Opplevelser i
Chamonix-Mont-Blanc

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser

Ofte stilte spørsmål om Chamonix-Mont-Blanc

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Chamonix-Mont-Blanc?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Chamonix-Mont-Blanc er:

Flere reisetips for Chamonix-Mont-Blanc

Vil du vite mer om aktiviteter i Chamonix-Mont-Blanc? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Chamonix-Mont-Blanc

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 507 vurderinger

Utrolig opplevelse

Fantastisk utsikt, ganske skummelt til tider da det er 4810 meter høyt. Mange trinn på toppen, dvs. at du må klatre når du kommer av taubanen. Massevis av forfriskningsmuligheter. Gå inn i The Void en spenning. Breen er fantastisk også, men legg merke til at det er rundt 500 trinn ned til den (og derfor sikkerhetskopierer) når du kommer av gondolen. Det røde toget er tannhjul og også interessant. En fantastisk utflukt.

Dyr, men helt verdt det! Med en guide er det verdt det fordi en rekke ting er lettere å gjøre. Dette betyr at det er en god sjanse for at du må vente i kø for mindre ved taubanen. Husk imidlertid at det kan være travelt og at det derfor kan ta litt lengre tid enn du tror. Guiden hadde antydet litt for rosenrød for den saks skyld.

En utrolig sjåfør og guide!

Folk som gjør alt for å gjøre oss lykkelige! For en vakker dag Takk Neil og Xavier uten å glemme sjefen som tar seg av ALT! Lorraine fra Montreal!

Utmerket en veldig komplett tur! Vi fikk hjelp av en guide som het Nils, han vant en 10. En tur som er veldig populær er veldig komplett

Ekstraordinært!

Det beste av det beste, en uforglemmelig opplevelse som overgår forventningene våre.