Ting å gjøre Chicago

Midtvestens sentrum er kjent for sin arkitektoniske skjønnhet, livlige kultur og fargerike fortid.

Ofte stilte spørsmål om Chicago

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Chicago?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Chicago er:

Flere reisetips for Chicago

Vil du vite mer om aktiviteter i Chicago? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Chicago

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 15 543 vurderinger

Dette var sannsynligvis det morsomste vi hadde for en annerledes shoppingopplevelse. Pariserhjulet hadde den vakreste utsikten og "mini-karnevalet" ved siden av ser ut til å være morsomt på varmere dager (var ikke åpent ennå). Shopping hadde noen unike steder å besøke og spiseområdene var rene (sammen med badene). Vil definitivt besøke dette området igjen hvis du besøker i fremtiden.

Selve turen gir deg flott utsikt. Jeg senket poengsummen da jeg hadde en ekspressbane og de ansatte så ikke ut til å forstå hvordan det fungerte. Jeg ble til slutt satt foran i rekken. Mange ansatte ser bare på telefonene sine. Virker som om de trenger å ha noen som er ansvarlige som sørger for at de alle tar hensyn.

Min femte gang jeg går på Centennial Wheel, og det er alltid så gøy å se på brygga. Billettkøene var lange, så jeg ønsket å kjøpe billetten online på nettsiden til marinebryggen, men det fungerte dessverre ikke. Heldigvis fant jeg billetter på Getyourguide-appen, og utsjekkingsprosessen var veldig rask.