Våre mest anbefalte ting å gjøre i Colchani

Fra La Paz: Uyuni Salt Flat Tour & Overnatting rundtursbuss

1. Fra La Paz: Uyuni Salt Flat Tour & Overnatting rundtursbuss

Dag 1 Gå til "Todo Turismo"-kontoret kl. 20.30. for innsjekking, deretter bussavganger kl. 21.00. Inne i bussen kan du nyte serveringen av middag (kjøtt og vegetarisk alternativ), frokost, en flaske vann, en varm drikke, oppvarming, toaletter, et polarteppe, Wi-Fi og et førstehjelpssett. Dag 2 Ankomst til Uyuni by kl. 07.30, og gå deretter til kontoret vårt 1 kvartal unna busstasjonen, Fri tid til å kjøpe snacks, vann og bruke toaletter for å forfriske deg. (vi har ledig tid, fordi alle bedrifter og turistpunkter er tilgjengelige fra kl. 10:30) Start turen klokken 10:30 med en kjøretur ut til Uyuni Salt Flats. Første stopp er den hjemsøkende "Train Graveyard", som finnes i utkanten av Uyuni. Besøk deretter den lille bosetningen Colchani (saltgruvearbeidernes verksteder ved siden av saltleiene), der finner du også håndverk laget av salt og tekstilkunst laget av lama- og alpakkaull. Disse er utmerkede suvenirer å ta med hjem. Besøk deretter Uyuni Salt Flats: * Saltvannsøyne, *Et hotell helt laget av salt som for tiden brukes som museum, *Verdensflagg (hvor du kan ta med ditt og sette det der gratis), og et monument av Dakar racing. Lunsj vil bli servert nær "Isla Incahuasi" (Fiskeøya), etterpå, ha tid til å ta en fottur til toppen av øya for å se gigantiske kaktuser og fjellformasjoner laget av forsteinede koraller. Ta deg tid til å organisere gruppen din for morsomme perspektiv- og proporsjonsforvrengte bilder, satt på den blendende hvite overflaten av saltflatene, lek med scenen, du kan være sikker på å ta noen morsomme og minneverdige bilder! Til slutt, ta turen til et romslig område for den unike opplevelsen av å se en vakker solnedgang over saltslettene, spre de blendende fargene over hele saltleiene og nyte den med et glass vin. Kom tilbake til kontoret vårt i Uyuni innen 19.30. Gå deretter til Busskontoret klokken 20.30. 21.00 buss fra Uyuni til La Paz. Dag 3 Ankomst til La Paz by kl. 06.30. Sluttpunktet for turen: Busstasjonen La Paz City.

La Paz: Uyuni Salt Flats og San Pedro de Atacama 3-dagers tur

2. La Paz: Uyuni Salt Flats og San Pedro de Atacama 3-dagers tur

Dag 1 09:00 Buss fra La Paz til Uyuni Dag 2 07:00 Ankomst til Uyuni by Fritid 10:30 Tur Uyuni Salt Flats Dag 3 Omvisning Uyuni Salt Flats + National Reserve Dag 4 Omvisning Uyuni Salt Flats + National Reserve 10:30 Transport til San Pedro de Atacama. 14.00 Ankomsttid til San Pedro de Atacama. DAG 1 Gå til busskontoret klokken 20.30. for innsjekking, deretter bussavganger kl. 21.00. Inne i bussen kan du nyte serveringen av middag (kjøtt og vegetarisk alternativ), frokost, en flaske vann, en varm drikke, oppvarming, toaletter, et polarteppe, Wi-Fi og førstehjelpsutstyr. DAG 2 Ankomst til Uyuni by kl. 07.30, og gå deretter til kontoret vårt 1 kvartal unna busstasjonen, Fri tid til å kjøpe snacks, vann og bruke toaletter for å forfriske deg. (vi har ledig tid, fordi alle bedrifter og turistpunkter er tilgjengelige fra kl. 10:30) Start turen med å forlate byen Uyuni kl 10:30 fra Perla de Bolivias kontor. Besøk: Train Graveyard, den lille bosetningen Colchani (saltgruvearbeidernes verksteder ved siden av saltleilighetene), håndverk laget av salt og tekstilkunst laget av lama- og alpakkafiber. Deretter "Ojos de Agua Salada" ('saltvannsøyne'), et hotellmuseum laget helt av salt, Isla Incahuasi. Sørg deretter for at du og gruppen din poserer for noen morsomme perspektiv- og proporsjonsforvrengte bilder, tatt på bakgrunn av den slående hvite overflaten til saltflatene. For å avslutte dagen, ta turen til et åpent, romslig område for den unike opplevelsen av å se en vakker solnedgang, spre dens blendende farger over saltleiene, og til slutt ankomme Ajencha by for å spise middag og overnatte på hotellet. DAG 3 Start klokken 07.00 for frokost. Besøk: Ollagüe vulkanutkikkspunkt, den steinete veien "El Pasito Tuntun", den berømte: Cañapa, Hedionda og Chiarcota laguner der flamingoer kan sees. Til slutt på dagen går du inn i "Eduardo Avaroa National Reserve", Siloli-ørkenen, klippetreet og den enorme røde lagunen for å se flere rosa flamingoer i deres naturlige habitat. Overnatt på et hostel i Huayllajara. DAG 4 Start tidlig rundt kl. 05.00 for å besøke: Sol de Mañana Geyser, Hot Springs, Dali-ørkenen, Green Lagoon, White Lagoon ved foten av Licancabur-vulkanen. Deretter går du tilbake til Bolivia-Chile-grensen (Hito Cajon), en guide vil hjelpe deg med grenseovergangen din kl. 10.30, og ankommer til slutt San Pedro de Atacama kl. 14.00. Avleveringsstedet er på San Pedro de Atacamas hovedtorg.

