Legg til datoer

Cecilienhof

  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Vannaktiviteter
  • Hopp-på hopp-av-turer
18 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 18

Flere reisetips for Cecilienhof

Vil du vite mer om aktiviteter i Cecilienhof? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Cecilienhof

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 3 548 vurderinger

Vi fant slottsturen flott. 1. Vi hadde flott vær, og derfor var uteområdene på skipet fullt opptatt. Innendørsområdene kunne bare brukes i begrenset grad på grunn av pandemien. 2. Tjenesten om bord var enestående. 3. Hygieneforskriftene er godt implementert og overholdt. 4. Forklaringene til severdighetene var gode og omfattende. 5. De nevnte fristene ble overholdt 100 %.

Veldig fin båttur fra Berlin Wannsee til Potsdam. Været var flott. Sitter ovenpå, men på 36 grader god kjøling takket være luftstrømmen. Kutteren var meget godt vedlikeholdt og ren. Selvbetjeningen for drinker er heller ikke noe problem. Vil definitivt gjenta denne turen og gjøre flere turer også. Den eneste ulempen var reisetiden, 3 timer. Bare for kort.

Potsdam er også verdt å se fra vannsiden. Det er en avslappet tur, godt kommentert. Skipet er stort og komfortabelt. Du kan bestille mat og drikke ved setet. Jeg kan anbefale turen. QR-koden på bookingen vår ble ikke gjenkjent ved ombordstigning, men personalet lot oss komme om bord som en gest av velvilje.

Det er en vakker rundtur på Havel fra Potsdam til Jungfernsee og tilbake. De historiske slottene og herskapshusene som står nær kysten er imponerende. Parkene rundt er også vakre å se på. Dessverre regnet det under båtturen, så vi måtte tilbringe mesteparten av tiden inne i skipet.

Det var enkelt å bestille! Båtturen var fin. Dessverre måtte vi først sitte inne, og bakgrunnsstøyen der var ekstrem. Så du kunne ikke forstå hva som ble fortalt om severdighetene. Sørg for å kjøre i godt vær og sitte ute :-)