Legg til datoer

Charles de Gaulle flyplass
Kultur og historie

Kultur og historie

Våre mest anbefalte Charles de Gaulle flyplass Kultur og historie

Paris: Privat transport til eller fra Charles de Gaulle flyplass

1. Paris: Privat transport til eller fra Charles de Gaulle flyplass

Unngå stresset med å nå hotellet eller flyplassen med offentlig transport som alltid er overfylt! Bestill vår private transport mellom Charles de Gaulle flyplass og Paris! Sjåføren din vil ta vare på deg og dine eiendeler og kjøre deg til destinasjonen i total komfort og sikkerhet. Denne tjenesten har et uslåelig forhold mellom kvalitet og pris: - Enkel henting, direkte ved ankomstterminalen til flyet ditt. Møtepunktet er direkte ved ankomstterminalen for fly, sjåføren vår er gjenkjennelig av panelet med navnet ditt. - Alternativer: 1) Når du ankommer flyplassen, nyt en komfortabel og avslappende transporttjeneste fra CDG flyplass til hotellet eller leiligheten i Paris. Ikke glem å oppgi alle flydetaljer: ankomsttid og flynummer 2) Hvis du trenger transport fra Paris, tilbake til CDG flyplass, for å rekke flyet ditt, bestill denne transporten med en bil eller minivan som henter deg på hotellet ditt. Ikke glem å oppgi hotelladresse og flydetaljer. Alt du trenger å gjøre er å slappe av og nyte landskapet på vei! Transport er tilgjengelig hver dag - fra 07.00 til 21.00 med daglig alternativ og fra 21.00 til 07.00 med nattalternativ. - unntak kan gjøres gjeldende for ulike tider, nasjonale og internasjonale helligdager.

Paris: Skytteltransport mellom Disneyland Paris og CDG/ORY

2. Paris: Skytteltransport mellom Disneyland Paris og CDG/ORY

Nyt en komfortabel Magical Shuttle transport mellom flyplassene Charles de Gaulle (CDG) eller Orly (ORY) og Disneyland Paris-hotellet eller et annet hotell i området rundt. Forvent en komfortabel kjøretur i en buss utstyrt med gratis WiFi om bord. Fra CDG-flyplassen går bussen hvert 45 minutt fra kl. 09:00 til 18:45 til Disneyland Resort-hoteller, Serris-Val d'Europe og andre utvalgte hoteller. Det er et dedikert område (mellom 2E og 2F) med personale som ønsker deg velkommen. Ombordstigning er på Terminal 1. Fra Orly flyplass (ORY) går skyttelbussen hver time fra kl. 09:00 til 18:45 til alle Disney-hoteller. Du kan alltids gå av på Disneylands busstasjon og deretter ta parkens egne buss, som går hvert 15.–20. minutt mellom alle hotellområdene og parkene. «Magical Shuttle» går 7 dager i uken. Sjekk informasjonen i hotellresepsjonen eller turistrådet for planlagte avgangstider for retur. Vær oppmerksom på at det er best å planlegge transport for avreise minst 2,5 timer før du må sjekke inn på flyplassen.

Charles de Gaulle flyplass: Privat transport til/fra Paris

3. Charles de Gaulle flyplass: Privat transport til/fra Paris

Nyt en trygg og privat transport mellom Charles de Gaulle flyplass og overnattingsstedet ditt i Paris. Velg mellom en transport fra flyplassen til Paris eller fra Paris til flyplassen. Møt sjåføren din ved ankomsthallen på flyplassen eller overnattingsstedet ditt. Sjåføren din vil hjelpe deg med å nå målet ditt i tide.  La sjåføren din navigere deg jevnt gjennom trafikken. Opplev en komfortabel reise i luftkondisjonerte kjøretøy som opprettholdes til høye hygieniske standarder.

Paris: Privat transport til/fra Charles de Gaulle flyplass

4. Paris: Privat transport til/fra Charles de Gaulle flyplass

Opplev en stressfri reise til og fra flyplassen med denne private enveis transporttjenesten mellom Charles de Gaulle flyplass (CDG) og Paris. Transporttjenester er tilgjengelige fra 04:00 til 12:00, 7 dager i uken. (Unntatt 24. desember og 31. desember – kun tilgjengelig til kl. 18:00) Etter flyturen til Paris kan du nyte en henting fra Charles de Gaulle flyplass (CDG), for en praktisk transport til den vakre franske hovedstaden. Bli satt av på hotellet eller overnattingsstedet ditt i Paris. Bli kjørt til stedet du ønsker i komfort og sikkerhet. Hvis du trenger transport til Charles de Gaulle flyplass (CDG) etter et opphold i byen, kan du bli hentet på overnattingsstedet ditt i Paris og kjøres i en komfortabel bil til flyplassen. Din sjåfør tar hånd om reisen til flyplassen -du kan sette deg tilbake og nyte landskapet med denne trygge og pålitelige transporten.

