Legg til datoer

Chelsea Physic Garden

2 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Chelsea Physic Garden

Vil du vite mer om aktiviteter i Chelsea Physic Garden? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Chelsea Physic Garden

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 910 vurderinger

Bestilt gjennom Get your Guide. Printet billetter av, men lastet ned appen også. Kjøpte et dagspass så regnet ut hva vi kunne gjøre på en dag med passet. Brukte Big Bus Tours. Det tar evigheter å komme seg rundt hele byens sirkel. Vi ble fortalt 2 timer, men det er mer som 2 og 1/2. Savnet å se noen av landemerkene på grunn av stengte veier. Vi dro til Westminster Abbey. Bestilte 15.00 til 15.30 på St Paul's. Gikk ombord på bussen klokken 1.45 og nådde så vidt sporet klokken 15.30. Bussen gikk forbi klosteret 3 eller 4 ganger, noe som var merkelig. Fra St Paul's gjorde vi vår 18.00-bestilling på Shard. Vil anbefale å kjøpe passet og attraksjonene vi besøkte.

LP-en er veldig praktisk og velger du plasseringene med omhu sparer den også mye penger. Billettene i London veldig til dels veldig dyre. det anbefales å bestille timelukebilletter så langt som mulig. Utsagnet "Simply show your LP" er ikke passende for enkelte steder; for eksempel hvis du ønsker å være med på en gruppetur.

Var i utgangspunktet skeptisk til prisen på London Pass, men var overbevist om noe annet den første dagen. Det lønner seg virkelig å kjøpe passet. Har sett på noen steder jeg ikke hadde kommet til uten passet og beskrevet alt veldig tydelig med adresse og T-banestasjon!

Tilbud tilbud. Likte det. Jeg angrer bare på at jeg ikke fikk flere attraksjoner.

Med London Pass er alt veldig raskt og enkelt og lar deg se mange ting