Fra Uyuni: Red Lagoon & Uyuni Salt Flats 3-dagers guidet tur

3. Fra Uyuni: Red Lagoon & Uyuni Salt Flats 3-dagers guidet tur

Dag 1: Start turen klokken 10:30 med en kjøretur ut til Uyuni Salt Flats. Første stopp er den hjemsøkende "Train Graveyard", som finnes i utkanten av Uyuni. Besøk deretter den lille bosetningen Colchani (saltgruvearbeidernes verksteder ved siden av saltleilighetene), der finner du også håndverk laget av salt og tekstilkunst laget av lama- og alpakkaull. Disse er utmerkede suvenirer å ta med hjem. Besøk deretter Uyuni Salt Flats: * Saltvannsøyne, *Et hotell laget helt av salt som for tiden brukes som museum, *Verdensflagg (hvor du kan ta med ditt og sette det gratis) og et Monument of Dakar racing . Lunsj vil bli servert nær "Isla Incahuasi" (Fiskeøya), etterpå, ha tid til å ta en fottur til toppen av øya for å se gigantiske kaktuser og fjellformasjoner laget av forsteinede koraller. Ta deg tid til å organisere gruppen din for morsomme perspektiv- og proporsjonsforvrengte bilder, satt på den blendende hvite overflaten av saltflatene, lek med scenen, du kan være sikker på å ta noen morsomme og minneverdige bilder! Til slutt, ta turen til et romslig område for den unike opplevelsen av å se en vakker solnedgang over saltleiene, spre de blendende fargene over hele saltleiene, og nyte den med et glass vin. Ankomst til Agencha by for å spise middag og overnatting på hotellet. Dag 2: Start klokken 07.00 for frokost. Første stopp, Galaxy Caves og besøk deretter Chiguana-ørkenen på Uyunis saltsletter på sørsiden, omgitt av vulkaner som Ollagüe (5840m). Fortsett deretter langs den steinete veien som heter "El Pasito Tuntun". Besøk senere: Cañapa-, Hedionda- og Chiarcota-lagunene der flamingoer kan sees. Etter lunsj, gå inn til "Eduardo Avaroa National Reserve", besøk Siloli-ørkenen på 4550m (den høyeste og tørreste i verden), ta et bilde ved siden av "Rocktreet" (en lavasteinformasjon). Før du ankommer den endelige destinasjonen, stopp ved utsiktspunktet ved den røde lagunen for å se flere rosa flamingoer i deres naturlige habitat og beundre denne intense rødfargede innsjøen. Overnatt på hotell i Huayllajara. Dag 3: Start tidlig rundt kl. 05.00 for å besøke Sol de Mañana Geyser (5000 m) og gå ved siden av fumaroler og dampende kratere fylt med kokende kjeler med gjørme ved 150-200 Cº. Deretter har du muligheten til å ta et bad i en utendørs varm kilde ved 35 Cº vann. De neste stedene å sette pris på er Dali-ørkenen hvor Salvador Dali fant sin inspirasjon fra steinblokker drysset i midten av ørkenen, og deretter den grønne og hvite lagunen (giftig kobbervann ved foten av den store Licancabur-vulkanen på 6000 moh, noen få kilometer fra grensen mellom Bolivia og Chile). Gå deretter tilbake til Uyuni, forbi vakker natur underveis og spis en pikniklunsj langs veikanten. På veien passerer du Rock Valley, Alota-bosetningen og San Cristobal Village hvor en barokkkirke og koloniale malerier kan sees. Ankomst til Uyuni by kl. 18.30

