Våre mest anbefalte ting å gjøre i Colombia

Fra Medellin: Guatape El Peñol med båt, frokost og lunsj

1. Fra Medellin: Guatape El Peñol med båt, frokost og lunsj

Oppdag byen Guatapé på en guidet tur fra Medellín og lær om denne fargerike byen fra guiden din. Gå om bord på et sightseeingcruise til fantastiske Piedra del Peñol, etterfulgt av lunsj. Start morgenen med henting fra overnattingsstedet ditt i Medellín og reis til den pulserende byen Guatapé. Utforsk de fargerike gatene, omkranset av hus med flotte kunstneriske flislagte fasader og hør om byens fascinerende historie fra guiden din. Gå deretter ombord i en båt og seil gjennom reservoaret. Nyt panoramautsikten fra Casa Museo, La Cruz, Piedras del Marial, Piedra del Penol og ruinene av Pablo Escobar sitt feriehus. Lær om severdighetene fra guiden din. Gå av båten og besøk imponerende Piedra del Peñol. Utforsk de frodige omgivelsene dine med mange flotte fotomuligheter. Spesielt fra Piedra del Peñol er det fantastiske fotomuligheter. Etterpå kan du kose deg med en deilig lunsj. Siste stopp på turen blir ved Plaza de Zocalos, hvor du kan beundre de fargerike veggmaleriene og høre om historien bak dem. Etter omvisningen, bli returnert til der du ble hentet.

Medellin: Comuna 13 History & Graffiti Tour med taubane

2. Medellin: Comuna 13 History & Graffiti Tour med taubane

Oppdag den transformative graffitikunsten til Columna 13 på en guidet tur i Medellin. Kjør metroen, klatre opp til husene på fjelltoppen med metrokabelen, og ta den offentlige bussen inn til graffitidistriktet for en spasertur full av kunst, musikk, mat og vennlige nabolagsstemninger. Start ved Poblado metrostasjon og møt din vennlige guide og gruppe for dagen. Hopp på metrotoget for å nå Medellins taubane, metrokabelen og kjør hele veien opp til fjelltoppen. Nyt det spektakulære utsiktspunktet og lær om byens transportsystem. Fortsett videre med en buss til graffitidistriktet hvor vandreturen din begynner. La guiden din lede deg gjennom gatene fylt med uttrykksfull kunst, inkludert graffiti, oljemalerier og graffiti-trykte klær. Møt god mat, musikk og danseshow i dette tradisjonelle nabolaget. Lær om betydningen av graffitien laget av lokale kunstnere og hvordan dette området har blitt forvandlet over tid. Prøv litt tradisjonell colombiansk gatemat før du drar til en bar med den beste utsikten i byen for en drink for å bli kjent med medreisende.

Fra Cartagena: Katamaran til Rosario-øyene inkludert lunsj og snorkling

3. Fra Cartagena: Katamaran til Rosario-øyene inkludert lunsj og snorkling

Sett kursen mot Rosario og San Bernardo Corals nasjonalpark, på en heldagstur fra Cartagena. Katamaranen starter fra Muelle de la Bodeguita-piren utenfor bymuren. Etter en velkomstdrink kan du nyte reisen til Rosario-øyene, om bord på katamaranen som bruker både seil og motor. Fartøyet er utstyrt med komfortable sitteplasser, hvor du kan sitte både i skyggen og i solen. Det er en bar om bord hvor du kan nyte forskjellig drikke i løpet av ekskursjonen.  Opplev paradis med et stopp på en idyllisk hvit sandstrand med turkisblått vann, hvor du kan bade og leke med morsomme oppblåsbare ringer. Du kan snorkle om du vil, og beundre den fascinerende verden under vann, med fargerike tropiske fisk og forskjellige koraller. Mannskapet lager en deilig lunsj om bord, mens du seiler tilbake til Cartagena på slutten av en avslappende dag.

Medellín: Omvisning om den virkelige Pablo Escobar

4. Medellín: Omvisning om den virkelige Pablo Escobar

Omvisningen er på engelsk. Begynn omvisningen med å besøke stedet til Escobars tidligere hjem, hvor han gjemte familien sin og fikk fiender til å plante bomber for å drepe ham. Lær om transformasjonen av dette stedet til en minnepark for ofre for Colombias narkotikakrig. Deretter går du til "la katedralen", et fengsel Escobar bygget for seg selv i en avtale med regjeringen, som han senere rømte fra. Etterpå kan du besøke fotballbanen Escobar bygde, kjent for sin visjonære design, hvor han holdt taler i et forsøk på å gjøre et inntog i colombiansk politikk. For å avdekke ting, ta turen til kirkegården, der Escobar er gravlagt sammen med familien og andre medlemmer av gjengen hans, inkludert Griselda Blanco. På slutten av dagen kan du forlate turen med en bedre forståelse av den negative innvirkningen Escobar hadde på landet og livene til det colombianske folket.