Paris: Premium-privattransport fra/til Charles de Gaulle

5. Paris: Premium-privattransport fra/til Charles de Gaulle

Glem stresset med å nå hotellet med offentlig transport og bestill vår private transport mellom CDG flyplass og Paris, eller omvendt, eller tur-retur. Når du ankommer flyplassen, nyt en komfortabel og avslappende transport med førsteklasses service fra CDG flyplass til hotellet eller leiligheten i Paris. Sjåføren din vil ta seg av deg frem til destinasjonen i total komfort og sikkerhet. Enkel henting, direkte ved ankomstterminalen til flyet ditt! Møtepunktet er direkte ved ankomstterminalen for fly, sjåføren vår kan gjenkjennes av navnepanelet. Hvis du trenger transport, for å rekke flyet fra CDG flyplass etter oppholdet i Paris, bestill transporten fra hotellet. Alt du trenger å gjøre er å slappe av og nyte landskapet underveis. Transporttjeneste er tilgjengelig hver dag, fra kl. 07.00 til 21.00. - unntak kan gjøres gjeldende for ulike tider, nasjonale og internasjonale helligdager.

Paris: Charles de Gaulle lufthavn (CDG) privat transport

6. Paris: Charles de Gaulle lufthavn (CDG) privat transport

Spar deg selv bryet med å navigere i en ny by med en enveistransport mellom Paris og Charles de Gaulle lufthavn. Enten det er sightseeing, en forretningsreise eller å besøke kjære, lar denne private overføringen deg tilbringe mer kvalitetstid i Paris. Det er ingen grunn til å vente, siden sjåføren din allerede vil vente på deg med et møte og hilse-skilt ved ankomster i hvilken terminal du enn lander i. Hvis du bestiller en enveistransport fra byen til flyplassen, blir du hentet fra hvilken som helst adresse du ønsker i Paris. Etter å ha blitt hjulpet med bagasjen din, vil sjåføren din ta deg raskt, trygt og punktlig til bestemmelsesstedet i en moderne sedan eller varebil. Len deg tilbake og nyt komforten til ditt eget private kjøretøy og se gatene i Paris gå forbi.

Frankrike: Europe eSim Mobile Data Plan

7. Frankrike: Europe eSim Mobile Data Plan

Gjør turen problemfri med ditt praktiske eSIM. Hold kontakten på reisene dine med høyhastighetsdekning i Frankrike og de andre 41 mest besøkte regionene i Europa. Kjøp og installer eSIM når som helst og hvor som helst, og velg fra en rekke datapakker, gyldighetsalternativer og dekning i flere land. Bare skann eSIM QR-koden for å få tilgang til alle viktige apper på turen. Unngå bryet med å administrere flere SIM-er med denne null-avfallsløsningen. Få ett eSIM per enhet og fyll på ved ganske enkelt å kjøpe og aktivere flere eSIM-abonnementer mens du går. Når den er aktivert, vil dekningen din begynne i henhold til den valgte varigheten. Dra nytte av dekning i Østerrike, Albania, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Gibraltar, Ungarn, Isle of Man, Island, Irland, Italia (inkludert San Marino og Vatikanet) , Jersey Island, Kasakhstan, Latvia, Litauen, Liechtenstein, Luxembourg, Også dekket er Malta, Nederland, Nord-Makedonia, Norge, Portugal, Polen, Romania, Serbia, Slovak, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits, Tyrkia, Ukraina, Usbekistan, Storbritannia og Nord-Irland. Alle iPhone-modeller som lanseres utover iPhone XS kan støtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, sjekk med retningslinjebildet for kvalifisering. Hvis du ikke kan koble til internett etter å ha installert dette eSIM-kortet, følg selvhjelpsfeilsøkingsveiledningen i GYG-kupongen. APN (Access Point Name): internett Lokal operatørinformasjon: Frankrike: Orange Frankrike / SFR / Gratis mobil / Bouygues Resten av landene er tilgjengelig i kuponginformasjonen på GYG-appen din etter kjøp

