Colosseum: Underjordiske områder

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Colosseum: Underjordiske områder

Vil du vite mer om aktiviteter i Colosseum: Underjordiske områder? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Colosseum: Underjordiske områder

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 3 288 vurderinger

En opplevelse uten om det vanlige. En av de få omvisningene som tar deg både under arenagulvet og opp på 3.nivå av Colosseum. Man blir guidet inn uten å måtte stå i kø og går rett ut på arenagulvet. Etter en tur under gulvet tar man turen sakte men sikkert oppover. På 3.nivå er man alene sammen med gruppen og man får en fantastisk utsikt over arenaen og omgivelsene rundt. Den kvinnelige guiden var en arkeolog som hadde mye kunnskap og snakket flytende engelsk. Etter omvisningen på Colosseum har man en halvtime til å gå fritt rundt på arenaen før man møtes på utsiden og tar turen til Roman Forum og Palentine hill. Her hadde vi en britisk guide ved navn, Tom, som var en enestående formidler og full av kunnskap om Romerrikets oppstandelse og fall. Mens vi gikk rundt fikk vi utfyllende info om alt vi så og hørte mange interessante historier. Turen er litt dyrere enn mange av de andre omvisningene man kan kjøpe, men det var absolutt vært å betale det lille ekstra.

I was torn between three and four stars. The guide was quite knowledgeable, and seemed interested in what she told us. A big minus was that of the three people which we were in contact with around the tour, the guide was the one with the worst english pronunciation. Overall the tour was very interesting, from the underground to almost the top level with a great view!

en fantastisk opplevelse. Guiden var kunnskapsrik og veldig flink. Det var spennende å se under Colosseum men det mest fantastiske var da vi ble låst inn porten og fikk gå helt øverst men en helt magisk utsikt over Colosseum og Rom.

veldig bra tur. lite folk og kjøligare enn på dagtid. må følge etter guiden og fekk ikkje gå der ein ville, men føler vi fekk sett det meste av det som ein burde sjå. kjempe flink guide