Fra Uyuni: Salt Flats Høydepunkter Jeep Tour med lunsj

4. Fra Uyuni: Salt Flats Høydepunkter Jeep Tour med lunsj

Utforsk de berømte Uyuni Salt Flats på en jeep-tur fra Uyuni. Kjør langs de vidstrakte saltleiene, besøk de forlatte togene på togkirkegården, og se et hotell laget utelukkende av salt, og mer underveis. Nyt en lokal lunsj også. Etter at du har hentet hotellet, drar du ut til den ikoniske togkirkegården, hvor alle togene havnet når det lokale jernbaneselskapet gikk ut av drift. Gå inn og ut av forlatte vogner, se etterlatte jernbaner og mer. Deretter går du til byen Colchani i utkanten av saltleilighetene. Denne lille byen overlever fra salg av saltsuvenirer og håndvevde tekstiler. Lokalbefolkningen trekker også ut salt og behandler det for konsum - en prosess du kan observere. Etterpå, gå inn i saltleiene og kjør mot det første salthotellet som noen gang er bygget. Det fungerer ikke lenger som et hotell, men du kan fortsatt se det stå stolt, med sine krystallinske hvite vegger, bord og stoler - alt laget av salt. Deretter drar du til Incahuasi, eller Fiskeøya, hvor gigantiske kaktuser blir opptil 12 meter høye. Nyt lunsj her før du prøver deg på å knipse de ikoniske avstands- og størrelsesoppfatningsbildene på saltflatene. Gå til slutt tilbake til Uyuni.

Uyuni: Uyuni Salt Flats og San Pedro de Atacama 3-dagers tur

5. Uyuni: Uyuni Salt Flats og San Pedro de Atacama 3-dagers tur

Dag 1 10:30 Tur Uyuni Salt Flats Dag 2 Omvisning Uyuni Salt Flats + National Reserve Dag 3 Omvisning Uyuni Salt Flats + National Reserve 10:30 Transport til San Pedro de Atacama. 13:30 Ankomsttid til Spa. Utforsk området rundt Uyuni på en 3-dagers tur. Se håndverk laget av salt, stopp ved verdens flagg og besøk Chiguana-ørkenen. Dag 1 Møt guiden din i Uyuni og begynn ditt 3-dagers eventyr. Gå til Train Graveyard, en kirkegård full av forlatte tog. Stopp ved den lille bosetningen Colchani, som huset saltgruvearbeidere, og kjøp håndverk laget av salt og tekstilkunst laget av lama- og alpakkafiber. Deretter besøker du et hotell og museum laget helt av salt. Ta med ditt lands flagg og plasser det ved verdens flagg, og stopp ved Monument to Dakar racing. For en ekstra avgift, besøk Incahuasi Island, en tidligere øy midt i saltleiene. Poser deretter for noen morsomme perspektiv- og proporsjonsforvrengte bilder tatt på bakgrunn av den slående hvite overflaten på saltflatene. Til slutt, ta turen til et romslig område for den unike opplevelsen av å se en vakker solnedgang over saltslettene, spre de blendende fargene over hele Uyuni-saltområdene, og nyte den med et glass vin. Første natt: Agencha Hostel – 2-senger, 3-senger, 4-sengs rom + private toaletter. Dag 2 Begynn med en tidlig frokost før du drar til Chiguana-ørkenen. Stå omgitt av vulkaner og beundre den fortsatt aktive Ollagüe-vulkanen. Fortsett deretter langs den steinete veien El Pasito Tuntun for å nå de vakre lagunene Cañapa, Hedionda og Chiarcota. Hold øye med de strålende fargede flamingoene som står i lagunene. Stopp for å nyte lunsj før du drar til Eduardo Avaroa National Reserve (inngang ikke inkludert). Besøk Siloli-ørkenen og se Rock Tree-lavasteinformasjonen. Fortsett til Huayllajara, stopp ved den røde lagunens utsiktspunkt for å se flamingoer slappe av i innsjøens intense røde farger. Andre natt: Huayllajara Hostel delte 6-sengers rom + delte toaletter. Dag 3 Start tidlig rundt kl. 05.00 for å besøke Sol de Mañana Geyser (5000m) og gå ved siden av fumaroler og dampende kratere fylt med kokende gryter med gjørme ved 150-200 Cº. Deretter har du muligheten til å ta et bad i friluftsvarme kilder ved 35 Cº vann. De neste stedene å sette pris på er Dali-ørkenen Beundre de livlige fargene til de grønne og hvite lagunene, laget av det giftige kobbervannet ved foten av Licancabur-vulkanen. Deretter går du tilbake til San Pedro de Atacama i Chile. Kryss den bolivianske grensen med hjelp av reiselederen din og avslutt eventyret på San Pedro de Atacamas hovedtorg.

