Våre mest anbefalte ting å gjøre i Chiguana, Bolivia

Fra La Paz: 4-dagers tur til San Pedro de Atacama med saltsletter

1. Fra La Paz: 4-dagers tur til San Pedro de Atacama med saltsletter

Dag én Start i La Paz by Gå til busskontoret kl. 20.30 for innsjekking, og bussavgang kl. 21.00. Inne i bussen kan du nyte servicen: Middag, frokost, en flaske vann, varm drikke, oppvarming, toalett, polarpledd, Wi-Fi og førstehjelpsutstyr. Dag to / Togkirkegården + saltslettene i Uyuni + øya Incahuasi + hotell i Ajencha. Ankomst til Uyuni kl. 7.30 - fri tid for deg - du kan gå rundt. Deretter møtes vi på kontoret vårt kl. 10.00. Avreise fra Uyuni by kl. 10.30 mot saltslettene i 4x4 WD-biler. Først kjører vi rundt togkirkegården for å se på restene av lokomotivene fra 1700-tallet og begynnelsen av 1900-tallet (et perfekt sted å ta kunstneriske bilder). Deretter kommer du til landsbyen Colchani for å se på saltproduksjonen og ta en kort spasertur gjennom håndverksmarkedet og museet. Senere går turen til de enorme saltslettene i Uyuni. Underveis på turen kan du besøke: Saltøyne, Salt Hotel-Museum (bygget utelukkende av saltblokker), Dakar-monumentet, verdens flagg og til slutt Incahuasi-øya for å nyte den vakre utsikten og de gigantiske kaktusene. På slutten av dagen kan du ta deg tid til å nyte solnedgangen med et glass vin, før du drar til hotellet for å spise middag. Dag tre / Chiguana + Ollague-utkikkspunktet + Andeslaguner med flamingoer + Rød lagune Etter frokost drar vi til de berømte lagunene: Cañapa, Hedionda, Chiarcota, med mange flamingoer. Senere venter en utsøkt lunsj i Siloli-ørkenen og Stone Tree. På slutten av dagen ankommer vi Red Lagoon, som er bebodd av mange flamingoer. Til slutt kjører vi til hotellet i Huayllajara for å spise middag og hvile om natten. Dag fire / Geysirene Sol de Mañana + varmtvannsbasseng + utsiktspunkt Grønn lagune - Hvit lagune - Lincancabur-vulkanen + transport til San Pedro de Atacama Tidlig om morgenen, etter frokost, drar du til geysirene "Sol de Mañana" og nyter den fantastiske utsikten underveis. Dette stedet har vulkansk aktivitet som fumaroler og geysirer (hull med boblende gjørme, røyk og svovellukt). Besøk også de varme kildene i Polques for å ta et bad og slappe av i det vakre landskapet. Deretter går turen til Salvador Dali-ørkenen, som byr på spektakulær utsikt og flerfargede fjellformasjoner fra vulkanene. Senere går turen opp til utsiktspunktet ved Den grønne lagunen, Den hvite lagunen og vulkanen Lincancabur. Til slutt hjelper reiselederne kundene med å krysse grensen kl. 10.00, og de ankommer San Pedro kl. 13.30. Avleveringen skjer på hovedtorget i San Pedro de Atacama. VIKTIG INFO *I regntiden (fra januar til april) er det ikke mulig å komme til øya Incahuasi. Det kan også hende at vi overnatter et annet sted på grunn av veiforholdene. *Reiseplanene ovenfor er kun veiledende, slik at du vet hva du kan forvente, men de kan endres med kort eller ingen varsel på grunn av værforhold, force majeure-hendelser som veisperringer, streik, naturkatastrofer og andre forhold utenfor vår kontroll.

