Legg til datoer

Chez Ali, Marrakech

Chez Ali, Marrakech: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Tusen og en natt: Middag + forestilling fra Marrakech

1. Tusen og en natt: Middag + forestilling fra Marrakech

Liggende i en palmehage i nærheten av Marrakech, finner du et tradisjonelt «caïdales»-telt, lagt komfortabelt ut med fyldige puter og fylt med et utvalg deilige marokkanske retter som har gjort landets mat så berømt over hele verden. Sitt og slapp av i den majestetiske atmosfæren for kvelden, smak på de forskjellige rettene og dra deretter over til arenaen i nærheten, hvor kvelden virkelig kommer i gang med en uforglemmelig middagsforestilling. Fantasia, som stammer fra Rif-regionen, er en krigsseremoni bestående av grupper av motstridende ryttere. Beundre den utrolige kløkten og smidigheten til hestekjørerne og deres rene arabiske hester, og kjenn at adrenalinet ditt stige når alle ryttere avfyrer riflene sine mot himmelen og etterlater seg en mengde brast og rop. Tilbring kvelden med å nyte sangene og dansene til folkloristene, musikere og akrobater fra hele Marokko som følger med krigsseremonien, og bundre den store overraskelsen for kvelden når sultanen og hans favorittkone flyr over tilskuerne på et magisk teppe.

Fra Marrakech: Chez Ali-middag og hesteshow

2. Fra Marrakech: Chez Ali-middag og hesteshow

Denne 4-timers middagsturen bytter ut spenningen i Marrakech med den utrolige spenningen i Chez Ali-komplekset i Palmerie. I løpet av natten vil du se fyrverkeri, akrobater, magedansere og hesteryggstunts. Ved ankomst vil Berber-stammer hilse på deg og føre deg til setene dine i caidale telt. Len deg tilbake og forbered deg på å bli blåst bort! Den ekstraordinære underholdningskvelden er et magisk og storslått eventyr om marokkansk folkehistorie og legender. Ulike tropper fra marokkansk historie vil gå forbi bordet ditt mens du spiser, inkludert Zayane, Kelaa M'Gouna og Guedra. Mens du nyter et 5-retters måltid, se ulike sang- og danseshow, dristige hesteryggstunts, spennende fyrverkeri, spennende parader, dødsforaktende akrobater og eksotiske magedansere. Du kan til og med se et flygende teppe eller to! Showfinalen er det elektrifiserende Fantasia-showet, som gjenskaper rytternes krigsseremonier og de harde kampene mellom berberiske og ørkenriddere. Begeistret mens store formasjoner av hester og ryttere i tradisjonell drakt stormer over arenaen til lyden av eksploderende krutt. Middagsmeny: - Marokkansk Harira (suppe) - Kjøttspyd Eller - Kyllingtagine med sitron Eller - Kjøtttagine med svisker & - Couscous med syv grønnsaker - Sesongens frukt - Myntete med marokkanske bakverk.

Kvelden i Marrakech: Middag og ryttershow på Chez Ali

3. Kvelden i Marrakech: Middag og ryttershow på Chez Ali

Hver dag reiser dere fra overnattingsstedet kl. 20.00 for en 20-minutters kjøretur (12 km) til et fortryllende reisemål. Ta deg god tid til å fange øyeblikk med riddere ved inngangen og utforske Ali Baba-grotten. Nyt en luksuriøs teltmiddag før du fordyper deg i et fantastisk show. La deg fortrylle av folkegruppenes opptredener med fascinerende sanger og danser. Opplev et unikt skue på en arena så stor som en fotballbane - en storslått parade, uforglemmelige fantasifulle akrobater, tradisjonelle sanger og danser - alt akkompagnert av fengslende musikk. Chez Ali er en magisk, storslått og minneverdig opplevelse i ett. I årenes løp har showet vårt høstet global anerkjennelse og blitt en attraksjon du bare må se under ditt opphold i Marrakech. Våre lidenskapelige dansere, musikere, akrobater, ryttere og tryllekunstnere deler sine talenter med entusiasme. Enkelte kvelder kan du til og med få øye på et flyvende teppe som bærer en sultan på vei - det minner virkelig om 1001 natt. Velkommen til Chez Ali - luksusrestauranten. Siden 1980 har Restaurant Chez Ali i Marrakech presentert en folkloristisk ekstravaganse hver kveld. Det er en sømløs blanding av tradisjonelle sanger, fengslende danser, hesteakrobatikk og spennende fantasier. Chez Ali Marrakech ligger i en atmosfære som minner om Tusen og én natt og kombinerer et keiserlig palass med utsmykkede beduintelt, og byr på en uforglemmelig tradisjonell middagsopplevelse. Ta steget inn i en verden der marokkansk folklore vekkes til live, og la deg nyte kulinariske herligheter mens du fordyper deg i gamle berberfeiringer. Den fengslende forestillingen utspiller seg på en autentisk arena designet for tradisjonelle kruttleker, kjent som fantasia. Chez Ali Marrakech gjenskaper omhyggelig denne praksisen med fryktløse ryttere i kampklare klær og med tradisjonelle våpen. De angriper med samme glød som i historiske slag, og viser sin ekspertise og dedikasjon til den eldgamle rytterkunsten. Forestillingen byr også på akrobater som blender publikum med ekstraordinære kunststykker og demonstrerer sine enestående ferdigheter mens de rir på majestetiske hester. Restaurant Chez Ali Marrakech inviterer deg til å ta del i en unik og fengslende opplevelse som tar deg med til en svunnen tid og feirer hestenes adelskap og den rike marokkanske kulturarven.

5 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

De beste severdighetene i nærheten av Chez Ali, Marrakech

Flere reisetips for Chez Ali, Marrakech

Vil du vite mer om aktiviteter i Chez Ali, Marrakech? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Chez Ali, Marrakech

Beste opplevelse noensinne .. sjåføren vår Mostafa var utmerket, han hentet oss i tide, han fikk oss til å føle oss velkommen og komfortable til enhver tid under turen, når vi først kom til Cheez Ali var det bare fantastisk, miljøet, dekorasjonene, dansere, musikken!!! Ikke spis mye før du går fordi det er mye deilig mat, fruktene, søtsakene servicen; OG showet var fantastisk, alt var perfekt. 10/10 Siden showet er sent, det blir veldig vind og kaldt, tok manageren med oss treponchoer til å ha på oss…. Veldig snill av ham, så i tilfelle det er en genser. Sterkt anbefalt!!!

Det var magisk!!! Vi ble veldig overrasket over det enorme området der all folkloren finner sted. Det var virkelig de 1001 nettene. Jeg anbefaler denne aktiviteten på det sterkeste. Vi har veldig gode minner fra det. Å gjøre igjen. Takk til alle skuespillere og ryttere og spesielt også de ansatte som var veldig snille og profesjonelle.

Et praktfullt show Et måltid på toppen, med til og med for mye mat Jeg innrømmer at jeg ikke forstår de negative kommentarene som jeg har lest Ingen ba oss om penger, personalet var superhyggelig og showet var perfekt Vi hadde en flott kveld kl. Ali

Utmerket musikalsk ramme for arrangementet. Kostymene og skikkene. Showet litt under forventningene, men. Man vil generelt Pat gi en idé om det marokkanske mangfoldet.

storslått sted, dekor og magisk show pass opp for skudd fra rytterne. mye å spise og veldig godt