Fra La Paz: 5-dagers tur i Uyuni og Red Lagoon med busstur

6. Fra La Paz: 5-dagers tur i Uyuni og Red Lagoon med busstur

DAG 1 Gå til "Todo Turismo"-kontoret kl. 20.30. for innsjekking, deretter bussavganger kl. 21.00. Inne i bussen kan du nyte serveringen av middag (kjøtt og vegetarisk alternativ), frokost, flaske vann, varm drikke, oppvarming, toaletter, polarteppe, Wi-Fi og førstehjelpsutstyr. DAG 2 Ankomst til Uyuni by kl. 07.30, og gå deretter til kontoret vårt 1 kvartal unna busstasjonen, Fri tid til å kjøpe snacks, vann og bruke toaletter for å forfriske deg. (vi har ledig tid, fordi alle bedrifter og turistpunkter er tilgjengelige fra kl. 10:30) Start turen klokken 10:30 med en kjøretur til Uyuni Salt Flats. Første stopp er den hjemsøkende "Train Graveyard", som finnes i utkanten av Uyuni. Besøk deretter den lille bosetningen Colchani (saltgruvearbeiderverksteder ved siden av saltleilighetene), der finner du også håndverk laget av salt og tekstilkunst laget av lama- og alpakkaull. Disse er utmerkede suvenirer å ta med hjem. Besøk deretter Uyuni Salt Flats: * Saltvannsøyne, *Et hotell laget helt av salt som for tiden brukes som museum, *Verdensflagg (hvor du kan ta med og sette det gratis) og et Monument of Dakar-racing . Lunsj vil bli servert nær "Isla Incahuasi" (Fiskeøya), etterpå, ha tid til å ta en fottur til toppen av øya for å se gigantiske kaktuser og fjellformasjoner laget av forsteinede koraller. Ta deg tid til å organisere gruppen din for morsomme perspektiv- og proporsjonsforvrengte bilder, satt på den blendende hvite overflaten av saltflatene, lek med scenen, du kan være sikker på å ta noen morsomme og minneverdige bilder! Overnatt på et hostel i Agencha. - Regntiden i Uyuni City. DAG 3 Start klokken 07.00 for frokost. Besøk: Chiguana-ørkenen, Ollagüe-utkikkspunktet, den steinete veien "El Pasito Tuntun", den berømte: Cañapa-, Hedionda- og Chiarcota-lagunene der flamingoer kan sees. Til slutt på dagen, gå inn i "Eduardo Avaroa National Reserve", Siloli-ørkenen, klippetreet og den enorme røde lagunen for å se flere rosa flamingoer i deres naturlige habitat. Overnatt på et hostel i Huayllajara. DAG 4 Start tidlig rundt kl. 05.00 for å besøke: Sol de Mañana Geyser, Hot Springs for et bad i det naturlige bassenget 35ºC, Dali-ørkenen, Green Lagoon, White Lagoon ved foten av Licancabur-vulkanen. Gå deretter tilbake til Uyuni, forbi vakker natur underveis og spis en pikniklunsj langs veikanten. På veien passerer du Rock Valley og et kort stopp ved San Cristobal Village. Ankom kontoret i Uyuni by kl. 18.30. Ta bussen til La Paz City kl. 20.30. Bussavgang kl 21.00. Samme buss med tjenester om bord. DAG 5 Ankomst til La Paz by kl. 06.30. Sluttpunktet for turen: Busstasjonen La Paz by.

