, Temple of the Sung, Sacred Rock og Table of Ceremonies. Tilbring tid i det arkeologiske museet for å lære mer om historien til de imponerende kompleksene. Dagsturen din avsluttes med avreise på hotellet ditt i Puno kl. 20.30.

Fra Puno til La Paz: Copacabana og Isla del Sol båttur

6. Fra Puno til La Paz: Copacabana og Isla del Sol båttur

Bli hentet fra hotellet ditt i Puno for en rask transport til bybusstasjonen. Reis ved Titicacasjøen mot den bolivianske siden av grensen til du kommer til Copacabana, og beundre den fantastiske utsikten over kystlinjen over typiske Altiplano-landskap. Du vil stoppe for migrasjonsprosedyrer før du drar til Copacabana. Start båtturen til Sun Island, Inkarikets vugge. En gang på denne legendariske øya, besøk de viktigste høydepunktene ledsaget av en reiseguide. Etterpå går du ombord i båten en gang til og fortsetter til Copacabana mens du nyter det majestetiske panoramaet over Titicacasjøen. Til slutt går du ombord på lokalbussen og blir satt av i La Paz sent på kvelden.

La Paz: Titicacasjøen og Sun Island Group Tour

7. La Paz: Titicacasjøen og Sun Island Group Tour

Møtetid på busstasjonen i La Paz City kl. 07.40. Ankomst til Copacabana rundt kl. 12:00 ca. Besøk The Temple of Copacabana før du spiser lunsj. Etter en avslappende og panoramisk tur på 1½ time med båt for å komme til "Isla del Sol", gå gjennom Inca-trinnene, drikk fra Inkafontenen og fortsett deretter med en spasertur til Ruinene av Pilcocaina (Soltempelet) ), denne turen er litt slitsom, men med en spektakulær utsikt over den hellige Titikaka-sjøen og dens hovedøy. Gå tilbake til Copacabana med båt 1½ time og lokalbuss til La Paz City, og ankommer hotellet ditt kl. 22.30.

Fra La Paz: Titicacasjøen og øyene privat guidet tur

8. Fra La Paz: Titicacasjøen og øyene privat guidet tur

Reiserute Dag 1 Hotel Hent kl. 07.30 omtrent for å gå rett til Copacabana. Ankom byen ved middagstid, bare for å smake på en deilig tradisjonell lunsj, og gå deretter med privat båt til "Isla del Sol". Gå på Inca's Stairway og drikk vann direkte fra Fountain of Eternal Youth, gå deretter til toppen av øya for å sette pris på en fantastisk solnedgang (boliviansk og peruansk side), etter den nattens opphold på et lokalt vandrerhjem på toppen av Sun Island hvor innsjøen vil bli sett. Middag og hvile om natten. Dag 2 Etter frokost kan du ta en spasertur for å besøke MOON ISLAND - The Virgins Temple, hvor du kan ta flotte bilder, deretter gå tilbake til Copacabana med båt, der, besøk The Temple of Copacabana før du spiser lunsj, og deretter tilbake til La Paz by.

Titicaca Lake: Høydepunktstur fra La Paz med buss

9. Titicaca Lake: Høydepunktstur fra La Paz med buss

Etter å ha blitt hentet fra overnattingsstedet ditt i La Paz, vil du bli overført til Copacabana med buss med en liten gruppe for å foreta et kort besøk til helligdommen til Jomfruen av Copacabana. Derfra vil du gå ombord på gruppebåten din og seile til Isla del Sol, og nyte en matbit om bord. På denne legendariske øya, Inkaimperiets vugge, vil du besøke hagen, trappene og Inkafontenen. Reiseruten din inkluderer også et besøk til Pachamama-terrassene til Inca-landbruket, et håndverkersenter, Intica-tilfluktsstedet og det største utvalget av andinske kamelider som ligger i utsiktspunktet "Manco Kapac". Du vil senere gå ombord i båten igjen før du fortsetter å seile, nyter en deilig lunsj og det majestetiske panoramaet over Titicacasjøen. Ved avslutningen av turen vil du bli overført med bil tilbake til La Paz.

Fra La Paz: Titicacasjøen og Copacabana privat tur

10. Fra La Paz: Titicacasjøen og Copacabana privat tur

Etter henting fra hotellet ditt i La Paz, reise til landsbyen Copacabana med en profesjonell guide og nyt en liten lokal matbit ved ankomst. Besøk Basilica of Our Lady of Copacabana, dedikert til Virgen Morena. Møt regionale håndverkere og lær om deres lokale håndverk. Ta deretter veien til Isla del Sol med privat båt, hvor du vil gå gjennom Inca Grand Staircase for å se den hellige fontenen, som sies å gi evig lykke. Ta en pause til lunsj på en arkeologisk restaurant, og besøk deretter det lille håndverksmarkedet og forfedres steder for å oppdage mer om lokalbefolkningens skikker.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Copacabana, Bolivia

Alle aktiviteter

18 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Ofte stilte spørsmål om Copacabana, Bolivia

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Copacabana, Bolivia på regnværsdager?

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Copacabana, Bolivia?

Flere reisetips for Copacabana, Bolivia

Vil du vite mer om aktiviteter i Copacabana, Bolivia? Trykk her for full oversikt