Legg til datoer

Colosseum
Sommeraktiviteter

Sommeraktiviteter

Våre mest anbefalte Colosseum Sommeraktiviteter

Roma: Priority Access Colosseum, Forum Romanum og Palatine-tur

1. Roma: Priority Access Colosseum, Forum Romanum og Palatine-tur

Start turen rett utenfor det monumentale Colosseum hvor du vil møte guiden din. Her vil din ekspert på romersk historie gi deg en introduksjon til den fineste arenaen i Romerriket. Utforsk det praktfulle Colosseum, som hadde 80 innganger og hadde plass til rundt 65 000 tilskuere. Hør om de spektakulære festivalene romerne holdt her, som kan vare i opptil 100 dager. Nyt tid på fritiden etter besøket for å ta noen bilder, forfriske deg selv og vandre rundt. Begynn deretter den andre delen av turen til Palatinerhøyden og Forum Romanum. Utforsk det sosiale, politiske og religiøse sentrum av Romerriket, hvor de forskjellige lagene i det romerske samfunnet ville gnide seg. Ta inn de utrolige ruinene ved Palatine Hill på en guidet tur på eiendommen, og nyt en fantastisk panoramautsikt over Colosseum. For den andre delen av turen vil du ha muligheten til å møte din andre guide, som brenner for det gamle Roma. Få mest mulig ut av opplevelsen din ved å la to av de høyest rangerte guidene lede deg gjennom ekspertiseområdene de kjenner best.

Roma: Forbi-køen-omvisning av Colosseum, Forum og Palatinerhøyden

2. Roma: Forbi-køen-omvisning av Colosseum, Forum og Palatinerhøyden

Gå forbi køen sammen med en guide på denne omvisningen med høydepunktene i Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøyden. Gå inn i Colosseum gjennom en dedikert gruppeinngang. Gå i fotsporene til gladiatorer og se amfiteateret fra et sted med 360° panoramautsikt. Tenk deg hvordan det var å se 50 000 blodtørstige tilskuere ved hjelp av guiden din. Besøk Forum Romanum og gå rundt flere viktige, gamle romerske regjeringsbygninger. Ta et steg inn i fortiden på Forum Magnum, som en gang var en travel markedsplass. Lær mer om den gamle romerske kulturen og se hvordan de bodde. Fortsett til Palatinerhøyden, en av de berømte «Romas sju høyder». Opplev det eldste stedet i byen, som ligger 40 meter over Forum Romanum. Beundre utsikten til Circus Maximus.

Roma: Omvisning av Colosseum og Forum med multimediavideo

3. Roma: Omvisning av Colosseum og Forum med multimediavideo

Tiden som er valgt for bestillingen din, refererer til tidspunktet på turistkontoret, Piazza D'Ara Coeli 16. Legg ut på et lærerikt eventyr med en omvisning på de viktigste stedene i Roma - ideell for å introdusere deg til byens historie. Få foreløpig informasjon fra en kort multimediavideo, og sett av til fots for å se Forum, Palatinerhøyden først og Colosseum på slutten av besøket. Start opplevelsen på aktivitetsleverandørens kontor, hvor du henter billettene dine og nyter en multimediavideo om det gamle Roma. Med billetten din kan du oppdage den arkeologiske parken: Forum Romanum, Palatinerhøyden først og Colosseum. Se Forum Romanum der vanlige romerske borgere pleide å bo, se graven til keiser Julius Caesar, og utforsk de gamle ruinene i ditt eget tempo. Fortsett besøket med Palatinerhøyden, stedet for grunnleggelsen av Roma, og bosettingen av de viktigste husene til keisere og konger. Ligger bare noen meter fra Forum Romanum og Circus Maximum. På slutten, gå inn i et av verdens mest kjente monumenter: Colosseum. Inngangen til Colosseum vil være omtrent 2 timer etter møtetidspunktet. Utforsk det enorme amfiteateret – det største som noen gang er bygget av Romerriket. Disse billettene kan ikke brukes til skolegrupper, gruppeguidede turer og private guidede turer.