Uyuni: Isla Incahuasi & Uyuni Salt Flats heldags jeep-tur

7. Uyuni: Isla Incahuasi & Uyuni Salt Flats heldags jeep-tur

Start turen klokken 10:30 med en kjøretur ut til Uyuni Salt Flats. Første stopp er den hjemsøkende "Train Graveyard", som finnes i utkanten av Uyuni. Få se de første lokomotivene i Bolivia, og lær om historien deres, som koblet sammen flere større byer. Nå, korrodert over tid fra det sterke saltet vind som renner gjennom dette ørkenområdet, gir dette en flott fotosetting. Besøk deretter den lille bosetningen Colchani (saltgruvearbeidernes verksteder ved siden av saltleiene), der finner du også håndverk laget av salt og tekstilkunst laget av lama- og alpakkaull. Disse er utmerkede suvenirer å ta med hjem. Ta bilder mens du cruiser langs den store, hvite saltflaten, vasser gjennom "Ojos de Agua Salada" (saltvannsøyne), besøk også: et hotell laget helt av salt som for tiden brukes som museum, Verdens flagg ( Hvor du kan ta med deg og sette det gratis) og et monument av Dakar-racing. Etter en formiddag med utforsking vil lunsj serveres nær "Isla Incahuasi" (Fiskeøya), etterpå, ha tid til å ta en fottur til toppen av øya for å se gigantiske kaktuser og fjellformasjoner laget av forsteinede koraller. Ta deg deretter tid til å organisere gruppen din for morsomme perspektiv- og proporsjoner forvrengte bilder, satt på den blendende hvite overflaten av saltflatene, lek med scenen, du kan være sikker på å ta noen morsomme og minneverdige bilder! Til slutt, ta turen til et romslig område for den unike opplevelsen av å se en vakker solnedgang over saltleiene, spre de blendende fargene over hele saltleiene, nyte den med et glass vin. Til slutt, gå tilbake til Uyuni by kl. 07:15.

La Paz: 5-dagers Uyuni Salt Flats med buss

8. La Paz: 5-dagers Uyuni Salt Flats med buss

Dag 1: La Paz til Uyuni Tjenesten din begynner med henting fra hotellet ditt i La Paz (1 time før bussens avgangstid), da vil du ta en nattbuss til Uyuni. Den valgte bussen kommer med liggende seter, bad om bord, engelsk assistanse og en liten middag inkludert. Dag 2: Uyuni til San Juan Etter en 9-timers busstur vil du bli overført til kontorene hvor du vil nyte en deilig frokost før du begynner på omvisningen i Uyuni Salt Flats og de fargerike lagunene. Første stoppested er "togkirkegården", hvor du vil kunne se gamle og utslitte tog. Du vil deretter fortsette turen til "Salar de Uyuni" ved Colchani, hvor du kan observere den manuelle behandlingen av spiselig salt. Etter dette fortsetter turen din med å besøke salthaugene og sentrum av Salar, hvor du vil besøke Isla Incahuasi, en naturlig formasjon av vulkansk stein og gigantiske kaktuser. Turen fortsetter deretter til motsatt side av Salar for å gå til San Juan, en by som ligger ved bredden av Salar hvor du vil overnatte i et komfortabelt delt rom og nyte en deilig lokal middag. Dag 3: San Juan til Laguna Colorada Etter å ha nyt en deilig frokost, vil guiden din lede deg til sørvest hvor du vil oppdage lagunene Cañapa, Stink, Chiarkota, Honda og Ramadita. På disse stedene kan du observere store mengder flamingoer og andre fugler, som Andesgås og måker som følger flamingoene i disse lagunene som er flankert av pittoreske snødekte vulkaner. Turen din fortsetter deretter til "Laguna Colorada" hvor du vil overnatte i et enkelt rom med varme tepper. Etter en utsøkt lokal middag kan du observere stjernene og melkeveien som er godt synlige på grunn av at dette stedet regnes som et av de reneste stedene på planeten. Dag 4: Lagoons, Uyuni, La Paz På den fjerde dagen kan du stå opp tidlig for å lete etter geysirene kjent som "morgensol". Dette vil tillate deg å se de første solstrålene i dette pittoreske området hvor vulkaner virker aktive og avgir fumaroler og vulkansk aktivitet i små mengder. Fortsetter du turen, vil du reise over veiens høyeste punkt på omtrent 5000 meter over havet. Turen fortsetter deretter med et besøk til Laguna Colorada før du fortsetter til "steintreet" og langs høyplatåveien for å nå de varme kildene i Polques. Der kan du ta et varmt bad og deretter krysse Dali-ørkenen for å nå den grønne lagunen som ligger ved foten av Licancabur-vulkanen. Turen din returnerer deretter til Uyuni, hvor du på veien kan observere andinske planter og dyr i området før du ankommer Uyuni kl. 17.00. Etter en kort pause blir du overført til bussen din for retur til La Paz. Dag 5: La Paz Du ankommer La Paz ca kl. 06.00, sjåføren vil vente på at du henter deg og tar deg til hotellet.