Fra Uyuni: 3-dagers tur til Salt Flats som avsluttes i San Pedro

2. Fra Uyuni: 3-dagers tur til Salt Flats som avsluttes i San Pedro

Startpunkt: Uyuni City – Bolivia Mål: Hovedtorget San Pedro de Atacama - Chile Dag én / Togkirkegård + Uyuni Salt Flats + Incahuasi-øya + hotell i Ajencha. Avgang fra Uyuni City kl. 10:30 mot saltleiene i 4x4 WD-biler. Gå først rundt togkirkegården for å observere restene av lokomotivene fra det attende og tidlige tjuende århundre (det perfekte stedet å ta kunstneriske bilder). Deretter kommer du til landsbyen Colchani for å sette pris på saltproduksjonen og ta en kort spasertur gjennom det håndverksmarkedet og museet. Senere ble de enorme Uyuni Salt Flats i en høyde av 3.663 m.o.s.l. som strekker seg over et område på 12 000 km². På turen kan du besøke: Salt øyne, Salt Hotel-Museum (bygget utelukkende av saltblokker), Dakar-monumentet, verdens flagg, og til slutt, ankomme Incahuasi Island for å sette pris på den vakre utsikten og den gigantiske kaktusen. På slutten av dagen kan du ta deg tid i solnedgangen med et glass vin, og komme til hotellet for middagstid. Dag to / Chiguana + Ollague utkikkspunkt + Andes-laguner med flamingoer + Rød lagune Etter frokost kan du besøke de berømte lagunene: Cañapa, Hedionda, Chiarcota, med mange flamingoer. Senere, en utsøkt lunsj, Siloli-ørkenen, Stone Tree. På slutten av dagen kommer du til Red Lagoon som er bebodd av mange flamingoer, innenfor disse artene er det 3 varianter: Chilensk, James og Andinsk. Til slutt, ta turen til hotellet i samfunnet "Huayllajara" for å spise middag og hvile Dag tre / Geysirer Sol de Mañana + Hot Springs Pool + Utkikkspunkt Grønn lagune - Hvit lagune - Lincancabur-vulkanen + Overføring til San Pedro de Atacama Veldig tidlig om morgenen, etter frokost, gå til "Sol de Mañana" geysirer og nyt en fantastisk utsikt underveis; dette stedet har vulkansk aktivitet som fumaroler og geysirer (hull av boblende gjørme, røyking og en lukt av svovel). Besøk også de varme kildene i Polques for å ta et bad og slappe av mens du nyter det vakreste landskapet. Deretter Salvador Dali-ørkenen som tilbyr spektakulær utsikt og flerfargede fjellformasjoner av vulkanene. Gå senere opp til utsiktspunktet til den grønne lagunen, den hvite lagunen og vulkanen Lincancabur. Til slutt vil reiseledere hjelpe kundene med grensepasseringen klokken 10.00 og folk vil ankomme San Pedro klokken 13.30. på turens tredje dag. **Noen ganger må folk betale en avgift ved den bolivianske grensen (15 bolivianos) ta med kontanter. Avlevering er på San Pedro de Atacamas hovedtorg kl. 13.30. VIKTIG INFORMASJON *I regntiden (fra januar til april) er det ikke mulig å få tilgang til Incahuasi Island. Vi kan også sove på et annet sted på grunn av veitilgang.

