Legg til datoer

Cité du Vin

Cité du Vin: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Bordeaux: Cité du Vin Vinsmaking etter lukketid med snacks

1. Bordeaux: Cité du Vin Vinsmaking etter lukketid med snacks

Sug til deg den dramatiske utsikten over Bordeaux mens du deltar i et eksklusivt vinsmakingsverksted på engelsk på det ikoniske Cité du Vin-museet. Dykk inn i Bordeauxs vinlagstradisjon med en sommelier mens du nipper til vin, nyter lokale oster og kjøttpålegg, og beundrer utsikten fra Belvedere. Ankom Cité du Vin etter at museet stenger for publikum og møt din sommelier. Ta deg opp til det ikoniske Belvedere-området og bli møtt av den spektakulære 360° utsikten over Bordeaux fra en høyde på 35 meter. Beundre den praktfulle lysekronen laget av 3500 vinflasker som strekker seg over hodet mens gruppen din samles rundt den ti meter lange eikedisken. Deretter vil din sommelier begynne på vinsmakingsverkstedet og introdusere deg til Bordeauxs vinproduksjonshistorie. Få en dyptgående oversikt over Bordeauxs vinproduksjon og kultur mens du nyter fire lokalproduserte viner sammen med oster og kjøttpålegg. Nyt utvalgte viner fra Østbredden, Vestbredden og Entre-Deux-Mers-områdene, i tillegg til en glitrende Bordeaux-crémant. Med din sommelier kan du trene synssansen, lukten og smaken for å fange opp de subtile tonene som er unike for hver vin og hvert område. Lær hvordan du beskriver sensasjonene og til og med hvordan du identifiserer ingredienser og produksjonsteknikker. Cité du Vin forteller historien om vin med oppslukende gallerier og vinsmakingsverksteder. GetYourGuide samarbeider med Cité du Vin for å gi deg en gang-i-livet vinsmakingsopplevelse i hjertet av Frankrikes vinland, som viser frem Bordeauxs verdensberømte appellasjoner og stolte vinproduksjonstradisjon.

Bordeaux: Forbi-køen-adgang til La Cité du Vin m/ vinsmaking

2. Bordeaux: Forbi-køen-adgang til La Cité du Vin m/ vinsmaking

Opplev 18 utstillinger med temaet vin på La Cité du Vin. Gå forbi køen og tilbring omkring 3 timer på utstillingene, assistert av en lydguide tilgjengelig på 8 språk. På slutten av omvisningen drar du til galleriet i 8. etasje, hvor du får en 360-graders panoramautsikt over Bordeaux og omegn. Du har også muligheten til å nyte et glass vin til en vinsmaking, hvor du kan velge mellom et variert utvalg av 15 verdensklasse viner. Etter besøket kan du se deg rundt i butikken og besøke vinkjelleren med et stort internasjonalt utvalg, restauranter (inkludert en i 7. etasje med panoramautsikt) og leserommet.

Bordeaux: Cruise ved elven Garonne med et glass vin

3. Bordeaux: Cruise ved elven Garonne med et glass vin

Oppdag Bordeaux fra elven Garonne ombord på yachten, Le Luna. Nyt et annet perspektiv på den historiske byen med ekspertkommentarer mens du nipper til ditt valg av vin, varm drikke eller brus, og nyt et stykke canelé-kake. Fra elven kan du se noen av de mest kjente severdighetene i byen, inkludert den gotiske katedralen som står på UNESCOs verdensarvliste. Beundre herskapshus og kunstmuseer fra 1700- og 1800-tallet. Lær om byens rike historie fra ekspertguiden din mens du cruiser med på en vintage yacht etter krigen. Nyt et glass lokal vin og en liten tradisjonell kake fra regionen, kjent som en canelé.

Bordeaux: UNESCO guidet elvecruise

4. Bordeaux: UNESCO guidet elvecruise

Utforsk Bordeaux fra et nytt perspektiv med et elvecruise på Garonne med livekommentarer. Seil inn i hjertet av den franske vinregionen og beundre den UNESCOs verdensarvlistede Port de la Lune. Lær om arkitekturen fra middelalderen og renessansen mens du slapper av om bord. Ta deg til pongtongen nær Pont de Pierre og møt din vennlige guide og gruppe for dagen. Sett deg ned på båten og start cruiset langs elven Garonne. Lytt til livekommentarer fra guiden din mens du beundrer de vakre bygningene langs elvebredden. Gå forbi det historiske torget Place de la Bourse, distriktet Saint-Pierre og det ikoniske Cite du Vin.

Bordeaux: Cruise med vinsmaking fra Cité du Vin

5. Bordeaux: Cruise med vinsmaking fra Cité du Vin

Oppdag vin og den naturskjønne vannkanten på et 1.5-timers cruise med vinsmaking, og beundre fasader fra 1800-tallet, romantiske broer, og travle havner fra elva Garonne. Stig ombord gledesbåten på bryggen i La Cité du Vin (Quai de Bacalan) klokken 16.45, og deretter cruise forbi de historiske bygningene til UNESCO-listede Port de la Lune. Passer under bruene til Pont Jacques-Chaban-Delmas og Pont d’Aquitaine. Etter du har passert landsbyen Lormont, vil båten snu og seile tilbake til bysentrum fra havnesonen i Bassens. Underveis kan du smake på 2 viner representert fra de lokale vingårdene i Bordeaux, med undervisning av en vinguide og foreleser. Lær historien om Bordeaux, elva og vinhandelen. Returner til kaien på La Cité du Vin, for avstigning omtrent klokken 18.00.

