Våre mest anbefalte ting å gjøre i Como

Fra Milano: Comosjøen og Bellagio Private Boat Cruise

1. Fra Milano: Comosjøen og Bellagio Private Boat Cruise

Bli med på en heldagstur med buss fra Milano til Comosjøen-området du må besøke, feiret for sine utsøkte villaer og fargerike hager. Gå rundt Como på en guidet tur og slapp av på to private cruise i Comosjøen. Nyt grøntområdet ved Villa Olmo-hagene. Ta av fra Milano, ankomme Como og starte besøket med en rolig spasertur gjennom det historiske sentrum. Utforsk den nyklassisistiske Villa Olmo med sin sjarmerende italienske hage. Etterpå kan du ta turen til innsjøen for to rolige cruise. Nyt den vidstrakte utsikten over området på din egen eksklusive private båt.

Fra Milano: Guidet dagstur til Comosjøen, Bellagio og Varenna

2. Fra Milano: Guidet dagstur til Comosjøen, Bellagio og Varenna

Beundre det fantastiske fjellandskapet rundt Comosjøen på en guidet dagstur fra Milano. Beundre middelhavs- og alpelandskapet på et sommercruise til Varenna og Bellagio. Begynn reisen med buss og reis direkte fra Milano til Como. Bli med guiden din på en vandretur for å oppdage Como-katedralen og andre historiske perler. Om sommeren kan du hoppe på en privat båt langs innsjøen og lytte til en livekommentar som fremhever toppvillaer, hager og andre steder. Gå av borde ved Varenna, rusle gjennom brosteinskorridorene i denne pittoreske landsbyen og kjenn sjarmen til dens rolige gater. Gå ombord på en annen ferge til den fargerike Bellagio, regnet som en av de vakreste og mest idylliske byene i regionen, og nyt 2 timers fritid. Slapp av og nyt et regionalt måltid på en av de lokale restaurantene. Til slutt, gå ombord på bussen tilbake til Milano hvor du kan lene deg tilbake og dra nytte av Wi-Fi ombord for å dele bildene dine av dagens uforglemmelige minner.

Fra Milano: Como, Lugano og Bellagio eksklusivt båtcruise

3. Fra Milano: Como, Lugano og Bellagio eksklusivt båtcruise

Fordyp deg i det beste av sveitsisk og italiensk kultur på denne heldagsturen. Avreise fra Milano, nyt en informativ kommentar om de historiske landemerkene og det spektakulære landskapet underveis. Nå den sveitsiske byen Lugano hvor du vil ha litt fritid til å besøke sentrum og smake på sveitsisk sjokolade. Dra til den lille landsbyen Cadenabbia, hvor både dronning Victoria av England og Zar Nicholas av Russland var hyppige besøkende, og deretter vil gruppen nå landsbyen Tremezzo. Derfra begynner vårt eksklusive cruise ombord på en privat båt for å nå Bellagio, også kjent som "Perlen fra Comosjøen". Under dette cruiset har du sjansen til å se denne Comosjøen fra et annet perspektiv, ta deg tid til å se deg rundt og se harmonien mellom natur og arkitektur. Gli forbi villaer med sine vakre hager og blant uberørt natur En gang i Bellagio kan du nyte litt fritid til å nyte den avslappede atmosfæren på dette idylliske og avslappende stedet og spise lunsj, før du cruiser tilbake til Tremezzo Ditt siste stopp vil være den pittoreske og stadig populære byen Como. Nyt en spasertur i byen og nå den gotiske katedralen, ledsaget av en profesjonell turleder som vil hjelpe deg å oppdage kunsten og historien til denne sjarmerende byen.

