Våre mest anbefalte ting å gjøre i Cincinnati

Cincinnati: Ohio River Cruise med buffémiddag

1. Cincinnati: Ohio River Cruise med buffémiddag

Ta inn silhuetten, se elven gå forbi, og nyt et fantastisk måltid ombord på Belle of Cincinnati på dette rundturscruise fra Newport. Velg mellom et bredt utvalg av middagscruise, som alle inkluderer en velfylt kontantbar og en deilig 3-retters buffetmiddag. Planlegg en datekveld med din kjære, enten på Captain's Dinner Cruise eller Admiral Dinner Cruise. Ser du etter moro med hele familien? Ta med barna og ha litt familiemoro og bånd på søndagens familiemiddagscruise. Det er ingen kleskode, så nyt elven i fritidsklær eller høytidsklær.

Ohio River: Sunset Sightseeing Cruise

2. Ohio River: Sunset Sightseeing Cruise

Opplev Cincinnati og Ohio River på et kveldscruise ombord på en av BB Riverboats. Med avgang fra Newport, Kentucky, er denne turen planlagt til det perfekte tidspunktet for å nyte skjønnheten til Cincinnatis skyline når solen går ned. Nyt spesiell underholdning som musikk mens du går. Underholdning tilbys av en DJ i lavsesongen og i løpet av sesongen mandag – torsdag og et liveband i sesongen (juni – september) på fredager og lørdager. Få mest mulig ut av baren ombord mens båten driver nedover elven og landskapet beveger seg forbi. Len deg tilbake og slapp av med en drink mens solen går ned på elven Ohio. Beundre utsikten over Cincinnati-silhuetten mens båten din tar turen.

Cincinnati: Riverboat Cruise med lunsj og underholdning

3. Cincinnati: Riverboat Cruise med lunsj og underholdning

Klatre ombord på en gammel elvebåt og gjør deg klar for et naturskjønn cruise nedover elven Ohio. Nyt en ekspert tilberedt 3-retters lunsjbuffé ved bordet ditt, og streif deretter rundt på dekk mens du nyter utsikten over elven. Nyt spill, musikk og underholdning. Nyt litt musikk og ha det gøy på denne klassiske og minneverdige opplevelsen. Ta del i spill og nyt underholdningen mens båten beveger seg nedover elven. Cruiset avsluttes ved avgangspunktet. Lunsjmenyen: Kastet salat toppet med agurker, tomater og rødløk servert med hjemmelaget ranch og glutenfri balsamicovinaigrettedressinger Kylling med ben Braised Beef Mørbrad Tips og grønnsaker i en fyldig brun saus Piskede poteter Sesongens ferske grønnsaker Bakeri ferske rundstykker og smør Kokkens valg av dessert

Cincinnati: Historisk sightseeingcruise

4. Cincinnati: Historisk sightseeingcruise

Len deg tilbake, slapp av og nyt en spektakulær utsikt over byen langs elven Ohio ombord på en BB Riverboat på et sightseeingcruise. Nyt severdighetene og lydene fra Queen City og Northern Kentucky, med panoramautsikt som vil ta pusten fra deg. Se byen utfolde seg foran øynene dine mens du sakte cruiser langs elven Ohio. Nyt å se alle landemerkene fra et unikt utsiktspunkt. Hør, mens kapteinen guider eventyret ditt med historiske og fascinerende kommentarer om den vakre elvebyen. En kontantbar med snacks vil være tilgjengelig for deg å kjøpe på dette herlige elvecruise på ettermiddagen.

Cincinnati: 1-timers Escape Room Adventure

5. Cincinnati: 1-timers Escape Room Adventure

Konseptet er enkelt, men spillet er alt annet enn - gå inn i en serie med forseggjort utformede rom, du og gruppen din må jobbe sammen for å finne ledetråder og knekke koder for å fullføre oppdraget ditt. Med 5 spennende eventyr å velge mellom, kan du finne deg selv som en prospektør, på jakt etter en tapt gullbuffer, en spesiell ops-agent som etterforsker en mistenkelig basar, en spion sendt for å finne et stjålet maleri, eller en falsk anklaget fange, fast bestemt på å bryte ut av fengselet. Uansett valg, hold vettet om deg og fokuser; du har en time på deg til å rømme. Etter at du og gruppen din har gått seirende ut, vil du være beleilig plassert i hjertet av Cincinnati, slik at du kan feire med en matbit eller en øl.

Cincinnati: Self-Guided Haunted Walking Audio Tour

6. Cincinnati: Self-Guided Haunted Walking Audio Tour

Gå ut av turgruppen og oppdag det historiske OTR-området i Cincinnati ved hjelp av en fullstendig fortalt lydtur per app. Gå i ditt eget tempo og hør skumle historier om hjemsøkelser og ånder. Begynn det uhyggelige eventyret ditt ved å gå til startpunktet og trykke på play på appen. Lytt til skumle historier fortalt av profesjonelle skrekkfortellere fra Storbritannia, alt satt til tonene av skummel skrekkstilmusikk for ekstra atmosfære. Besøk kjente spøkelsesaktige attraksjoner, lur i parken på jakt etter Witch of Washington Park, og hør historien om Charlie Mansons barndom. Gå nedover Elm Street som inspirerte Freddy Kruger, lær den hjemsøkte historien til Music Hall, se hvor damen i rødt bor og mer. Du vil motta instruksjoner om hvordan du laster ned appen etter bestilling. Så gjør deg klar til å utforske den skumle siden av Over-the-Rhinen. Sett turen på pause for en rask matbit eller ta en drink, og fortsett deretter der du slapp.

