Legg til datoer

Colosseum

Vandre gjennom 2000 års historie inne i Romas mest berømte amfiteater.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Hopp-på hopp-av-turer
320 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 320

Flere reisetips for Colosseum

Vil du vite mer om aktiviteter i Colosseum? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Colosseum

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 117 073 vurderinger

Jeg hadde litt problemer med å finne kontoret da jeg ankom foran Vatikanet (jeg foreslår å sette Opera i stedet for Orp til høyre for klarhetens skyld), men Omnia-passet er definitivt verdt det. Jeg var i stand til å gjøre alle de tilknyttede aktivitetene (busstur, Vatikanmuseet...). Når det gjelder Roma-passet, viste det seg å være helt essensielt. 2 aktiviteter tilbys, rabatt på museumsinngang og spesielt offentlig transport. Jeg var veldig fornøyd med dette passet som jeg anbefaler på det sterkeste. Det er imidlertid nødvendig å finne ut om det for å unngå å gå glipp av fordelene.

Flotte alternativer for alle Vatikanets bygninger. Dessverre går den gule hop on hop off-bussen først fra klokken 10.00, noe som er litt sent og bussholdeplassene har ikke egne skilt. Men når du først har fått taket på det, kan du komme deg rundt i hele byen med den. Veldig vennlig personale!

Vi startet oppholdet i Roma med Greenline for å få oversikt og den viktigste informasjonen angående severdigheter. Så så vi på alt i detalj. Jeg anbefaler 48/72 t-billetter fordi du har god service og støtte og er ukomplisert, spesielt med barn når du reiser gjennom Roma.

Really cheap experience! We did not have a guided tour, just wandered around. Took it in our pace, and enjoyed the history.

Neste gang vil vi ha guide, eller opptak slik i Vatikanet