Fra Milano: Dagstur til Comosjøen, Bellagio og Lugano med cruise

4. Fra Milano: Dagstur til Comosjøen, Bellagio og Lugano med cruise

Unnslipp Milanos kjas og mas og dra på en avslappende rundtur på landsbygda i Nord-Italia og Sør-Sveits i komfortabelt klimaanlegg. Slapp av mens du nyter utsikten over Alpene og ser fantastiske innsjøer og villaer. På mindre enn en time passerer du den italienske grensen og er fremme i Sveits, der du kan ta en naturskjønn kjøretur til foten av Alpene. Første reisemål er Lugano, som byr på fantastisk panoramautsikt og gode shoppingmuligheter. Hvis du har lyst på kunstnerisk kultur, kan du ta en avslappende spasertur gjennom byen til kirken Chiesa di Santa Maria di Loreto. Hvis du vil ha litt shoppingterapi, kan du ta turen til det vakre shoppingområdet i sentrum, som bugner av innbydende butikker, rikholdig sveitsisk sjokolade og fine luksusvarer. Deretter går turen til den berømte byen Bellagio, "Comosjøens perle". I Bellagio har du tid på egen hånd til å utforske byen og shoppe, eller slappe av og spise lokal mat i de mest nostalgiske barene og restaurantene. Etter at du har tatt noen bilder og nydt byens sjarmerende atmosfære, fortsetter du til Comosjøen med buss. Ved ankomst kan du nyte et cruise langs innsjøen og få en unik mulighet til å beundre det fantastiske landskapet og se villaene til de rike og berømte. Comosjøen er et kjent feriemål for stjerner og kjendiser. I løpet av cruiset vil guiden vise deg George Clooneys villa og villaer som en gang har huset filmsett for Star Wars og James Bond. Deretter kjører bussen deg tilbake til sentrum av Milano i tide til middag.

Fra Milano: Dagstur til Comosjøen og Bellagio

5. Fra Milano: Dagstur til Comosjøen og Bellagio

Oppdag den tredje største innsjøen i Italia, Comosjøen, på denne bussturen fra Milano. Kjør fra Milano til innsjøen på en komfortabel buss. Beundre middelhavs- og alpelandskapet privat båtcruise til Bellagio. Langs kysten, fra Tremezzina til Isola Comacina og Bellagio, kan du se fantastiske villaer og hager med massevis av blomster, samt eksotiske og sjeldne planter. I Como kan du besøke sentrum av byen med guiden din, og utforske de pittoreske gatene, vakker arkitektur og fantastisk utsikt. Bellagio ligger der Comosjøen deler seg i 2 grener, Como og Lecco, og tilbyr fantastiske panoramaer. Bellagio selv er kjent for sine fantastiske villaer, med parker og vakre italienske og engelske hager.

Fra Milano: Cruise på Comosjøen m/ besøk til Como & Bellagio

6. Fra Milano: Cruise på Comosjøen m/ besøk til Como & Bellagio

Utforsk en av de mest pittoreske regionene i Nord-Italia på en heldags sightseeingtur til kjendisenes favorittdestinasjon Comosjøen. Besøk de vakre byene Como og Bellagio, ta et cruise på innsjøen og beundre den naturskjønne utsikten over regionen. Under bussturen ut fra Milano vil det bli gitt informative kommentarer om de historiske landemerkene og det spektakulære landskapet underveis. Ved ankomst Como, ta en spasertur i det naturskjønne sentrum, hvor natur, kunst og lokale tradisjoner kolliderer. Lær om de mange store dikterne og forfatterne som har blitt trollbundet og inspirert av skjønnheten i Comos villaer, hager og eventyratmosfære. Deretter kan du klatre ombord på en båt for et cruise oppover innsjøen til Bellagio, kjent som "Pearl of the Lake" av de som kjenner til. Lunsj er tilgjengelig å kjøpe ombord. Deretter går du til helligdommen til Madonna del Ghisallo, skytshelgen for syklister. Dette er et av de mest kjente stedene for sykkelentusiaster og et reisemål for tusenvis av idrettsutøvere fra hele verden. Inne i kirken vil du kunne beundre minnesmerker, ikoniske jerseys og sykler fra de mest elskede syklistene i verden, inkludert Coppi, Bartali, Merckx, Motta og Pantani. Fra 2. november 2023 til 31. mars 2024 vil ikke Ghisallo-besøket finne sted; gruppen vil ferge fra Bellagio til Cadenabbia og deretter returnere til Milano.

Fra Como: Lugano og Bellagio med eksklusivt båtcruise

7. Fra Como: Lugano og Bellagio med eksklusivt båtcruise

Utforsk de vakre innsjøene og landsbyene i Sveits og Italia fra Como med en turleder. Beundre den lille landsbyen Cadenabbia, nyt et cruise fra Bellagio og nyt panoramautsikten over Comosjøen på en heldagstur. Etter avgang fra Como kan du reise i en komfortabel buss til den sveitsiske byen Lugano hvor du vil ha litt fritid til å besøke det pittoreske sentrum og smake på sveitsisk sjokolade. Neste stopp blir den lille landsbyen Cadenabbia, hvor både dronning Victoria av England og Zar Nicholas av Russland var hyppige besøkende, og deretter kommer gruppen til landsbyen Tremezzo. Derfra begynner vårt eksklusive cruise ombord på en privat båt for å nå Bellagio, også kjent som "Perlen fra Comosjøen". Under dette cruiset har du sjansen til å se denne Comosjøen fra et annet perspektiv, ta deg tid til å se deg rundt og se harmonien mellom natur og arkitektur. Gli forbi villaer med sine vakre hager og blant uberørt natur En gang i Bellagio kan du nyte litt fritid til å nyte den avslappede atmosfæren på dette idylliske og avslappende stedet og spise lunsj, før du cruiser tilbake til Tremezzo. Deretter kommer du til Como ved å ta en naturskjønn busstur ved bredden av innsjøen.

