Legg til datoer

Ting å gjøre Cesky Krumlov

Tilgjengelige aktiviteter

  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Skytteltransport
  • Vannaktiviteter
30 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Severdigheter i Cesky Krumlov

Flere reisetips for Cesky Krumlov

Vil du vite mer om aktiviteter i Cesky Krumlov? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Cesky Krumlov

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 983 vurderinger

Selve turen var bra. Guiden vår var hyggelig, kanskje litt stille med detaljer til tider. Mannen hennes var sjåføren. Litt tid i Cesky Krumlov for å utforske hadde vært fint. Det var mye forvirring og forvirring med hentestedet og hvem man skulle kontakte for avklaring. Hvis overnattingsstedet vårt ikke hadde nådd ut, tror jeg ikke vi hadde tatt turen. Kontaktinformasjonen i e-postene fungerte aldri og ble alltid sendt tilbake. Jeg måtte nå ut via nettstedet og ringte til og med en gang. E-postsvarene fra GYG på hentedetaljene var ikke alltid de samme.

Český Krumlov er en så vakker by! Denne aktiviteten er et must å gjøre når noen besøker Tsjekkia. Det var en så fin opplevelse å besøke dette fantastiske stedet. Dessuten var guiden vår fantastisk. Det var veldig vanskelig å koordinere med turoperatøren og å komme til møtepunktet, men heldigvis kunne vi finne en operatøransatt til å hjelpe oss og få en buss for turen vår. Takk Gud for at turoperatørene samarbeider seg imellom!

Veldig fin tur.

Lang busstur, men det var man forberedt på. Flott og koselig by med mange historiske opplevelser. Lunsjen var en nedtur. Trangt om plassen, dårlig tid og lite attraktiv mat. Guiden helt ok.

Fantastisk

Meget behagelig og flott tur. Super guide, interessant mat og en historisk opplevelse. Anbefales absolutt :-)