Roma: Omvisning av Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøyden

4. Roma: Omvisning av Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøyden

Utforsk verdens mest berømte amfiteater på denne omvisningen. Dra nytte av en forbi-køen-billett til Colosseum, hvor du får lære om amfiteaterets fascinerende historie. Sammen med guiden din går du på Palantinerhøyden og gjennom Forum Romanum, for å se de mest ikoniske severdighetene fra antikkens Roma. Begynn omvisningen med å beundre utsiden av Colosseum. Her forteller guiden om Colosseums historie gjennom århundrene. Deretter går du inn amfiteateret gjennom en sikkerhetskontroll. Inne i Colosseum kan du leve deg inn i de spektakulære aktivitetene som fant sted der inne. Etterpå besøker du første nivå, hvor du kan beundre innsiden av bygningen.  Når omvisningen fortsetter videre får du et øyeblikk ved den imponerende Konstantinbuen, mens guiden din forteller om historien og de viktigste karakteristiskene. Gå på den gamle Via Sacra frem til inngangen til Palatinerhøyden og Forum Romanum. Etter sikkerhetskontrollen kan du beundre Titusbuen på nært hold. Deretter fortsetter du Palatinerhøyden, som er de eldste restene av Roma. Besøk noen av de mest betydningsfulle keiserlige residensene som for eksempel Domus Augustana og Domus Flavia. Du fortsetter deretter til Forum Romanum. Langs Via Sacra kan du oppdage den praktfulle Maxentius-basilikaen, bronsedøren til Romulus-tempelet, den kuriøse hengende døren til Antoninus og Faustina-tempelet og Vestalinnenes hus. Til slutt ankommer du det sentrale området av Forum Romanum, som gjennom århundrene var det politiske, religiøse, økonomiske, juridiske sentrum og torget i den antikke byen. Her kan du beundre og lære mer om kurien, Septimius Severus-buen, Tabularium, Saturn-tempelet og mer.

Roma: Forbi-køen til Colosseum, Forum og Palatinerhøyden

5. Roma: Forbi-køen til Colosseum, Forum og Palatinerhøyden

Oppdag Romas Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøyden, og få fascinerende innsikt om byens historie. Få forbi-køen-adgang og besøk 1. og 2. nivå i Colosseum. Se Titusbuen og stedet der Julius Caesar ble gravlagt. Begynn omvisningen din av antikkens Roma med forbi-køen-adgang til Colosseum. Hør en introduksjon til Colosseum og lær om bygningens utrolige konstruksjon og hvorfor den anses som et ingeniørvidunder den dag i dag. Legg merke til de romerske tallene over hver buegang når du går inn. Utforsk Colosseums første og andre nivå mens guiden din deler historier om keiserne, gladiatorene og berømte slagene som gjør Colosseum til Romas mest berømte antikke monument. Med din nyervervede ekspertise fra gamle romere, gå gjennom Forum Romanum og Palatinerhøyden. Gå forbi Konstantinbuen, mens du lærer historien om Romas fødsel og de legendariske tvillingene Romulus og Remus. Inne i Forum Romanum, passerer du Titusbuen, Vestalernes hus og gravplassen til Julius Caesar. Alt bygget på det som en gang var en enorm sump. Fortsett til Palatinerhøyden, hvor du vil se ruinene av de keiserlige palassene, den omfattende eiendommen som keiserne ville styre byen fra.

Roma: Colosseum-tur med tilgang til Gladiator Arena

6. Roma: Colosseum-tur med tilgang til Gladiator Arena

Besøk en av Romas mest ikoniske attraksjoner på en guidet tur til Colosseum. Lær om den rike historien til dette stedet, hør historier om spillene som fant sted her, og gå inn gjennom gladiatorporten for å få tilgang til arenagulvet. Gå gjennom bakdøren til Colosseum og gå rett inn på arenagulvet gjennom porten oppkalt etter Libitina, gudinnen for begravelser. Tråkk der døde gladiatorer og dyr en gang ble båret bort. Føl majesteten til det gamle Roma under feeden din mens du rusler over trappene til de som kjempet i gladiatorkamper. Nyt forbløffende 360-graders utsikt over Colosseum. Se opp på ruiner som en gang var fylt med tusenvis av tilskuere. Ta utmerkede bilder, siden et begrenset antall besøkende kan være der i en gitt tidsperiode. Utforsk det generelle tilgangsområdet som inkluderer første etasje, andre etasje og en balkong med forbløffende utsikt over Forum Romanum og Konstantinbuen. Gå opp på podiet som er reservert for de viktigste romerne over hovedinngangen til Arenaen og kjenn spenningen ved amfiteateret. La guiden din male deg et bilde av fortiden med engasjerende historier og legender. Dette er en Colosseum guidet tur med spesiell tilgang til Gladiator's Arena Floor. Etter at du er ferdig med den guidede turen kan du ta deg tid til ytterligere 30 minutter inn i Colosseum, og etter avdelingene vil du bli eskortert til Forum Romanum og Palatinerhøyden som vil bli selvguidet (ingen guidet tur).

