Legg til datoer
Ting å gjøre

Colmar

Flere reisetips for Colmar

Vil du vite mer om aktiviteter i Colmar? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Colmar

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 465 vurderinger

Anbefalt! Etter at vi ble hentet på hotellet i tide av guiden, besøkte vi først Riquewihr. Vakker landsby. Mens du går gjennom de små gatene med gamle hus, forestiller du deg deg selv i en annen verden. I Eguisheim nøt vi en deilig lunsj med guiden, en tradisjonell lapskaus. Etter lunsj fortsetter du etter de neste bildene. I Kaysersberg ble vi kjent med de lokale vinprodusentene. Etter en liten smaksprøve ble vi trygt returnert til hotellet. En fin dag!

En morsom opplevelse! Reiselederen vår var tålmodig, snill og kunnskapsrik. Vi lærte massevis av informasjon om hver landsby vi dro til. Hvis du ønsker å besøke så mange landsbyer som mulig, spesielt på kort tid, er dette turen for deg. Vi så fire vakre landsbyer og hadde god tid til å stoppe, ta bilder og handle. Så flott opplevelse og anbefaler å ta denne turen!

Det var en veldig fin tur gjennom de fire vakreste vinlandsbyene i Alsace. Sjåføren vår og guiden Didier var en god reiseleder med sin hyggelige og rolige måte, underholdt oss veldig godt, og han var også en veldig forsiktig sjåfør. Vi gjorde turen på vår siste dag i Alsace, og det var et av de vakreste stedene vi var på denne turen. Sterkt anbefalt!