Legg til datoer

Chessington World of Adventures Resort

Chessington World of Adventures Resort

Chessington World of Adventures Resort: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Chessington World of Adventures Resort: Adgangsbillett

1. Chessington World of Adventures Resort: Adgangsbillett

Klatre ombord på en safari-lastebil og møt levende dyr, inkludert hvitt neshorn og sebra i et mystisk afrikansk rike. Utforsk de andre 9 temalandene på Chessington World of Adventures, inkludert Det forbudte rike, Dragenes land og Wild Asia. Si hei til eksotiske arter i Chessington Zoo og møt surikatene og de majestetiske løvene. Få spenningen på verdens første Gruffalo-tur og bli med Mouse på en elvebåttur gjennom det dype, mørke skogen mens Gruffalo-verdenen utfolder seg foran øynene dine. Kunder må forhåndsbestille en tidsluke for Mandrill Mayhem Ride hvis de ønsker å oppleve turen.

Chessington World of Adventures - Kun dyrepark-dager

2. Chessington World of Adventures - Kun dyrepark-dager

Svar på ropet fra naturen og kom tett på de fantastiske dyrene i Chessington Zoo og SEA LIFE Aquarium! Du får møte asiatiske løver, Humboldt-pingviner, edderkoppaper, asiatiske kortklo-otter og mange flere ... Dyreparkteamet vil holde dyreforedrag i løpet av dagen, og dette er en god anledning til å lære mer om dyrene, deres leveområder og hvordan de kan beskyttes. Ingen karuseller eller attraksjoner vil være tilgjengelige i løpet av Zoo only-dagene. Utforsk dyrehagen med de minste på slep, og møt våre utrolige dyr som humboldtpingviner, asiatiske løver, vestlig lavlandsgorilla, kalifornisk sjøløve og mange flere... Dra på undervannseventyr og møt noen utrolige dyrearter i SEA LIFE-senteret. Har de små apekattene dine det som skal til for å ta eksamen som Chessington Ranger? Utforsk parken og svar på spørsmålene for å finne ut av det!

2 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

De beste severdighetene i nærheten av Chessington World of Adventures Resort

Flere reisetips for Chessington World of Adventures Resort

Vil du vite mer om aktiviteter i Chessington World of Adventures Resort? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Chessington World of Adventures Resort

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 15 vurderinger

Feriestedet ser interessant ut å besøke. Vi ankom åpningstid (10.30) da det ikke var så mye folk ennå. Synd at de mest interessante spillene begynte å kjøre etter 12. Organisasjonens policy er å vente på at køene bygger seg opp for å kunne selge flere Reserve & Rides som koster nesten like mye som inngangsbilletten. Det skjedde også med oss mens vi stod i kø at underholdningen var stengt for vedlikehold. Med tanke på kostnadene for billetten og at parken stenger kl. 18.00, bør den være mer effektiv og la deg nyte alle attraksjonene uten å tvinge folk til å returnere eller betale ekstra billetter. Vakker park, utilstrekkelig organisering.