Cincinnati: Ghost Walking Tour

7. Cincinnati: Ghost Walking Tour

Bli med ekspertguiden din på en spasertur gjennom noen av de mest hjemsøkte stedene i Cincinnati, og hør de skumle historiene de har å fortelle. Besøk Washington Park, stedet for minst to kjente drap og hjem til en dvelende mørk ånd. Deretter møter du spøkelsen til et barn som hjemsøker Memorial Hall, og få et glimt av Peter Moelhnanns spøkelse, den tidligere pastoren i St. Paul's Evangelical Church, som nå huser en pub. Mot slutten av omvisningen vil du ha sett en ny side av Cincinnati, og ha noen skumle historier å ta med deg hjem.

Mt Adams Historic, Cincinnati, App/GPS Audio Walking Tour

8. Mt Adams Historic, Cincinnati, App/GPS Audio Walking Tour

På vårt smarttelefonguidede eventyr vil du bli guidet deg gjennom de historiske gatene til Mt. Adams, og du vil se de historiske bygningene, trappene, en gammel snakke lett, mange av de beste utsiktene over byen, historiske kirker og et veggmaleri like storslått som selve byen. Og jeg vil dele historiene med deg om folkeskikkelsen Ida Martin, president John Adams, grunnleggerne av Mt. Adams, flaskeleggere fra forbudstiden, immigranthistorier, vingårder, kunst og historien som formet Cincinnati og Amerika. Gå i ditt eget tempo, når som helst. Prøv å gjøre det med en gruppetur! Det er på tide å komme seg ut og utforske Cincinnati.

iFLY Cincinnati førstegangs flyeropplevelse

9. iFLY Cincinnati førstegangs flyeropplevelse

Tross tyngdekraften med dyktighet, stil og mot hos iFLY Cincinnati. Gjør barndomsdrømmene dine om å fly til virkelighet med en fallskjermhoppingssimulator som kan skryte av toppmoderne teknologier. Det har aldri vært så enkelt å fly. Føl adrenalinkicket av fallskjermhopping på iFLY vindtunnel-arenaen. Før opplevelsen din, lær hvordan du lager forskjellige kroppsstillinger og kontrollerer flyturen inne i tunnelen ved hjelp av profesjonelle flyinstruktører. Nyt gratis leie av fallskjermhopputstyr og en flyopplevelse til en brøkdel av prisen for et tandemhopp, men med mye lengre frittfallstid. Hver vindtunnel har flere store vifter som kan blåse en vind på opptil 185 mph (300 km/t), og et trykksatt oppstillingsområde som har plass til opptil 12 flygeblad om gangen. Trygg for barn, utfordrende for voksne, spennende for tenåringer og realistisk for fallskjermhoppere, vil iFLY-opplevelsen få deg til å smile fra kinn til kinn.

Cincinnati: Smartphone Photo Scavenger Hunt

10. Cincinnati: Smartphone Photo Scavenger Hunt

Ser du etter en familievennlig aktivitet? Vi kan hjelpe deg med å utforske byen med vår morsomme jakt på bilder. Ved å bruke smarttelefonen din får du en scavenger hunt-liste over gjenstander du kan finne i form av gåter og utfordringer du kan fullføre på scavenger hunt-appen vår. Du skal se etter gjenstanden som er beskrevet i gåten, fullføre den medfølgende utfordringen og sende inn et bilde for å få poeng. Poengene dine vil vises på appens ledertavle slik at du kan se hvordan du gjør det sammenlignet med lag over hele landet! Operation City Quest kan spilles i hvilken som helst by, uansett hvor stor eller liten! Ikke bekymre deg, du vil ikke være alene. Du vil ha en ekstern vert som vil kommunisere med deg under spillet ditt via en chat-funksjon på appen hvis du trenger hjelp eller har et spørsmål. De kan også gi deg hint og flere *mystiske* utfordringer! Målet med denne interaktive skattejakten er å finne alle gjenstandene, tjene deg til toppen av ledertavlen, og enda viktigere, å ha det gøy med familie og venner! Spillene våre tar vanligvis ca. 2 timer, og de fleste lag går rundt 3,2 km i løpet av jakten.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Cincinnati

Cincinnati

Utforsk området rundt Cincinnati

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Cincinnati

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Cincinnati?

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Cincinnati med barn?

Flere reisetips for Cincinnati

Vil du vite mer om aktiviteter i Cincinnati? Trykk her for full oversikt