Champs-Élysées

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Champs-Élysées

Vil du vite mer om aktiviteter i Champs-Élysées? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Champs-Élysées

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 12 785 vurderinger

Flott opplevelse! En morsom måte å oppleve Paris på. Anbefales!

Vi var to personer i 20-årene og en person på 15 år som tok denne 2-timers turen på Segway i Paris. Alle sammen var veldig fornøyd med opplevelsen. En flink engelsktalende guide (Steffen) tok oss først igjennom sikkerhetsreglene, så fikk alle prøve litt på egen hånd før guiden tok oss med på selve turen. Turen var veldig fin, holdt et rolig tempo og det var stopp i nærheten av kjente byggverk hvor guiden fortalte litt om bygget til de som var interessert. Anbefaler denne turen på det varmeste for de som ønsker en morsom sightseeing-tur i Paris!! Det er ikke vanskelig, bare moro! Passer for alle aldersgrupper.

Sjarmerende biltur i et opplyst Paris by night!

Paris er lysets by på kveldstid. Det var særs sjarmerende å sitte i baksete til en Citroen fra 1975, med åpent tak og en kjørende guide som både pratet om Paris og spilte fransk musikk. Et teppe varmet kalde ben og sjåføren tok oss innom alle store høydepunkt. Vi hadde bestilt Champagne i forkant og den kom som bestilt m/ glass og holder.

Super busstur rundt i Paris, hvor man får se veldig mye fin arkitektur. Bussene går ofte, og det er flott at man får gå av og på så mye man måtte ønske! Kan absolutt anbefale dette!

Ikke noe trøbbel. Det fungerte som det skulle.

Som sagt, ikke noe trøbbel. Det fungerte som det skulle, da vi kom frem til Triumbuens inngangsparti for å vise billettene.

Bestilte i det vi gikk forbi den lange køen , fikk bekreftelse på Mail umiddelbart og gikk rett inn. Ingen ventetid .