Medellin: Guatapé-tur, lunsj, cruise og Piedra del Peñol

5. Medellin: Guatapé-tur, lunsj, cruise og Piedra del Peñol

Oppdag Guatapé på en dagstur fra Medellin. Nyt utsikten fra toppen av Piedra del Penol, oppdag Zócalos-området på en guidet tur, prøv tradisjonell, lokallaget colombiansk mat, og nyt en båttur til Penol-Guatapé vannkraftreservoar. Nyt det grønne landskapet og de bølgende åsene og fjellene mens du reiser fra Medellin til Guatapé. Gå opp 742 trinn, mens du tar deg opp til toppen av Piedra del Penol for vidstrakt utsikt over området. Utforsk den fargerike Zócalos i Guatapé på en guidet tur i feriebyen. Nyt en typisk colombiansk rett laget av innfødte fra den lille puebloen. Besøk en stor del av Penol-Guatapé vannkraftreservoar på et båtcruise og nyt det vakre landskapet rundt.

Medellín: Omvisning i Comuna 13 med taubanetur

6. Medellín: Omvisning i Comuna 13 med taubanetur

Oppdag Medellíns Comuna 13-distrikt på en guidet tur med en lokalkjent guide. Nyt fantastisk utsikt over byen fra en taubane, lær om de lokale gatekunstnerne og hør hvordan dette tidligere farlige området har utviklet seg. Møt guiden din på t-banestasjonen for å begynne turen og oppleve Medellín som en lokal. Lær alt om stasjonene og nøkkelpunktene i byen, samt hvordan metrosystemet bidro til å forme det nye Medellin. Når du ankommer tilkoblingsstasjonen, hopper du på en taubane opp bakken. Beundre panoramautsikten til byen underveis og lær mer om Medellins utvikling og historie. På toppen kan du ta en kort tur med bussen mot Comuna 13-distriktet. På Comuna 13 begynner den virkelige moroa. En entusiastisk guide forklarer alle de positive endringene som ble gjort for å forvandle det som en gang var et av de farligste samfunnene i Sør-Amerika, til å bli et symbol på den nye Medellín. Du får tid til å nyte all den fantastiske gatekunsten og kjøre rulletrappene opp til den øverste utsiktsplattformen, som byr på en fantastisk utsikt. Få en innsikt om Medellín, interessante historier fra guidene, møt lokalbefolkningen og lær om biblioteket som fungerer som et samfunnshus, før du returnerer til Poblado t-banestasjon.

Bogota: Bytur på sykkel

7. Bogota: Bytur på sykkel

Se Colombias hovedstad fra et unikt perspektiv på denne sykkelturen i Bogota. Sykle til tradisjonelle matmarkeder, en kaffefabrikk, tyrefektingsstadion, Central Cemetery, det historiske sentrum og gjennom Bogotas mange torg, parker og nabolag. Den nøyaktige ruten varierer avhengig av dag, vær og om det er spesielle begivenheter i byen eller ikke, men du er alltid garantert en eklektisk blanding av moro og kultur. Få en innsiders utsikt over Bogota og Columbia når du møter lokalbefolkningen og besøker steder utenfor allfarvei. Terrenget er stort sett flatt, og det er mange stopp, men dette er en bytur, så forvent litt trafikk og et anstendig treningsnivå.

Medellín: Kaffetur med smaksprøver og lunsj

8. Medellín: Kaffetur med smaksprøver og lunsj

Gå ut til San Sebastián de Palmitas, bare 45 minutter fra Medellín, for å begynne din unike kaffetur. Etter hotellopphenting kan du dra til en kaffegård og nyte å lytte til en kort historie om opprinnelsen til kaffen og hvordan den først ble brakt til Colombia. Benytt sjansen til å kle deg i det typiske kostymet til paisa-muleteren, inkludert hatt, poncho, paruma og halen til en hane. Senere, gå videre til en kaffeplantasje for å utføre kaffehøsten, reduser blandingen til en masse og til slutt tørk den. Etter disse aktivitetene kan du sette deg ned for en forfriskende drink med musilago (kaffejuice) og en te laget av kaffemassen. Nyt en typisk rett fra regionen laget av banan med honning og ost. Hør guiden din forklare noen teknikker for hvordan du tilbereder og drikker kaffe, og ta en kort smakebit på forskjellige kaffer og serveringer. Senere kan du prøve en typisk rett av paisa muleteer bestående av ris, yuca, kjøttdeig, kokt egg, pølse og banan. Prøv å tilberede kaffen din etter din egen smak med informasjonen du nettopp har lært av guiden din. Til slutt, motta en pakke kaffe i gave og få sjansen til å kjøpe gårdsprodukter i butikken. Hvis alternativet er valgt, kan du også oppleve en 45-minutters ridetur gjennom gården til noen utsiktspunkter. Alle instruksjoner vil bli gitt til uerfarne ryttere.

