Legg til datoer

Colosseum: Øverste etasje

  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Kombinasjonspakker
  • Bykort
  • Dagsturer
48 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 48

Flere reisetips for Colosseum: Øverste etasje

Vil du vite mer om aktiviteter i Colosseum: Øverste etasje? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Colosseum: Øverste etasje

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 9 749 vurderinger

Det er verdt det hvis du er lenger unna Roma sentrum og du må ta transport for å komme til det historiske sentrum, som var mitt tilfelle, jeg var i trastevere det var verdt det fordi jeg alltid måtte ta litt transport, og i motsetning til mange sier Roma ikke er lite og du kan ikke gjøre alt ved å gå, spesielt med 35 graders varme i hodet.

Flott løsning! vi gikk inn i Vatikanmuseet uten å stå i kø, og vi fikk umiddelbart en billett til colloseum og det romerske forumet for neste dag. i tillegg reddet en billett til offentlig transport oss fra å gå lange kilometer (hotellet vårt lå på grensen til byen). Jeg anbefaler på det sterkeste!

Kierroksessa pääsi areenalle ja opas oli asiantunteva, minkä ansiosta Colosseumista sai paljon enemmän irti itsenäiseen kiertelyyn verrattuna. Lippujen hankinta oli jouhevaa ja tapaamispaikka oli helppo löytää. Suhteellisen kalliista lippuhinnoista huolimatta erittäin suositeltava kierros!

Vi likte turen. Det var veldig lærerikt. Uansett bør du også bestille undergrunnen til Colosseum. Møtepunktet er litt vanskelig å finne på grunn av byggeplassene - bare gå opp trappene gjennom t-banestasjonen. Guiden (Flavio) var veldig bra.

Denne turen med Italia med familie var fantastisk. Guiden vår overrasket oss. Informasjonen ble formidlet på en svært underholdende og oversiktlig måte. En liten gutt ble inkludert så dyktig at det ikke ble noen kjedsomhet. Sterkt anbefalt!