Roma: City Sightseeing Hop-on Hop-off buss med Audioguide

7. Roma: City Sightseeing Hop-on Hop-off buss med Audioguide

Utforsk den evige stad fra en hopp-på-hopp-av-sightseeingbuss med 1-dagers-, 24-, 48- eller 72-timersbilletten din. Reis forbi byens ikoner, forlat bussen på et av de åtte holdeplassene, og hopp tilbake på neste buss når du vil fortsette. Vær fleksibel mens du ser alle de fantastiske severdighetene i Roma. Legenden forteller om Romulus og Remus og de 7 åsene i Roma. I dag er byen hjem til en av verdens største kirker, Basilica di San Pietro i Vatikanet, nærmet seg gjennom en fantastisk elliptisk piazza. Blant de andre kjente severdighetene er det storslåtte Colosseum, den filmatiske Trevifontenen og den romantiske Spansketrappen. Med sin livlige kafékultur og sjarmerende trattoriaer, unnlater Roma aldri å inspirere. Hele sløyfen tar 100 minutter, og du kan hoppe av på hvilket som helst av følgende punkter underveis: Plassering nærmest bussholdeplassene våre Terminal A Largo di Villa Peretti, Terminal B Largo di Villa Peretti eller Terminal Piazza dei Cinquecento Santa Maria Maggiore San Giovanni i Laterano Colosseum Circo Massimo Piazza Venezia Largo Argentina Piazza Navona Vaticano (Castel Sant'Angelo) Piazza di Spagna (Fontana di Trevi) Piazza Barberini Viale Enrico de Nicola (Stazione Termini)

Roma: Forbi-køen-omvisning av arenagulvet i Colosseum og antikkens Roma

8. Roma: Forbi-køen-omvisning av arenagulvet i Colosseum og antikkens Roma

Spar dyrebar tid og hopp over de lange køene til Colosseum når du går inn i verdens mest berømte amfiteater. Se en delvis rekonstruert del av arenagulvet for å forestille deg hvordan bygningen så ut under Romerriket. Følg guiden din på en spennende reise gjennom historien til monumentet, og få et nærbilde av senatorsetene samt felledøren der ville dyr ble sluppet ut for blodtørstig underholdning. Fra kanten av arenagulvet kan du se ned i det underjordiske området for å se kammeret som holdt disse ville dyrene og stiene som ble tatt av gladiatorene. Gå inn gjennom gladiatorens gate, stå på arenagulvet og se Konstantinbuen. Finn ut hvordan bygningen ble brakt til live. Hør om kampene som fant sted der over tid. Gjenopplev opplevelsen av gladiatorene fra et eksklusivt perspektiv. Gå deretter til Forum Romanum for å oppdage sentrum av det politiske og sosiale livet i det gamle Roma.

Roma: Colosseum med arena, Forum Romanum og Palatinerhøyden

9. Roma: Colosseum med arena, Forum Romanum og Palatinerhøyden

Gå forbi køene til Colosseum og nyt direkte tilgang til arenaen på en omvisning til fots. Se hvor gladiatorene gikk inn i amfiteatret i Romerrikets dager. Deretter besøker du Forum Romanum og Palatinerhøyden. Se ut over Colosseum arena. Lær om stedet, tilskuerne, kampene som ble arrangert og livet i Roma, fra en guide som enten er kunsthistoriker eller arkeolog. Omvisningen fortsetter til Palatinerhøyden, der de rike romerne bodde. Nyt den slående utsikten over det Forum Romanum. Gå blant ruinene i Forum Romanum, mens guiden viser deg hvordan bygningene en gang så ut ved hjelp av 3D-bilder.