Uyuni: Guidet 3-dagers tur Salt Flats og Avaroa nasjonalpark

3. Uyuni: Guidet 3-dagers tur Salt Flats og Avaroa nasjonalpark

Dag 1 Besøk: Togkirkegård + Uyuni Salt Flats + Incahuasi-øya + hotell i Ajencha. Avgang fra Uyuni City kl. 10:30 mot saltleiene i 4x4 WD-biler. Gå først rundt togkirkegården for å observere restene av lokomotivene fra det attende og tidlige tjuende århundre (det perfekte stedet å ta kunstneriske bilder). Deretter kommer du til landsbyen Colchani for å sette pris på saltproduksjonen og ta en kort spasertur gjennom det håndverksmarkedet og museet. Senere ble de enorme Uyuni Salt Flats i en høyde av 3.663 m.o.s.l. som strekker seg over et område på 12 000 km². På turen kan du besøke: Salt øyne, Salt Hotel-Museum (bygget utelukkende av saltblokker), Dakar-monumentet, verdens flagg, og til slutt, ankomme Incahuasi Island for å sette pris på den vakre utsikten og den gigantiske kaktusen. På slutten av dagen kan du ta deg tid i solnedgangen med et glass vin, og komme til hotellet for middagstid. Dag 2 Besøk: Chiguana + Ollague utkikkspunkt + Andes-laguner med flamingoer + Rød lagune Etter frokost kan du besøke de berømte lagunene: Cañapa, Hedionda, Chiarcota, med mange flamingoer. Senere, en utsøkt lunsj, Siloli-ørkenen, Stone Tree. På slutten av dagen kommer du til Red Lagoon som er bebodd av mange flamingoer, innenfor disse artene er det 3 varianter: Chilensk, James og Andes. Til slutt, ta turen til hotellet i samfunnet "Huayllajara" for å spise middag og hvile Dag 3 Besøk: Geysers Sol de Mañana + Hot Springs Pool + Utkikkspunkt Grønn lagune - Hvit lagune - Lincancabur-vulkanen + Uyuni Veldig tidlig om morgenen, etter frokost, gå til "Sol de Mañana" geysirer og nyt en fantastisk utsikt underveis; dette stedet har vulkansk aktivitet som fumaroler og geysirer (hull av boblende gjørme, røyking og en lukt av svovel). Besøk også de varme kildene i Polques for å ta et bad og slappe av mens du nyter det vakreste landskapet. Deretter Salvador Dali-ørkenen som tilbyr spektakulær utsikt og flerfargede fjellformasjoner av vulkanene. Gå senere opp til utsiktspunktet til den grønne lagunen, den hvite lagunen og vulkanen Lincancabur. (Ikke bli overrasket hvis vi går til den chilenske grensen, noen ganger har vi kunder som de må stoppe der). Til slutt, gå tilbake til Uyuni, og på veien, etter lunsj, sett pris på bofedales og mer steinete formasjoner. Ankomsttid på kontoret i Uyuni City: 06:30. VIKTIG INFORMASJON *I regntiden (fra januar til april) er det ikke mulig å få tilgang til Incahuasi Island. Vi kan også sove på et annet sted på grunn av veitilgang. ** Reiserutene ovenfor fungerer kun som retningslinjer, slik at du kanskje vet hva du kan forvente, men disse kan endres med liten eller ingen varsel siden de kan endres i henhold til værforholdene; force majeure-hendelser som veisperringer, streik; Guds handlinger og ting utenfor vår kontroll.

Fra La Paz: 5-dagers guidet tur til Uyuni og Andes-lagunene

4. Fra La Paz: 5-dagers guidet tur til Uyuni og Andes-lagunene

Legg ut på et 5-dagers eventyr gjennom Bolivias fantastiske landskap, og utforsk den surrealistiske skjønnheten i Uyuni Salt Flats og de mangfoldige underverkene i Eduardo Avaroa nasjonalreservat. Her får du en unik blanding av kulturmøter, naturopplevelser og spennende aktiviteter. Besøk laguner, geysirer og vulkanske landskap. Dag 1 - Dra til busskontoret sent på kvelden for innsjekking. - Gå om bord i bussen og slapp av på en naturskjønn tur med middag, frokost og en flaske vann. - Tilgang til et toalett om bord på bussen - Overnatting på bussen Dag 2 - Ankomst til Uyuni City tidlig om morgenen - Fritid frem til midt på formiddagen - Avreise fra busstasjonen i nærheten av aktivitetsleverandørens kontor. - Reise til saltslettene med 4x4 WD-transportmiddel - Utforsk "togkirkegården" i utkanten av Uyuni. - Besøk Colchani, en bosetning med saltgruvearbeidernes verksteder. - Utforsk saltslettene i Uyuni, blant annet et salthotell som har blitt museum, verdens flagg og et monument over Dakar-racet. - Spis lunsj i nærheten av Isla Incahuasi og gå til toppen av øya. - Organiser morsomme perspektivforvrengte bilder på saltslettene. - Overnatting på hotell i Agencha Dag 3 - Start tidlig med frokost - Besøk vulkanen Ollagüe og lagunene Cañapa, Hedionda og Chiarcota. - Ta turen inn i Eduardo Avaroa nasjonalreservat og se Siloli-ørkenen, klippetreet og den røde lagunen. - Overnatting på hotell i Guadalajara. Dag 4 - Vi starter tidlig for å besøke Sol de Mañana-geysiren, de varme kildene, Dali-ørkenen, den grønne lagunen og den hvite lagunen. - Kjører tilbake til Uyuni, passerer naturskjønne steder og spiser pikniklunsj. - Kjør forbi Rock Valley (Alota) og gjør et kort stopp i landsbyen San Cristobal. - Ankomst til Uyuni by tidlig på kvelden. - Ta buss fra Uyuni til La Paz på kvelden. - Middag, frokost, en flaske vann og et toalett om bord - Hvil deg på sovebussen over natten Dag 5 - Ankomst til La Paz by tidlig om morgenen - Avslutt turen på busstasjonen i La Paz by

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Chiguana, Bolivia

Flere reisetips for Chiguana, Bolivia

Vil du vite mer om aktiviteter i Chiguana, Bolivia? Trykk her for full oversikt