Bordeaux: 48- eller 72-timers Metropole City Pass

6. Bordeaux: 48- eller 72-timers Metropole City Pass

Bordeaux Métropole City Pass er tilgjengelig for 48 eller 72 timer for individuelle reisende, og tilbyr gratis eller reduserte priser på tjenester og attraksjoner. Gyldigheten på passet begynner ved første bruk Det tilbys en praktisk guidebok følger med kortet. Fordeler og privilegier med 48- eller 72-timers Metropole City Pass. • Gratis tilgang til TBM-nettverket for offentlig transport (trikk, buss, elveskyttel) • Gratis adgang til  15 museer og monumenter  • Gratis tilgang til attraksjoner • Rabattpriser på vinutflukter, sightseeingtur av bateau mouche på elven Garonne • Gå inn i Cité du Vin før kl. 12:00 (5 EUR ekstra etter kl. 12:00) • 1 valgfri byomvisning: turisttoget, bussen med åpent tak eller omvisningen til fots • Adgang til Basins of Lights • Adgang til City of Wine (før kl. 12:00)  • Mange andre rabatter

Bordeaux: Vinhistorisk tur med smaking

7. Bordeaux: Vinhistorisk tur med smaking

La oss oppdage det mest fascinerende kvarteret i Bordeaux. Dette kalles Chartrons, det dateres tilbake til 300 år da vinhandlerne ankom Bordeaux. Lytt til historiene til disse vinhandlerne mens du ser på noe av den vakreste arkitekturen. Du vil lære på denne turen De forskjellige druesortene, lese en etikett på fransk flaske, hvorfor bootkes er 75 cl, den viktige klassifiseringen av vin og mange flere ting på denne turen. Til slutt vil vi gjøre en blindsmaking av 4 viner sammen med 3 fransk ost.

Bordeaux : Embarquez avec un pêcheur professionalnel

8. Bordeaux : Embarquez avec un pêcheur professionalnel

Cette opplever est quasi unique en France, je suis le dernier pêcheur professionnel de Bordeaux et vous propose de m'accompagner sur mon bateau "les Tontons flingueurs" à la pêche à la crevette blanche ou à l'anguille jaune au départ du ponton de la cité du vin. Nous partirons du ponton de la cité du vin ( dans les jardins de la cité du vin ) et irons pêcher à Bordeaux même et aux abords immédiats de la Ville. Vous découvrirez mon métier, mes secrets, la fleuve, sa faune, sa flore et bien sûr les fameux carrelets ( cabanes de pêche traditionnelles ) Je pêcherais devant vous, et vous expliquerais comment je fabrique mes pièges, comment je pêche et à mes priser. Vous pourrez m'acheter mes prises ou les déguster sur le bateau avec un apéritif local ( sur commande et avec supplément ) Cette promenade en petit groupe sera pour vous et vos enfants l'occasion de découvrir le fleuve et d'apprendre beaucoup de choses sur mon métier séculaire.

Cruise gjennom tiden, lunsj og middag om bord

9. Cruise gjennom tiden, lunsj og middag om bord

Fordyp deg i en fengslende 2-timers reise, komplett med fascinerende kommentarer, som avslører alle hemmelighetene til denne fascinerende byen. Beundre den majestetiske Pont de Pierre, Place de la Bourse og Quinconces fra et unikt utsiktspunkt: elven. La deg fange av sjarmen til dette eksepsjonelle panoramaet, frosset i tid. Du er velkommen til å ta med din egen snacks, salater, smørbrød eller piknik (ingen alkoholholdige drikker over 18° eller glassbeholdere). Nyt maten om bord i båten, og nyt cruiset på en helt ny måte! Lokale produsenter kan være tilstede om bord avhengig av datoene (ikke alltid garantert). Du vil kunne unne smaksløkene dine med nøye tilberedte retter, mens du ser på det fantastiske landskapet som passerer foran øynene dine. Men det er ikke alt! Når du har lagt til kai, ta deg tid til å spasere, utforske og nyte den livlige atmosfæren til "Port de la Lune". Bruk en time eller mer på å nyte historien og skjønnheten som omgir deg. Alene, med familie eller venner, kan du lage ditt eget hyggelige arrangement! Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å oppdage Bordeaux fra elven. Unn deg selv en uforglemmelig ferie og la deg forføre av den tidløse sjarmen til denne eksepsjonelle byen.

Bordeaux: Privat guidet fottur og Cite du Vin

10. Bordeaux: Privat guidet fottur og Cite du Vin

Bli med meg når vi begir oss inn i den fantastiske historien til Bordeaux: en by jeg elsker så mye! La oss finne ut hvorfor det ble kalt den sovende skjønnheten og dele historier om hvor vakkert livet er i denne byen! og selvfølgelig avslutter vi turen med et besøk til Cité du Vin: Bordeauxs universelle vinmuseum, hvor jeg vil forklare den fantastiske historien til denne bygningen og ideen bak prosjektet. Vi vil også sjekke den fantastiske vinkjelleren og butikken! vi vil besøke hagen til Cité du Vin og se hvordan den passer godt med nabolaget. Vær oppmerksom på at denne turen ikke inkluderer billetter for å besøke den permanente utstillingen til Cite du Vin. Hvis du ønsker å besøke utstillingen, må du kjøpe billettene der. Jeg lover at du vil ha en flott tid under turen min! Gleder meg til å se deg!

Tilgjengelige aktiviteter

13 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Cité du Vin

Vil du vite mer om aktiviteter i Cité du Vin? Trykk her for full oversikt