Centraal Station

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Centraal Station

Vil du vite mer om aktiviteter i Centraal Station? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Centraal Station

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 1 046 vurderinger

Vi kjøpte billettene, og de sendte oss bilagene på stedet. Bussen har en skanner der du må støtte kupongkoden, i vårt tilfelle fungerte det ikke, men det var en person som hadde tilsyn med billettene, og han fortalte oss at det var greit. Vi reiser veldig komfortabelt og raskt. Fra flyplassen til sentrum av Amsterdam er det 20-25 minutter.

Vi har vært med en gruppe som har vært sammen med Amsterdam Nightlife Ticket, og det var veldig bra! Vi går langs danscafe's en stille diskotek og overall kregen vi en varm mottakst med nesten overal en shotje. Vrolijke mennesker og en fin service fra Amsterdams natteliv til vi en fles champagne har hentet ved en oppgradering!

QR -koden min ville ikke skanne, noe som reduserer vurderingen min (kan være fordi jeg brukte billetten på appen, kanskje en trykt kode ville ha fungert), men sjåføren fortalte meg at det var greit og ba meg sette meg ned, og var totalt sett utrolig hyggelig!

Eas a bit difficult to find busstop at airport as it was further away than the others. Also the QR code didn’t scan on the bus. Anyway, it was a manual ticket control on the bus mid way during the trip and the ticket passed, so no fee which was very good.

Veldig bra og enkelt og økonomisk.

Eneste problemet var at der ikke var mulig å registrere bestillingen på Schiphol.