Roma Pass: 48- eller 72-timers bykort med transport

10. Roma Pass: 48- eller 72-timers bykort med transport

Roma City Pass-nettverket inkluderer over 45 severdigheter, museer og arkeologiske steder, inkludert Colosseum, Forum Roman og Keiserfora, Kapitolmuseene, Ara Pacis, Trajans marked, MACRO, Museo Nazionale Romano, Caracallas termer, Galleria Borghese, Circo Massimo, Den arkeologiske parken i Appia Antica og Castel Sant'Angelo. Med bykortet, får du gratis prioritert inngang til ditt første besøk til et museum eller arkeologiske sted. I tillegg får du reduserte priser på besøk av alle de andre museer og arkeologiske steder etterpå. Du får dessuten rabatter hos andre deltakende aktivitetsleverandører. Utforsk byen mens du reiser gratis med Romas offentlige transportnettverk. Her er en liste over museer, arkeologiske steder og opplevelser som er inkludert: • Accademia Nazionale di San Luca• Circo Massimo• Circo Massimo Experience• Forum Pass Super (Forum romanun, Keiserforaene og Palatinerhøyden)• Galleria Borghese• Galleria d’arte Moderna di Roma Capitale• Galleria Nazionale Duarte Antica i Palazzo Barberini og Palazzo Corsini • Galleria Nazionale d'Arte Moderna e Contemporanea• Galleria Spada• Reiser gjennom det gamle Roma• Mausoleo di Augusto• MAXXI Museo nazionale delle arti del XXI secolo• Mercati di Traiano - Museo dei Fori Imperiali• Musei Capitolini• Musei Capitolini - Centrale Montemartini• Musei di Villa Torlonia • Musei di Villa Torlonia - Casina delle Civette• Musei di Villa Torlonia - Casino Nobile• Musei di Villa Torlonia - Serra Moresca• Museo Carlo Bilotti – Aranciera di Villa Borghese• Museo Civico di Zoologia• Museo dell’Ara Pacis• Museo della Repubblica Romana e della memoria garibaldina• Museo delle Mura• Museo di Casal de' Pazzi• Museo Civico di Zoologia• Museo di Roma i Trastevere• Museo di Scultura Antica Giovanni Barracco• Museo Napoleonico• Museo Nazionale degli Strumenti Musicali (kun redusert billett)• Museo Nazionale di Castel Sant'Angelo• Museo Nazionale di Palazzo Venezia (midlertidig utilgjengelig med Roma City Pass)• Museo Nazionale Etrusco di Villa Giulia• Museo Nazionale Romano• Museo Nazionale Romano - Crypta Balbi• Museo Nazionale Romano - Palazzo Altemps• Museo Nazionale Romano - Palazzo Massimo• Museo Nazionale Romano - Terme di Diocleziano• Museo Pietro Canonica a Villa Borghese• Museo della Civiltà Romana• Museo della Civiltà Romana - Museo Nazionale Preistorico ed Etnografico Luigi Pigorini• Museo della Civiltà Romana - Museo Nazionale dell'Alto Medioevo• Museo della Civiltà Romana - Museo Nazionale delle Arti e Tradizioni Popolari• Museo della Civiltà Romana - Museo Nazionale d'Arte Orientale• Palazzo Valentini – Det arkeologiske området ved Domus Romane• Parco archeologico del Colosseo, Foro Romano & Palatino • Parco archeologico del Colosseo, Foro Romano & Palatino - Colosseo (Anfiteatro Flavio)• Parco archeologico del Colosseo, Foro Romano & Palatino - Palatino e Foro Romano• Parco Archeologico dell'Appia Antica• Parco Archeologico dell'Appia Antica - Antiquarium Di Lucrezia Romana• Parco Archeologico dell'Appia Antica - Complesso di Capo di Bove• Parco Archeologico dell'Appia Antica - Mausoleo di Cecilia Metella e Castrum Caetani• Parco Archeologico dell'Appia Antica - Parco Delle Tombe Della Via Latina• Parco Archeologico dell'Appia Antica - Villa dei Quintili e Santa Maria Nova• Parco Archeologico di Ostia Antica• Terme di Caracalla• Villa di Massenzio og Mausoleo di Romolo

257 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Roma

Roma

Flere reisetips for Colosseum

Vil du vite mer om aktiviteter i Colosseum? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Colosseum

Jeg forestiller meg hvilken utfordring det er å fange med ord den store mengden historie og majestet til et sted som Colosseum. Likevel gjorde vår reiseleder, Francisco, en god jobb med å oppsummere viktige punkter i historien og male en historie for oss om hvordan Colosseum ble brukt tidligere. Flott tempo og god sans for humor.

En flott rundtur med en flink guide som forteller om stedene. Svarer på spørsmål og fyller ut med supplerende informasjon.

It was a small group. The guide was so nice and clearly had a lot og knowledge.

Interesting tour with an nice guide in small groupe. Good value for the money

Veldig fornøyd med både omvisning og bestilling av biletter