Colosseum Arena

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Colosseum Arena

Vil du vite mer om aktiviteter i Colosseum Arena? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Colosseum Arena

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 26 975 vurderinger

En opplevelse uten om det vanlige. En av de få omvisningene som tar deg både under arenagulvet og opp på 3.nivå av Colosseum. Man blir guidet inn uten å måtte stå i kø og går rett ut på arenagulvet. Etter en tur under gulvet tar man turen sakte men sikkert oppover. På 3.nivå er man alene sammen med gruppen og man får en fantastisk utsikt over arenaen og omgivelsene rundt. Den kvinnelige guiden var en arkeolog som hadde mye kunnskap og snakket flytende engelsk. Etter omvisningen på Colosseum har man en halvtime til å gå fritt rundt på arenaen før man møtes på utsiden og tar turen til Roman Forum og Palentine hill. Her hadde vi en britisk guide ved navn, Tom, som var en enestående formidler og full av kunnskap om Romerrikets oppstandelse og fall. Mens vi gikk rundt fikk vi utfyllende info om alt vi så og hørte mange interessante historier. Turen er litt dyrere enn mange av de andre omvisningene man kan kjøpe, men det var absolutt vært å betale det lille ekstra.

Takk for en super opplevelse!

Guiden vår var kunnskapsrik, engasjert og omsorgsfull! Hun guidet oss gjennom både romertiden og alle rester av det som en gang hadde vært fantastiske flotte bygninger. Historier og hendelser ble virkeliggjort både pga.faglig kunnskap og hennes personlige engasjement. Hun passet og samtidig på at vi fikk sett med egne øyne, tatt bilder og mulighet til at vi (turistene) kunne å spørre underveis! En tipp topp dag i romersk sol for 3 norske turister fra Drammen!

veldig bra tur. lite folk og kjøligare enn på dagtid. må følge etter guiden og fekk ikkje gå der ein ville, men føler vi fekk sett det meste av det som ein burde sjå. kjempe flink guide

INteressant tur, med lite kø

Interessant tur med meget kunnskapsrik og flott guide. HUn var høflig og trivelig - kunne mye og forklarte godt.

Helt fantastisk

Super, dyktig og hyggelig guid. Noe vanskelig å finne møtestedet så vær ute i god tid