Uyunis saltleie og solnedgang - heldags | Guide på engelsk |

9. Uyunis saltleie og solnedgang - heldags | Guide på engelsk |

Uyuni Salt Flats Tour 1 dag, først starter vi med henting fra hotellet i Uyuni, deretter går vi til togkirkegården for å se de gamle lokomotivene. Deretter drar vi til samfunnet Colchani (porten til Salar) hvor vi finner rustikke håndverksverksteder og den rustikke mikroprosessoren av bordsalt. Fortsetter med ekspedisjonen til den majestetiske Salar de Uyuni vil vi gjøre stopp for å se saltutvinninger, saltøyne og salthotellet Playa Blanca som foreløpig kun fungerer som museum. Senere vil vi besøke den mest populære øya Salar som ligger midt i Salar, Incahuasi-øya hvor vi skal vandre og vi vil kunne sette pris på store forlengelser av kaktus, havsteinsfossiler og spektakulær 360° utsikt fra utsiktspunktet. Etter å ha fullført turen, drar vi til byen Uyuni.

Fra La Paz: 3-dagers Uyuni Salt Flat og Incahuasi Island Tour

10. Fra La Paz: 3-dagers Uyuni Salt Flat og Incahuasi Island Tour

Dag en Gå til busskontoret kl 20.30. for innsjekking, deretter bussavganger kl. 21.00. Inne i bussen kan du nyte serveringen av middag, frokost, en flaske vann og et toalett. Dag to Ankom Uyuni City kl. 07.30 - ledig tid - gå deretter til kontoret vårt i nærheten av busstasjonen, Avgang fra Uyuni City kl. 10.30 på vei til saltleiene med 4x4 WD-transport. Under denne turbesøket: •Togkirkegård Disse lokomotivene fra 1800-tallet minner om gamle tider. Dette vakre stedet er utmerket for fotografer. •Colchani Rosario Cooperative, som er et saltjodiseringsanlegg, ligger i utkanten av saltleilighetene. Dette er et bra sted å observere metodene for saltekstraksjon og prosessering. Se også Salt Artisanal Market (lamaklær - salthåndverk) og et lite saltmuseum. •Uyuni salt flater Med 3665 høydemeter og en forlengelse på 12.000 km2 gir Reisen gjennom saltslettene et blendende og uforlignelig landskap. Besøk også saltøynene, salt og ta vakre bilder. •Museum - Salthotell Dette er en uvanlig konstruksjon, bygget utelukkende av saltblokker. •Dakar-monumentet + verdensøyas flagg verdens flagg (hvor du kan ta med deg og sette den der gratis) og et monument av Dakar som kjører for fine skudd. •Incahuasi-øya Ligger i sentrum av saltleilighetene, er som en oase av et eksklusivt og isolert økosystem, og bebodd av kaktus fra 1 til 4 meter høy. Incahuasi Island regnes som et utmerket sted av fotografer, så vel som et sted å hvile, med det imponerende landskapet til de majestetiske Uyuni Salt Flats. Til slutt kan du nyte solnedgangen med et glass vin. Kom tilbake til Uyuni innen 19.30. og 21.00 buss fra Uyuni til La Paz. Ankom kontorbussen kl 20.30. Dag TRE Ankomst til La Paz by kl. 06.30. Sluttpunktet for turen: Busstasjonen La Paz City. VIKTIG INFORMASJON *I regntiden (fra januar til april) er det ikke mulig å få tilgang til Incahuasi Island. ** Reiserutene ovenfor fungerer bare som retningslinjer, slik at du kanskje vet hva du kan forvente, men disse kan endres med liten eller ingen varsel siden de kan endres i henhold til værforholdene; force majeure-hendelser som veisperringer, streik; Guds handlinger og ting utenfor vår kontroll.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Colchani

Alle aktiviteter

57 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Colchani

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Colchani

Flere reisetips for Colchani

Vil du vite mer om aktiviteter i Colchani? Trykk her for full oversikt