Privat overføring fra Charles de gaulles flyplass til Paris

8. Privat overføring fra Charles de gaulles flyplass til Paris

Begynn eller avslutt ditt opphold i Frankrike rolig. Takket være reservasjonen av transport til eller fra Charles de Gaulle flyplass. Takket være flynummeret ditt vil sjåføren din kunne spore ankomsten din for å unngå ventekostnader. Etter at flyet ditt har landet, vil sjåføren vente på deg til 1 time, noe som gir deg tid til å hente bagasjen. Maks 3 store kofferter og 3 stk håndbagasje. Hvis det er mye mer bagasje, kan ikke overføringen honoreres. Når du er sammen med sjåføren din, kan du slappe av og nyte reisen til destinasjonen. For din komfort vil sjåføren din stå til din disposisjon under hele reisen. Du kan nyte det vakre landskapet i Frankrike i retning av den vakreste byen i verden Paris Du vil bli varslet via melding om ankomsten til sjåføren din 30 minutter før henting. Ved problemer, ikke få panikk, vi har assistanse tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Disneyland Paris: Privat transport til/fra CDG flyplass

9. Disneyland Paris: Privat transport til/fra CDG flyplass

Forhåndsbestill en privat transport fra Charles de Gaulle flyplass til Disneyland Paris for en problemfri start på besøket ditt. Alt du trenger å gjøre er å slappe av og nyte severdighetene underveis. Etter ankomst til Charles de Gaulle flyplass, møt sjåføren ved ankomst og nyt en komfortabel og avslappende transport til overnattingsstedet ditt i Disneyland Paris (eller neste). Enkel henting, direkte ved ankomstterminalen til flyet ditt! Møtepunktet er direkte ved ankomstterminalen for fly, sjåføren vår kan gjenkjennes av navnepanelet. Hvis du trenger transport til flyplassen for å rekke flyet fra Charles de Gaulle flyplass etter besøket i Disneyland Paris, må du vurdere at vi setter henting 3 timer før flyreisen.

Paris og Frankrike: Ubegrenset EU-internett med eSIM-mobildata

10. Paris og Frankrike: Ubegrenset EU-internett med eSIM-mobildata

Gled deg over det ubegrensede dataabonnementet ditt med eSIM-tilgang til nettet i hele Paris og Europa. Unngå dyre dataroaming-kostnader eller tilkobling til usikrede offentlige internettpunkter. Spar deg selv tid og bryet med å lete etter gratis Wi-Fi hver gang du trenger en internettforbindelse. Dra nytte av en tjeneste der du ikke trenger å bytte SIM-kort eller kjøpe et nytt i løpet av ferien. Nyt tryggheten til en ubegrenset pakke med virkelig 4G/LTE-hastighet som er sikker og fungerer overalt i Storbritannia. Hold kontakten med familie og venner hjemme uten hastighetsbegrensninger uansett databruksnivå. Se filmer, spill spill, ring online, stream spillelistene dine, del minnene dine, bruk direkte navigasjon og mer. Følgende enheter støtter eSIM-produktet: Apple iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max iPhone 12 mini iPhone 12 iPhone 12 Max iPhone 12 Max Pro iPhone 13 mini iPhone 13 iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max iPhone 14 iPhone 14 Plus iPhone 14 Pro iPhone 14 Pro Max iPhone XS iPhone XS Max iPhone XR iPhone SE (2020) iPad Air (3. generasjon) iPad Pro (tredje generasjon) iPad Mini (5. generasjon) Samsung Samsung Galaxy Fold Samsung Galaxy S20 Samsung Galaxy S20+ Samsung Galaxy S20 ultra Samsung Galaxy Z Flip Samsung Note 20+ Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S21+ 5G Samsung Galaxy S21+ Ultra 5G Samsung Galaxy Fold Samsung Galaxy Z Fold2 5G Samsung Galaxy Z Fold3 5G Google-enheter som støtter eSIM Google Pixel 3 og 3 XL Google Pixel 3a og 3a XL Google Pixel 4 og 4 XL Google Pixel 4A 5G Google Pixel 2 og 2 XL Google Pixel 5 Google Pixel 5a Google Pixel 6 Google Pixel 6 Pro Motorola Motorola Razr 2019 Huawei Huawei P40 Huawei P40 Pro Huawei P50 Pro Huawei Mate 40 Pro

1 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Paris

Paris

Ofte stilte spørsmål om Charles de Gaulle flyplass Kultur og historie

Hva er andre ting å gjøre enn Charles de Gaulle flyplass Kultur og historie som er verdt å besøke i Paris?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Paris er:

Flere reisetips for Charles de Gaulle flyplass

Vil du vite mer om aktiviteter i Charles de Gaulle flyplass? Trykk her for full oversikt