Fra Milano: Guidet tur til Como og Bellagio og cruise ved Comosjøen

8. Fra Milano: Guidet tur til Como og Bellagio og cruise ved Comosjøen

Reis med buss fra Milano hvor guiden din ønsker deg velkommen om bord. Etter omtrent en time kommer du til Como med sine vakre middelaldersmug, store torg, vidunderlige gotiske katedral og barer som inviterer turister til å ha en gourmetpause. Beundre det vakre landskapet rundt Comosjøen, kjennetegnet ved de enestående villaene og frodige vegetasjon som er reflektert i vannet i innsjøen. Få et annet perspektiv ved å seile på innsjøen med båt, til du kommer til Bellagio. Ved ankomst kan du utforske denne pittoreske landsbyen med guiden din. Før du returnerer til Milano, gå langs veien som strekker seg langs bredden av innsjøen, og nyt den fantastiske utsikten over innsjøen.

Fra Milano: Dagstur til Lugano og Bellagio med båtcruise på innsjøen

9. Fra Milano: Dagstur til Lugano og Bellagio med båtcruise på innsjøen

Oppdag to land på en dag på en naturskjønn dagstur fra Milano. Beundre panoramautsikten over Comosjøen og rusle rundt i middelaldergatene. Ta en båttur for å utforske de sjarmerende butikkene i Bellagio og besøk den sjarmerende byen Lugano i Sveits. Hopp ombord på en buss i Milano og kjør mot Comosjøen. Vandre rundt i middelalderske smug på en guidet tur og se de gamle villaene. Oppdag kunsten, historien og lokale tradisjoner i området før du ser den imponerende gotiske katedralen. Hopp tilbake på bussen for å komme deg til Sveits. Beundre den imponerende utsikten over Alpene mens du kjører forbi, og nyt fritiden i Lugano for å gå rundt og utforske. Stopp ved Luganosjøen for å nyte dens majestet. Etter pausen begynner du å kjøre til den lille landsbyen Cadenabbia. Gå ombord på fergen til Bellagio, hvor du kan utforske og handle i ditt eget tempo. Fortsett mot Mount Ghisallo og se helligdommen Madonna del Ghisallo, dedikert til Jomfru Maria. Til slutt tar du bussen tilbake til Milano.

Comosjøen: Klassisk hurtigbåt privat tur

10. Comosjøen: Klassisk hurtigbåt privat tur

Utforsk Comosjøen om bord på din private Cadenazzi trehurtigbåt. Møt din vennlige kaptein og nyt en fantastisk tur til den mest fascinerende delen av innsjøen. Se berømte Villa Balbianello, hvor James Bond-filmer og Star Wars ble vist. Du vil passere Comacina Island, og hvis du vil vil du nyte en fin svømmetur i det rene og rene vannet. Fortsett til Bellagio, et av de mest ikoniske stedene i Italia. Stopp for en svømmetur, og slapp av med venner og familie. Gå til Tremezzo, hvor kapteinen din vil vise deg den berømte Villa Carlotta, som tiltrekker seg tusenvis av reisende hver uke.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Como

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Como

Alle aktiviteter

111 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Como

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Como

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Como?

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Como med barn?

Flere reisetips for Como

Vil du vite mer om aktiviteter i Como? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Como

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 6 177 vurderinger

Amazing experience! Got to see so much, our guide Angela was so sweet and knowledgeable, and the landscape was just unbelievable. I went by myself and it was no trouble. I’m 20 years old on my first solo trip and I really wanted to go to Lake Como and the various villages around it, but I figured renting a car/boat by myself would be very expensive and not something I’d be comfortable with… This tour was perfect! I was transported everywhere, I learned a lot from Angela and I was also given a few hours of free time to explore the town on my own! So happy that I went.

Veldig godt organisert, guiden vår Paula var helt fantastisk, det samme var sjåføren vår Antonio, dagen var fullpakket med interessante ting å se og balansen mellom å bli guidet og å ha fritid var 100% perfeksjon! Jeg elsket Varena mest for sin jordnære og vennlige stemning. En helt fantastisk dag! Jeg vil bestille flere gjester til Milano på denne ekskursjonen. Tusen takk!!!