Legg til datoer

Chochołowska-dalen

Chochołowska-dalen: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Fra Krakow: Hundesledetur i Tatra-fjellet

1. Fra Krakow: Hundesledetur i Tatra-fjellet

Utforsk den naturlige villmarken i Tatra-fjellene på en hundesledetur med denne turen fra Krakow. Besøk et huskyreservat for å møte og leke med de majestetiske hundene. Lær hvordan du bruker sleden med en lokal instruktør. Nyt fordelene ved å bli hentet fra overnattingsstedet ditt i Krakow. Len deg tilbake og slapp av på en 50 kilometer lang kjøretur gjennom det polske landskapet. Stopp i en fjellandsby på grensen til Slovakia. Ta deg til et huskyreservat og ha litt tid til å bli bedre kjent med dyrene før en medarbeider viser deg hvordan du klargjør selen og alt annet nødvendig kjøreutstyr. Finn ut hvordan du kjører et kjøretøy som er perfekt tilpasset det frosne terrenget i Tatra-fjellene. Etter sledebriefingen, start hundekjøringen. Føl spenningen ved å bli kjørt av instruktøren din gjennom vinterlandskapet i Chocholowska-dalen. Gå tilbake til huskyreservatet og kjør tilbake til overnattingsstedet ditt i Krakow.

Fra Kraków: Privat heldagstur til Tatrafjellene og Zakopane

2. Fra Kraków: Privat heldagstur til Tatrafjellene og Zakopane

Møt sjåføren din på hotellet og bli invitert til den helt private turen fra Krakow til Zakopane. Fantastisk fjellutsikt, unik folklore, deilig regional mat, gjestfrie mennesker ... alt venter på deg i Zakopane, en sjarmerende by ved foten av Tatra-fjellene. Alpine i sin karakter danner området Tatra nasjonalpark (UNESCO Biosphere Reserve). Start turen med en spasertur langs Krupowki Street - en av de mest kjente polske promenadene som tiltrekker seg besøkende fra hele verden med dusinvis av butikker og suvenirboder, regional kunst og håndverk. Avhengig av sesongen, stopp ved produksjonen av Oscypek, hvor den lokale røkeosten produseres. Benytt sjansen til å kjøre med en taubane til toppen av Gubalowka-høyden. Beundre vakre panoramaer av høye fjell i Tatra nasjonalpark. Etter en rolig spasertur rundt toppen, besøk de eldste delene av Zakopane. Gå forbi den vakre tømmerhytta Villa Atma med sin arketypiske arkitektur i Zakopane-stil som nå huser et museum, og den berømte kirkegården "Na Peksowym Brzysku", et sted så sentimentalt og spesielt med mange "gravsteiner" i bjørkelunden laget av tre. Disse gravmarkørene regnes for å være suverene kunstverk. Gå til "Den store Krokiew", den største og eldste hoppbakken i Polen. Det er en vanlig arena for FIS Ski Jumping World Cup. På slutten av turen oppdag Chocholow-landsbyen kjent for gamle trehus og lokal trekunst. Den gledelige atmosfæren har noen av de beste opplevelsene Zakopane kan tilby. Beundre det polske vakre landskapet på vei tilbake til hotellet ditt i Krakow.

Fra Kraków: Slovakias tretoppvandring og termiske bad

3. Fra Kraków: Slovakias tretoppvandring og termiske bad

Oppdage den naturlige skjønnheten i Slovakias storslåtte Tatra-region fra tretoppene, før du slapper av i luksuriøse termiske bad i Chocholow. Reis fra Krakow til en tretopptur i Ždiar, en folkelandsby med særegen arkitektur og kultur, som ligger nord for Slovakia rundt 10 kilometer fra den polske grensen. Nyt en gåtur i fantastisk landskap i 30 til 40 minutter for å nå den unike tretoppveien, som er 18 til 24 meter høy, og er omgitt av flotte trekroner. Føl deg på toppen av verden på treveien, som holdes oppe av store søyler og strekker seg over 600 meter. Strekk ut hendene og føl på tretoppene mens du befinner deg i hjertet av skogene i Bachledova Valley. Hengi sansene dine i en storslått panoramautsikt av Tatra-fjellene og Pieniny nasjonalpark. Med godt vær kan du se utover den høyeste toppen av Pieniny-fjellene i det fjerne: den ikoniske Three Crowns Massif.  Denne omvisningen er perfekt for familier, naturelskere og fjellelskere. For adrenalinjegerne er det spesielle fragmenter av ruten med hindringer, som også kan  utelates. For økologer, lær om det sjeldne lokale dyrelivet ved å lese pedagogiske plaketter. Gå i rolig tempo til en 32 meters høy observasjonsplattform som ligger på grensen av Pieniny nasjonalpark og Tatra nasjonalpark. Observer den majestetiske naturen nedenfor. Når du er ferdig, føler du et rush av adrenalin mens du sklir ned en 60-meter sklie rett ned til bakkenivå, eller går i ditt eget tempo tilbake nedover bakken. Deretter reiser du til Thermal Baths, det største termiske komplekset i Podhale. Bad i terapeutisk vann, som ekstraheres fra en dybde på nesten 3600 meter og avgir gunstige mikronæringsstoffer. Slapp av i varmen i 8 termiske boblebad. Dypp deg i saltlakebad eller et utendørs svømmebasseng, alle med en temperatur på 36 °C. Nyt morsomme aktiviteter i utendørsbassengene; fra Wild River til basketball og volleyball i vannet, fra massasjedyser til fossefall og geysirer. Skli ned oppblåsbare og morsomme sklier. Det er også et dampbad egnet for barn. Slapp av i den vanlige dampbadstuen, eller prøve ut salthulen og tørrbadstuen. Observer det omkringliggende landskapet fra den vakre Highlander Cottage Sauna observasjonsdekket. Her kan du revitalisere energi i kjølebassenget på terrassen. Du kan også unne deg noe i restauranten under ditt besøk.

Tilgjengelige aktiviteter

3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

De beste severdighetene i nærheten av Chochołowska-dalen

Flere reisetips for Chochołowska-dalen

Vil du vite mer om aktiviteter i Chochołowska-dalen? Trykk her for full oversikt