Central Park

Toppopplevelser

Flere reisetips for Central Park

Vil du vite mer om aktiviteter i Central Park? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Central Park

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 8 198 vurderinger

Generelt var det ingen problemer i det hele tatt å besøke attraksjonene med dette passet. Forslag til forbedring: Du kan beskrive hvordan du får de «riktige» billettene til hver attraksjon, for noen ganger må du stå i kø ved billettkontoret, andre ganger kan du gå rett til inngangen med QR-koden. Det ville også vært fint om du kunne se i appen hvor mange turer/attraksjoner som fortsatt er tilgjengelige og når du gjorde hva.

Enkel å bruke, rask og ukomplisert inngang overalt, ingen betaling kreves på stedet. Definitivt mye billigere med pass enn å betale for alle vanlige opptak. Liten ulempe: ved bestilling av for eksempel 6 aktiviteter er det ikke synlig hvor mange du allerede har løst inn. Du må telle det i hodet ditt. Men ellers er passet absolutt å anbefale.

Leieavtalen ligger noen få skritt fra Central Park og er det de ulike gateselgerne tilbyr deg: Vi fire sykler i to timer i underkant av 30 euro mot rundt 100 hvis vi hadde tatt de samme syklene direkte fra utleien. Anbefales på det sterkeste, bare noen få klikk, vi bestilte syklene 10 minutter før henting. Perfekte midler.

Tydeligvis dyrt, men virkelig flott opplevelse. Synd du betaler en ekstra $40 med prisen. Men kanskje det var derfor det var litt billigere enn de andre leverandørene. Likevel hyggelig og hjelpsomt personale. Ta for eksempel et ekstra bilde med din egen telefon.

En flott om enn veldig dyr opplevelse, men gjør det verdt det. Det som imidlertid burde vært nevnt på forhånd er tilleggskostnadene på 40 dollar per person for flyplassavgiftene. Etter min mening er dette et overdrevet tilleggspåslag.