Legg til datoer
Opplevelser i

Cefalù

Flere reisetips for Cefalù

Vil du vite mer om aktiviteter i Cefalù? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Cefalù

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 278 vurderinger

Bellissimo!

Vi kan varmt anbefale denne turen. Vingården var absolutt fantastisk, både naturen og vinen. Vennlig og vakkert sted. Castelbuono var også veldig hyggelig. Turen dit var også veldig bra, en fin busstur langs kysten og deretter klatringen oppover fjellet. Hyggelig og vennlig guide på turen og på vingården også. Vi anbefaler definitivt også å kjøpe noen av vinene på vingården

Jeg vil definitivt anbefale denne turen - vinen var nydelig i likhet med menneskene på vingården og Castelbuono var et vakkert, interessant sted å besøke. Godbitene vi fikk på torget var også deilige! Turistguiden var flott - veldig kunnskapsrik og vennlig. En flott ettermiddag!

Super dag i vakre omgivelser

Virkelig fin tur for sølle 40 EUR. Turen var virkelig verdt alle pengene. Guiden var søt og veldig informativ underveis, og vinene og turen var like hyggelige som det påfølgende besøket i byen Castel Bueno. Kan virkelig anbefales.

Fantastisk guide (Esther) og sjåfør (Alessandro), vakker vingård og vinsmakingen var interessant og naturen var fantastisk.

God forklaring om vinene og vinfremstillingen Smak sammen etterpå