Legg til datoer
Opplevelser i

Comosjøen

Denne glamorøse innsjøen i Nord-Italia byr på nyklassisistiske villaer innrammet av Alpenes høyeste topper.

Severdigheter i Comosjøen

Flere reisetips for Comosjøen

Vil du vite mer om aktiviteter i Comosjøen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Comosjøen

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 2 115 vurderinger

Amazing experience! Got to see so much, our guide Angela was so sweet and knowledgeable, and the landscape was just unbelievable. I went by myself and it was no trouble. I’m 20 years old on my first solo trip and I really wanted to go to Lake Como and the various villages around it, but I figured renting a car/boat by myself would be very expensive and not something I’d be comfortable with… This tour was perfect! I was transported everywhere, I learned a lot from Angela and I was also given a few hours of free time to explore the town on my own! So happy that I went.

Turen ble godt administrert og som vår snille guide Andrea sa var vi heldige både værmessig og trafikkmessig! Landskap på veien har smaken av Sveits og den italienske landsbyen var fantastisk. Vel, reisen var ganske lang, og jeg skulle ønske jeg kunne hatt mer tid i Sveits og fjellsidene i Alpene! Men for denne planen gjorde de det bra! Og vår reiseleder gjorde det veldig bra og ga god informasjon! Takk, mann !

Veldig godt organisert, guiden vår Paula var helt fantastisk, det samme var sjåføren vår Antonio, dagen var fullpakket med interessante ting å se og balansen mellom å bli guidet og å ha fritid var 100% perfeksjon! Jeg elsket Varena mest for sin jordnære og vennlige stemning. En helt fantastisk dag! Jeg vil bestille flere gjester til Milano på denne ekskursjonen. Tusen takk!!!

I dag måtte være en av de beste turene vi har gjort. Det var så godt organisert og hadde tid til å stoppe og se så mye. Guiden vår Franco var strålende, veldig kunnskapsrik og vennlig. Hjelper med tips og triks hele veien. Bussjåføren vår Alessandro var fantastisk, flott sjåfør. Vi elsket virkelig alt om denne turen.

Verdt hver krone. Guiden vet hvordan hun skal gjøre jobben sin. Hvert sted er verdt å se. Jeg skulle ønske vi hadde hatt mer tid i St. Moritz og Comosjøen, men det er forståelig med alle tingene du må gjøre på en dag. Vi startet klokken 07.00 og var tilbake i Milano rundt klokken 20.00.