Adgangsbillett

Roma: Adgangsbillett til Colosseum, Forum og Palatinerhøyden

Roma: Adgangsbillett til Colosseum, Forum og Palatinerhøyden

Fra NOK 222 per person

Få forbi-køen-adgang til Colosseum, Palatinerhøyden og Forum Romanum, i Roma sentrum med denne kombipakken. Nyt en problemfri opplevelse i ditt eget tempo. Beundre restene av noen av de største serverdighetene fra romertiden.

Om billetten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Covid-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Gyldig 1 dag
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Forbi billettkøen
Billettbekreftelse innen 48 timer
Etter bestilling vil du motta en bekreftelse fra turoperatøren.
Tilgjengelig med rullestol

Opplev

Høydepunkter
 • Reis tilbake til antikkens Roma med billetter til Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøyden
 • Nyt forbi-køen-adgang til Colosseum på ditt valgte tidspunkt
 • Få et nedlastbart kart over Romerriket som hjelper deg å utforske severdighetene
Beskrivelse

Gå forbi den lange billettkøen og rett til hurtigkøen og sikkerhetskontrollen. Gjenopplev historiene om keisere og gladiatorer når du kommer inn i Colosseum på ditt valgte tidsrom.

Keiser Vespasian startet byggingen av Colosseum i år 72, og ble fullført av sønnen Titus i år 80. Det var det største amfiteateret noensinne bygget.

Se for deg de ville kampene mellom mennesker og dyr mens du står i den elliptiske arenaen, bestående av 4 etasjer som en gang rommet opptil 73 000 tilskuere. Billetten din inkluderer også adgang til Palatinerhøyden og Forum Romanum – uunnværlige severdigheter for alle som besøker «Den evige stad». Ifølge gamle tradisjoner er dette Romas fødested.

Se ruinene av templene i Forum Romanum, som var sentrum for all politisk, sosial og økonomisk liv i byen i romertiden. Opplev de eldste delene av Roma fra den mest betydningsfulle av de «Syv høyder».

Inkludert
 • Hurtigkø-billett til Colosseum på det tidspunktet du bestilte
 • Adgangsbillett til Forum Romanum og Palatinerhøyden som er gyldig i 24 timer
 • Kart over Romerriket (som kan lastes ned)
 • Omvisninger
Covid-19-forholdsregler
Krav til deltakere
 • Du må ta med og bruke munnbind
 • Du vil få en obligatorisk temperaturkontroll

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Gå direkte til Colosseums «Fast Track»-skranke, og still deg i kø for den obligatoriske sikkerhetskontrollen. Køen er merket med skiltet «Ticket Holder and Roma Pass».

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Husk å ta med

 • Pass eller ID-kort

Ikke tillatt

 • Bagasje eller store vesker

Godt å vite

 • Vær oppmerksom på de sesongmessige åpningstidene til attraksjonene og ta hensyn til dette hvis du velger et opptakstidspunkt på kvelden, for å ha nok tid til besøket ditt
 • Billetten er gyldig i 24 timer og inkluderer 1 inngang til Colosseum på valgt tidspunkt og 1 inngang til Forum Romanum og Palatinerhøyden
 • Billettpris: Billettpris for voksne € 18, EU Citizen-billettpris € 2, billettpris under 18 år er gratis
 • Inngangstiden til hver attraksjon kan flyttes innen 1 time avhengig av tilgjengelighet
 • Denne billetten lar deg gå inn på hver attraksjon én gang
 • Store vesker og kofferter er ikke tillatt inne i attraksjonene
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,5 /5

basert på 22324 vurderinger

Samlet oversikt

 • Verdi for pengene
  4,3/5
 • Service
  4,4/5
 • Organisering
  4,3/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Sykt deilig å bare gå rett forbi de lange køene i colosseum og heller bruke tiden inne i selve colusseum. MERK: det er ikke forbi-køen på forum/paletinerhøyden. Anbefaler å ta colloseum en dag og forum/palentinerhøyden den neste. Vi dro til F/P når de åpnet, på den måten slapp vi kø, og vi kunne gå litt for oss selv, i stedenfor sammen med alle andre turister. Merk også at der er egne billetter for noen steder inne på F/P. Dette er sikkert mulig å kjøpe på forhånd.

Les mer

30. august 2019

Veldig tidsbesparende

Når vi kom var det kaos ved Colosseum ca. kl 11 var det veldig mye mennesker og nesten like mange som forsøkte å selge oss noe. Her var forbi køen billettene gull verdt, vi sparte nok 3 timer på å ha disse billettene. Det eneste minuset var at vi måtte kjøpe billetter til de minste på tross av det sto at inngangen var gratis!? Det kostet riktignok kun 2 euro pr. barn(under 18 år), men innebar at vi likevel måtte til en skranke helt inne like før man kommer inn til Colosseum og vente i kø. Dette tok imidlertid ikke lang tid. Alt i alt veldig glad for at vi kjøpte billettene og at vi slapp å stå i den lange køen i solen :)

Les mer

25. juli 2018

Firstly I’d like to educate everyone that the term “Skip the line” ticket isn’t any different from everyone queuing at the main entrance to enter the Colosseum. The main entrance was to verify your ticket and once you’re inside, there’s another check where they will scan your ticket. You will still need to queue no matter what special privileges you have apart from those who hired a tour guide, I’m guessing there’ll be another line to skip. In any case, the queue was moving hence the waiting time was about 10mins before making my way in. Putting all these aside, the experience was great and unforgettable. Truly amazing!

Les mer

30. juni 2022

Oversett

Produkt-ID: 127592