Cartagena de Indias: 2-timers cruise ved solnedgang

9. Cartagena de Indias: 2-timers cruise ved solnedgang

For den mest romantiske kvelden er denne solnedgangscruiseutflukten ideell. Avreise kl. 17.00 fra Muelle de la Bodeguita-bryggen foran den befestede byen. Nyt den avslappende, men samtidig spennende seilingen gjennom Cartagena de Indias-bukten. Akkompagnert av god musikk, nyt en alkoholfri cocktail eller en brus og en deilig forrett i en magisk atmosfære. Se solnedgangen og belysningen av den spektakulære skyline av byen Cartagena mens du seiler inn i natten. Reiseruten inkluderer avgang fra Bodeguita Dock/Pegasos Dock, som ligger foran den befestede byen Cartagena. Første seil mellom Manga og Bocagrande-området. Fortsett deretter å seile mellom Castillo Grande og Manzanillo Island. Nyt solnedgangen mens du seiler mellom El Laguito-området og Tierrabomba Island. Seil deretter tilbake til avgangspunktet.

Bogota: Daglig gruppeomvisning i Zipaquira saltkatedral

10. Bogota: Daglig gruppeomvisning i Zipaquira saltkatedral

Reis i 2 timer nord for Bogotá til byen Zipaquirá, hvor du besøker den berømte Catedral de Sal («saltkatedralen»). Dette er en severdighet i Colombia du ikke bør gå glipp av. Det hellige stedet er et arkitektonisk mesterverk uten sidestykke.  Utforsk den romersk-katolske kirken bygget i de eldgamle gruvegangene i en saltgruve, 180 meter under bakken. Beundre katedralens arkitektur, som er bygget i gruvens gjenværende huler og tunneler.  Du får 2 timer inne i katedralen for å besøke alle severdighetene, mens lydguiden forklarer detaljert om hvordan salt blir dannet, utvinningsprosessen og arkitekturen til katedralen. Inne i gruven er det forskjellige deler av murverk og skulpturer, som på grunn av sin størrelse og belysning gjør dette spektakulære byggverket til en verdensberømt ingeniørbragd. Du kan også besøke lysshowet helt i enden av tunnelene før du returnerer til Bogotá.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Colombia

Alle aktiviteter

802 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Byer i Colombia

Flere reisetips for Colombia

Vil du vite mer om aktiviteter i Colombia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Colombia

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 7 684 vurderinger

Det mest fleksible og korrekte selskapet i Medellín med en rask og flytende kommunikasjon, de gjorde alt for å ha en fantastisk dag. Timingen var nøyaktig og presis, kjøreturen var trygg og komfortabel. Foruten de vakre severdighetene gjorde guiden dagen enda bedre. Mateo var ekstremt hjelpsom og snill, med en enorm kunnskap om området og et perfekt flytende engelsk. Den beste guiden vi noen gang har møtt. Også maten (frokost og lunsj) var deilig og mettende. Vi hadde nok tid overalt, ikke bare et raskt stopp, men vi hadde nok ledig tid til å oppdage stedet alene. Så det er også en femstjerners for tidsstyring. Vi kunne til og med ta med oss bagasjen fordi vi hadde nattbuss etter turen. For å oppsummere, absolutt anbefalt, ikke nøl med å bestille denne turen med dette selskapet!

Forbered deg på å hente flere deltakere fra hoteller. Vi hadde den tidlige omvisningen. Aktiviteten i seg selv er fantastisk. Etter oss var det lang kø for å gå opp vulkanen. Så jeg anbefaler den tidlige turen. På stedet vil du bli ønsket velkommen av entusiastiske lokalbefolkningen som vil passe telefonen din for å ta bilder, ta vare på brillene dine, massere deg i vulkanen, skylle deg av i innsjøen. Forvent pengene hans for det. Det kan være ganske hektisk. Men alt i alt er opplevelsen flott.

We really enjoyed our tour to Villa Paraiso. Our guide gave us a lot of information about the area, and anwered all our question patently. We felt safe and taken care of the whole time. Would really recommend!

The tour was excellent. I enjoyed the cable car, the view from the park and visiting the city. I recommend!

A really nice and informative tour with a great guide, Juan