Legg til datoer

Ting å gjøre Colmar

Tilgjengelige aktiviteter

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Andre opplevelser
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Skytteltransport
  • Bykort
  • Verksteder og kurs
24 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Ofte stilte spørsmål om Colmar

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Colmar?

De beste dagsturene og utfluktene fra Colmar er:

Eguisheim

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Colmar med barn?

Flere reisetips for Colmar

Vil du vite mer om aktiviteter i Colmar? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Colmar

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 707 vurderinger

Anbefalt! Etter at vi ble hentet på hotellet i tide av guiden, besøkte vi først Riquewihr. Vakker landsby. Mens du går gjennom de små gatene med gamle hus, forestiller du deg deg selv i en annen verden. I Eguisheim nøt vi en deilig lunsj med guiden, en tradisjonell lapskaus. Etter lunsj fortsetter du etter de neste bildene. I Kaysersberg ble vi kjent med de lokale vinprodusentene. Etter en liten smaksprøve ble vi trygt returnert til hotellet. En fin dag!

En morsom opplevelse! Reiselederen vår var tålmodig, snill og kunnskapsrik. Vi lærte massevis av informasjon om hver landsby vi dro til. Hvis du ønsker å besøke så mange landsbyer som mulig, spesielt på kort tid, er dette turen for deg. Vi så fire vakre landsbyer og hadde god tid til å stoppe, ta bilder og handle. Så flott opplevelse og anbefaler å ta denne turen!

Det var en veldig fin tur gjennom de fire vakreste vinlandsbyene i Alsace. Sjåføren vår og guiden Didier var en god reiseleder med sin hyggelige og rolige måte, underholdt oss veldig godt, og han var også en veldig forsiktig sjåfør. Vi gjorde turen på vår siste dag i Alsace, og det var et av de vakreste stedene vi var på denne turen. Sterkt anbefalt!

Dette var en flott hele dagstur! Gikk til tre sjarmerende landsbyer pluss et slott. Varebilen var veldig komfortabel og alle setene kunne lett høre hva som ble sagt mens vi passerte gjennom interessante områder. Jerome, guiden vår, var veldig kunnskapsrik og snakket perfekt engelsk. Anbefaler definitivt denne dagsturen når du er i Alsace-området!

Utmerket mulighet til å bli kjent med noen steder i vakre Alsace. Hvis du har en dag å vite, er det det beste alternativet. Pauline, guiden, en sjarmerende person og alltid oppmerksom på gruppens behov og ønsker. Han ga superinteressant informasjon om stedene som ble besøkt.