Opplevelser i
Chicago

Midtvestens sentrum er kjent for sin arkitektoniske skjønnhet, livlige kultur og fargerike fortid.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Få gratis kansellering inntil 24 timer før aktiviteten din starter og få full refusjon.

De ti beste tingene å gjøre i Chicago

Chicago har det meste og skjemmer bort både fastboende og turister med utallige muligheter til å oppleve kultur, handle, spise deilig mat og bli underholdt. Som Frank Sinatra sang om denne verdensbyen; "It's one town that won't let you down". Her har vi plukket ut et knippe av de beste opplevelsene og attraksjonene i Chicago.

 • Wrigley Building

  1. Wrigley Building

  Denne bygningen med to tårn fra 1920-tallet ligger på Michigan Avenue og var en gang tyggegummigiganten William Wrigley Jr.s hovedkvarter. I dag er Wrigley Building et av Chicagos mest berømte landemerker.

 • Michigan Avenue

  2. Michigan Avenue

  Vanntårnet i Chicago, som ligger på North Michigan Avenue, var en av svært få bygninger som overlevde storbrannen som herjet Chicago i 1871. I dag fungerer det som galleri for lokale kunstnere og fotografer.

 • The Magnificent Mile

  3. The Magnificent Mile

  Magnificent Mile på North Michigan Avenue består av 13 kvartaler med historiske bygninger, butikker og restauranter med internasjonal mat.

 • The Loop

  4. The Loop

  Loop er et forretningsdistrikt i Chicago som blander forretning med fornøyelser. Her myldrer det alltid av mennesker. Du kan utforske dette området ved å finne deg et koselig spisested, rusle langs elven eller kaste deg inn i nattelivet. Her er det alltid liv og røre.

 • Picasso-statuen i Chicago

  5. Picasso-statuen i Chicago

  Det manglet ikke på krasse reaksjoner da denne 15 meter høye statuen ble avduket på Daley Plaza i 1967. Flere mente det kubistiske verket Picasso hadde laget lignet på en bavian eller et gigantisk insekt.

 • 6. Chicago Pedway

  For å unngå dårlig vær og tettpakket trafikk, bruker lokalbefolkningen et nettverk av undergrunnsganger og broer som dekker et område på 40 kvartaler i sentrum.

 • Chicago Cultural Center

  7. Chicago Cultural Center

  Kultursenteret i Chicago holder til i en vakker bygning fra 1897 som er berømt for sine kupler i farget glass. Opprinnelig huset bygningen Chicagos offentlige bibliotek og et minnesmerke over borgerkrigen. I dag tilbys det jevnlig kulturarangementer som du kan gå på helt gratis.

 • Chicago Children's Museum

  8. Chicago Children's Museum

  Grav etter dinosaurskjeletter, lær hvordan de høyeste byggene i byen klarer å stå når de er så høye, og lær å styre vannets kraft. Både foreldre og barn gir som regel dette aktivitetsmuseet toppkarakter når dagen er over.

 • 9. Chicago History Museum

  I utstillingen "Chicago: Crossroads of America" får du lære om byens historie, helt fra den gangen byen var et hovedsted for pelshandel og frem til i dag.

 • Vitenskaps- og industrimuseet

  10. Vitenskaps- og industrimuseet

  Det største vitenskapsmuseet på den vestlige halvkule er det ideelle besøksmålet for alle med interesse for forskning. Omnimax-kinoen her viser i tillegg flotte filmer året rundt.

Planlegg besøket ditt

 • Chicago Children's Museum, billetter og åpningstider

  "Inngangspris: 14 USD
  Åpningstider: Mandag til onsdag fra klokken 10.00-17.00, torsdag fra klokken 10.00-18.00
  På torsdagskvelder er det familiekveld med gratis inngang mellom klokken 17.00 og 20.00. I helger er det åpent fra kl. 10.00-19.00.
  Beliggenhet: Navy Pier"

 • Chicago History Museum, billetter og åpningstider

  "Inngangspris: 14 USD inkludert to audioturer. Barn under 12 år kommer inn gratis.
  Åpningstider: hver dag fra klokken 09.30 til 16.30.
  Beliggenhet: Lincoln Park"

 • Vitenskaps- og industrimuseet

  "Inngangspris: 18 USD for voksne, 11 USD for barn fra 3 til 11 år. Det finnes også tre ulike billettpakker, til henholdsvis 27 USD, 32 USD og 36 USD. De ulike pakkene gir deg mulighet til å oppleve enda flere av museets aktiviteter som for eksempel Omnimax-kinoen, som ikke er inkludert i de vanlige billettene.
  Åpningstider: hver dag fra klokken 09.30 til 17.30.
  Beliggenhet: 5700 Lake Shore Drive"

 • Når bør jeg reise til Chicago?

  Fra april til mai, eller fra september til oktober er de beste periodene å reise til Chicago. Da er det fint vær, prisene er gode og det er mange festivaler som du kan oppleve mens du er her. I tillegg er det ikke så stappfullt av turister som det kan være i sommersesongen.

Praktisk informasjon

 • Språk
  Engelsk
 • Valuta
  USD ($)
 • Tidssone
  UTC (-06:00)
 • Landskode
  +1
 • Beste tiden å dra
  Tidlig om sommeren eller sent om høsten er det gode temperaturer, færre turister og masse spennende som foregår i byen.

Flere reisetips for Chicago

Vil du vite mer om aktiviteter i Chicago? Trykk her for full oversikt